• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile tanışması

şu sıra borçlarımız var canım :/ anne ve babamın kafaları çok dolu

aslında zaman isteyebilirsin.bence bu senden soğuyacakları bişey değil.
uygun cümlelerle konuşursan sorun olmaz.ama sevgilinle konuş bu durumu.gerekirse o ailesine uygun bir şekilde izah eder

aslında zaman isteyebilirsin.bence bu senden soğuyacakları bişey değil.
uygun cümlelerle konuşursan sorun olmaz.ama sevgilinle konuş bu durumu.gerekirse o ailesine uygun bir şekilde izah eder

orası öyle de canım bir aya kadar şehir dışına gidecekler yaz sonuna kadar yoklar, bu kadar beklemek isteyeceklerini sanmıyorum :50:

merhaba kızlar. size danışmam gereken bir konu var. geçtiğimiz haftalarda erkek arkadaşımın ailesiyle tanıştım ve anladığım kadarıyla beni sevdiler. dün tekrar davet ettiler gittim ailemle tanışıp biran önce adını koymak istediklerinin söylediler. bana bahsettiklerine göre öncelikle yemeğe gelecekler, sonra bizi çağırıp daha sonra istemeye gelecekler. benim aklıma takılan şey şu ki; ailemle tanışıp ona göre mi isteyip istememe kararı verecekler. yani direkt olarak istemeden önce tanışma talepleri neden olabilir? bu konular hakkında hiç bişey bilmiyorum ve evdeki tek kız olduğum için ailecek isteme durumu falan yaşamadık. bu yollardan geçmiş arkadaşlar beni aydınlatabilir mi ? kendimi çok kasıyorum beni beğendiler ama yaşadığım yeri, ailemi görmek istemerinin sebebi ne olabilir ? tanıştıktan sonra mı karar verecekler istemeye ?

hem tanışmak, fikir edinmek hemde adeetleri konuşmakti benımkesınde ilk tanışma yemeği...kaynaşma vs gibi...

orası öyle de canım bir aya kadar şehir dışına gidecekler yaz sonuna kadar yoklar, bu kadar beklemek isteyeceklerini sanmıyorum :50:

peki ailenin borçlar yüzünden kafası mı dolu,yoksa maddi açıdan gerekli hazırlığı yapamayız mı diye düşünüyorsunuz?

ne zmn gelcekler neler hazırlıycaksın aılene soledın mı kabul eddılermı aılene nasıl acıldın ayy cok heyecanlandım ne pısırcen

ne zmn gelcekler neler hazırlıycaksın aılene soledın mı kabul eddılermı aılene nasıl acıldın ayy cok heyecanlandım ne pısırcen

balımm daha tarih bile belli değil ki :D anneme açıldım ama henüz babamın haberi yok, haber bekliyolar benden. daha yumurta kapıya dayanmayınca bunları hiç düşünmemiştim ben bir de bunlar var offffff :D

balımm daha tarih bile belli değil ki :D anneme açıldım ama henüz babamın haberi yok, haber bekliyolar benden. daha yumurta kapıya dayanmayınca bunları hiç düşünmemiştim ben bir de bunlar var offffff :D

:( bıze habaer et ya asırı asırı heyecan yaptım :D bana noluosa töbe bısmıllah :) yaşını sorsam ayıpmı olur ..

:( bıze habaer et ya asırı asırı heyecan yaptım :D bana noluosa töbe bısmıllah :) yaşını sorsam ayıpmı olur ..

ne güzel yaa yalnız olmadığını bilmek :D sosyal hayatta neden sizler gibi arkaşalarım yokki :) yaşım 22 oldu tatlım :)

ne güzel yaa yalnız olmadığını bilmek :D sosyal hayatta neden sizler gibi arkaşalarım yokki :) yaşım 22 oldu tatlım :)

ben sanalmıyım :( ben sahtemıyım :(
yaşıtmışız canımcım
haber et emi. babanla knusmaları fılan herseyı haber et :) baba halloldumu sonra ne gıycem ne pısırcem evı duzetcem telaşı :) galıba
hadı bakalm

ben sanalmıyım :( ben sahtemıyım :(
yaşıtmışız canımcım
haber et emi. babanla knusmaları fılan herseyı haber et :) baba halloldumu sonra ne gıycem ne pısırcem evı duzetcem telaşı :) galıba
hadı bakalm

:D çok tatlısın ya hiç güleceğim yoktu :D onun için de konu açıcam canım beklemede kalın :D özel mesaj atamıyorum henüz o yüzden ark. isteği gönderdim :)

:D çok tatlısın ya hiç güleceğim yoktu :D onun için de konu açıcam canım beklemede kalın :D özel mesaj atamıyorum henüz o yüzden ark. isteği gönderdim :)

ıyı ettın :)) olsun mesaj sayın dolunca beklerım.takıpteyım baslıklarını. mutluluklar :)))

buradaki enerji gerçekten farklı :52::52:
benim çevremde de böyle insanlar yok
uzun zamandır takip ediyorum siteyi üzüldüğüm, katıla katıla güldüğüm,
sürükleyici bir roman okur gibi meraktan sayfaları hızlı hızlı okuduğum anlar olmuştur
buradaki insanların görüşleri düşünceleri farklı bir bakış açısı katıyor insana:27:

Back
X