kızlar merhaba,
uzun zamandır takip ediyorum ve uzun zamandır bu yazacağım konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum.
6 yıllık bir ilişki ve 4 senedir de aynı evde yaşıyoruz. yaşlarımız ben 31 ;x 34 yaşında. aynı iş yerinde tanıştık . sevgili olduktan sonra ben iş değiştirdim. benim ailem daha özgürlükçü , herkesin bir birey olduğunu kabul eden , özel alana saygı duyan bir aile. x'in ailesi , benim aileme göre sosyoekonomik ve okumuşluk düzeyi daha düşük bir aile. çok iyi insanlar lafları sözleri yoktur. benim ailemin de aynı şekilde. x gerçekten iyi bir insan buraya kadar her şey tamammış gibi duruyor. ama annesinin şöyle talepleri var ; her pazar alışverişe götürülecek, pazara götürülecek , bi akraba bir yerden alınacaksa x alacak gibi gibi, biz birlikte olduğumuz süre boyunca hiç bir pazar günü plan yapamadık. ailesiyle ilgilenmesi güzel, ama bir kuralmış gibi her pazar gidip annesine alışveriş yapması vs bana tuhaf geliyor. bu konu hakkında konuştuğumuzda , arabalarının olmadığı ve poşetleri taşıyamadığını söyledi. evde 27 yaşında sporcu aslan gibi kardeşi var. market oturdukları binan altında pazar 300m ilerisinde ...
mesele bir şeyleri taşıyamamak değil yani.. x in her pazar oraya gitmesi. bu arada sadece pazar günü değil. hafta içi hafta sonu sürekli arayıp bu yapılacak o yapılacak . örnek vereyim ; yemeğe çıkmak üzere arabaya bineriz. annesi arar yada teyzesi yada bir akraba biz yemek yemeden eve döneriz ben evde bir şeyler hazırlayıp kendim yerim o yemek falan yemeden kim aradıysa ona koşar. seyahat etmeyi çok seviyorum. ekonomik durumumuz buna çok çok yetiyor ama biz plan yapamıyoruz. tatil için şuraya gidelim dediğimde bir dur bakalım , hele o zaman bir gelsin gibi şeylerle karşılaşıyorum ve sonuç biz bir yere gidemiyoruz. neden??? ailesinin planı olabilir çünkü o tarihte birinin canı belki alışveriş yapmak ister. arkadaşlarla plan yapıyoruz piknik için , biz pazar gidemeyiz yada gitsek bile sabahtan x gider annesinin isteklerini yerine getirir ve biz akşama doğru ancak gideriz. bunun gibi milyonlarca örnek var.
bakıldığında problem yokmuş gibi duruyor ama ben kendi ailem için bile hayatımı düzenlemezken , onun ailesine göre hayatımı şekillendirmek zorunda kalıyorum. kendin git o gelmesin derseniz de ; istiyorum ki birlikte gidelim herkes çift ben neden yalnız bir şeyler yapayım.
cuma günü en son bir patlama yaşadık. hayatımı ailesine göre yaşamaktan yorulduğumu söyledim. karşılıklı konuştuk ağlaya ağlaya ayrılmaya karar verdik , eşyalarını toplarken dayanamadık ve barıştık. ilerisini göremiyorum ama vazgeçemiyorum da çünkü bizim kendi aramızda yaşadığımız bir problem yok hiç bir anlamda .
sevgili kk kadınları siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz?