- 14 Aralık 2015
- 92
- 32
- 88
- Konu Sahibi lazkiziyizbiz
-
ben onunla olmayi istiyorum 5 yilimi verdim herseeeyimi verdim iste bu saatten sonra bir basaksina tutunamam. bir kac kere vurmustu babamlar bunu duydu sonra benim kapanmami evden cikmamami istedi sadce onunla cikiyrm kiskaniyor yani markete ggitmeme bile sorun yapiyor ama kendi hergun cikarir gezerz yeriz iceriz. sadece onunla olmasini istiyorAilen neden istemiyor
Önce neden önemli sonra da senin ne istediğin
babam onunla evlenirsen ben yokum diyor. bu evden gelinliginle bile cikamazsn diyor omur boyu da yuzune bakmam diyor ve gercekte kincidir bbamdababan nereye gidersen beni unut diyor o kısmı anlamadım.
bi kere çalış ailen haklı eşin bile değilken kaldı ki eşin bile olsa yine çalış çalış çalış sonra çokk vahlanırsın
hayir benim cok kapali bir hayat yasayacagimi dusunuyorlar evden cikmadan onun istedigi sekilde onun eline bakarak yasayacagmi soyluyorar. ama erkek arkadasim 5 yildr beni hic bir seye muhtac etmedi hep yanimdaydi. cok kotu kavgalarimiz da oldu bi kac kere vurdu ama sonra cok pisman oldu yani bilmiyrmAilen erkek arkadasinin bu yönünü bildigin icinmi istemiyor?
Biz sana aileni seç desek veyahut sevgilini o yönde mi tercih yapacaksın?
Yoksa biz sevgilin veya baban ile konusamayız ne yazık ki.
Bir abla,eş dost yok mu arayı kuracak?
Aileni seç. Hiç düşünme bile. Birincisi ne olursa olsun seni sevmeye devam edecek olan ailendir. İkincisi çalışmanı bile kısıtlayan bir adam aynı eve çıkmadan sana cazip gelebilir ama inan bana evlendikten sonra yaptığı her hareket batacak sana üzülecesin. Giydiklerine karışacak, arkadaşlarına, arkadaşlarınla görüşmene ve hatta saçının rengine karışacak. O seni kısıtladıkça sen kendini salacaksın. Sen kendini saldıkça onun gözü dışarı kayacak. Ve günün birinde sen artık bu iş yürümeyecek dediğin zaman ailene dönecek yüzün de olmayacak onları dinlemeyip gittiğin için. Yani yüzde doksan böyle olacak. En azından bu sitede zaman geçirdiysen kendin de biliyorsundur zaten.merhana bayanlar. benim 5 yildir gorustugum biri var sevgiliden ote evli gibiyiz artik ailem istemiyor kanli bicaklilar resmen. babam gidersen beni unut diyor bu evden gelinliginle cikamazsn diyor. bende cok seviyorum 5 yildr birlikteyim ve herseyimi verdim ona tek sorun asiri kiskanc. mesela ailem calismami istiyor ve bu izin vermiyor benim evde olmami istiyor hep icinin rahat etmedigini soyluyor. ee aiilem onun izin vermedigini biliyor ve daha da cok ustume geiyorlar cok arada kaldim ne yapacagimi bilmyrm
22 yasimdayken biriyle sözlenmistim. Ailem asla istemedi zar zor ikna oldular (aslinda pes etmedigimi görünce kabul ettiler diyelim). Asiri kiskanc biriydi. Calisma demedi ama cok kisitlardi. Okumami hic istemedi. Ve birgün bana "Ben sana okumayacaksin demedim mi" dedi. Anca kafama dank etti. Ne kadar cahilmisim diyorum simdi. Birdahada hicbir erkege bana böyle karismasina böyle birsey söyleme cesareti vermedim. Iki ay sonrada sözü attim zaten.
hayir benim cok kapali bir hayat yasayacagimi dusunuyorlar evden cikmadan onun istedigi sekilde onun eline bakarak yasayacagmi soyluyorar. ama erkek arkadasim 5 yildr beni hic bir seye muhtac etmedi hep yanimdaydi. cok kotu kavgalarimiz da oldu bi kac kere vurdu ama sonra cok pisman oldu yani bilmiyrm
pisman oldu ama bilmiyrmSakın kaçma.
Bence kendini garantiye almalısın mesleğin olsun ,ailen de zamana ikna olur diyecektim kiii
Adam sana vurdu?Markete gitmene izin vermiyor?
Ailen haklı bence.
buda istemiyor evlenince evde oturacaksn zaten diyor universiteden kaydimi sildik ama aciktan devam ediyorm simdi bende cok buyik geri donsuu olmayan hatalar yaptm ne olacak bundan sonrasini kestiremiyrm
Koşarak uzaklaş, arkana bile bakma. Ciddi söylüyorum bu adamla evlenmek hayatının hatası olur. Bildiğin takıntılı sorunlu biri. Sakın sakın böyle biri için babanı karsına alma. Çok pişman olursun.Burda yazılanları yabana atmaben onunla olmayi istiyorum 5 yilimi verdim herseeeyimi verdim iste bu saatten sonra bir basaksina tutunamam. bir kac kere vurmustu babamlar bunu duydu sonra benim kapanmami evden cikmamami istedi sadce onunla cikiyrm kiskaniyor yani markete ggitmeme bile sorun yapiyor ama kendi hergun cikarir gezerz yeriz iceriz. sadece onunla olmasini istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?