Merhaba hanımlar. Çok aktif olmasamda her gün konuları ve yorumlarınızı yakından takip ediyor ve kendime pay çıkarıyorum.
Daha önce bir konu açmıştım erkek arkadaşımın ailesi ve benim ailem ilişkimizi biliyor ancak Ocak ayında abisi evleneceği için tanışma ve istemeyi şubatta yapacaktık. Düğüne davet etmişlerdi gitmeli miyim diye sormuştum sizlere ve bir kısmınız önce gelip tanışsalar daha iyi olur demişti. Sanırım biraz daha süre geçince erkek arkadaşımın ailesi de aynı düşünmüş olmalı ki düğünden önce tanışmaya gelmek istediler.
Sözün özü haftaya perşembe annesi, yengesi vs. hanımlar tanışmaya geliyorlar. Ve ben bunu öğrendiğim andan itibaren elim ayağım dolaştı, heyecan mı stres mi bilemedim panik oldum.
Sanki hayal kurarken konuşurken her şey mükemmelken o beklenen gün aniden gelince yerini değişik bir stres heyecan karışık hisse bıraktı :)
1)Sizlere sormak istediğim bu heyecanı nasıl yeneceğim ? Etrafımda Düğün tanışma nişan vs tanık olabileceğim bir ablam vs. Olmadığı için bu tanışma falan nasıl oluyor ? Neler yapılıyor nelere dikkat etmek gerekiyor? Bu hissettiğim stres gibi olan durum mutluluğumu bir anda kapattı kafamda soru işaretleri doldu. Tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.