aile ve sevgili arasinda sikisip kaldim :(

rest cekerek artik en ufak bir hareketinde taviz vermeyerek ayrilacagim. basim dik bir sekilde yoluma bakablecegm boylece ugrastm cok ugrastm degissin diye ama olmuyor demek ki

anliyorm ben bunlari ve uygulayacagm suan buraya yazmamin sebebi de aslinda yasamis insanlardan evli insanlardan duymak bunlari inanin bende biliyrm ama gercekler ne kadar yuze vurulursa o kadar agir oluyor

rest cekerek artik en ufak bir hareketinde taviz vermeyerek ayrilacagim. basim dik bir sekilde yoluma bakablecegm boylece ugrastm cok ugrastm degissin diye ama olmuyor demek ki

Merak etme canım şimdi zor geliyordur tabi ki ama eminim resti çekeceğine. Gerekirse birilerinden de yardım iste bence, guvendigin yani içini dökmek bile iyi gelir.

masallah ne guzel. bunlari duydukca yapabileceklerim gozumde buyuyor gucleniyor tesekkkur ederm

Merak etme canım şimdi zor geliyordur tabi ki ama eminim resti çekeceğine. Gerekirse birilerinden de yardım iste bence, guvendigin yani içini dökmek bile iyi gelir.
halama anlatiyorm o bliyor bitek herseyi yoksa annem babama anlatamam zaten bu kadarini. yapicam aciktan okulu da bitiriccem bu arada dil okuluna gidip kabin memuruu hsteste olucam. ne derse desin arkamdan kim bilir iyi ki olmamais bu kizla zaten yolu yol degiilmis diyecek ama yine de ben guclendikce onun dediklerini umursamayacagm buna inaniyrm

evet mesela cebimde ck para olmasini istemiyor ne alacaksan soyle parasini vereym diyor mesela herseyin hesabini bilmek istiyor supheci cok ock supheci. bide ayrilmaya kalksam yikiliyor dagitiyor kendini

Bunlara ragmen ayrilmazsan pesin pesin soyliyim. Evlenip cehennem gibi hayatini insanlar gordugunde yuzune vah canim nasil da kadersizmissin deyip arkandan "beter olsun haketmisti zaten kendi kasindi" diyecekler. Muneccim degilim ama aynen bu olacak yaz kenara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…