aile ve sevgili arasinda sikisip kaldim :(

evet mesela cebimde ck para olmasini istemiyor ne alacaksan soyle parasini vereym diyor mesela herseyin hesabini bilmek istiyor supheci cok ock supheci. bide ayrilmaya kalksam yikiliyor dagitiyor kendini

yok artik ya. Canim sen onun bir esyasimisin ya (kusura bakma tabir icin). Gercekten böyle biriyle evlilik düsünebiliyormusun?

evet arkadasim yok zaten en basiti akrabalarimla konusmami da yasakliyor snei etkiliyorlar diye. mantikli dusunmeni sagliyor ama askta mantik olmaz diyor. sen ise girersn bu senin icin cok guzel birsye ama biri bakar ben onu doverim kavga ederim bi is gelir basimiza onlari dusunmuyorlar diyor

Yazık günah kendine biçtiğin hayat bu mu böyle mi yaşamak istiyorsun?
tabi ki hayir en cok istedigim sey bi kariyerim olsun birseyleri basariymdi ama bi cocugum olur evime bakarm diyorm bu boyle yapinca da ama ilerde ya yetmezse bunlar diyorm bombos kalacagm daha 22 yasinda evden disari o olmadan asla cikamiyrm suan

Ben de böyle düşünüyorum. Ailen haklı.

Sen ille de bu adamın eline bakmak zorunda mısın? Adam gibi çalış kendini geçindir. Böyke zorba tipler senin gibi muhtaç olmaya dünden razı ezik kafalı kızlara yönelir zaten. Tencere kapak olmuşsunuz ne desek boş.

tabi ki hayir en cok istedigim sey bi kariyerim olsun birseyleri basariymdi ama bi cocugum olur evime bakarm diyorm bu boyle yapinca da ama ilerde ya yetmezse bunlar diyorm bombos kalacagm daha 22 yasinda evden disari o olmadan asla cikamiyrm suan

Aynı yaştayız seni bu kadar kısıtlayan bir insanla mutlu olduğuna emin misin gerçekten ? Anayasada bile yazar kimse kimsenin özgürlüğünü kısıtlayamaz diye. Markete bile gidememek nedir hapis hayatı mı yaşayacaksın?

Adam evlenince neler olacağını şimdiden göstermiş ama sen görmek istemiyorsun ,ne demek akrabalarınla görüşmenş yasaklıyor ? Adam iyi bş halt olmadığının farkında ve etraftan uyarılıp uyandırılmanı istemiyor bunu anlayamacak durumda mısın yapma lütfen ayrıl ve kurtul sonu ne olursa olsun o adamla yapacağın evlilikten daha kötü olamaz

İnsan baZende kendine biçtiği kaderi yaşıyor
Bu adam sana vurmuş, okumanı çalışmanı istemiyor,akrabalarınla görüşmene kızıyor, markete bile gidemiyorsun
Eeee ben 5 sene emek verdim ne emeği katlanmışsın sadece
Bugün evlensen çok geçmez birkaç seneye
''Ailemi karşıma aldım evlendim kocam beni dövüyor baba evine dönmeye yüzüm yok çaresizim "diye konu açarsın
Hala emek verdim seviyorum herşeyimi verdim diyorsan ileride birgün yaşadığın çaresizliğin içinde bugün yazdıklarını ve bizim sana yazdıklarımızı hatırlar yüreğinde keşkelerinle bu adamı çekmeye devam edersin

Sen niye evlenmek istiyosun? Anlamadım.

sen basta yapmissin ist ben 5 yilda anlayamadm demek ki hala

evet mesela cebimde ck para olmasini istemiyor ne alacaksan soyle parasini vereym diyor mesela herseyin hesabini bilmek istiyor supheci cok ock supheci. bide ayrilmaya kalksam yikiliyor dagitiyor kendini

Ben babanin yerinde olsam birak evden gelinlikle cikamazsin demeyi, ölürsem mezarima bile gelmiyceksin derdim. Bu kadar isaret belirti sinyal var, sevgilim dediginiz erkek görünümlü yasam formu, ruh hastasinin önde gideni ama siz hala cook seviyorum cook demeye devam edin. Siz evlenirseniz artik benim tapulu malim severim de döverim de diyecek vur Allah vur. Calismak yasak, okula devam etmek yasak, markete gitmek yasak, cebinde para olmasi yasak... Senin yapacagin tek sey ben eve gelince köle pozisyonu almak ve aksamlari isimi görmek olacak diyecek. Aile de reddediyor bunu da kullanacak. Artik sirtindan sopa karnindan sipa olayina döner is.

Aslinda bir bakima iyi yapiyorsunuz diger genc kizlari kurtariyorsunuz. Böyle psikopat siddet egilimli hasta ruhlu erkekleri toplumdan cekip alin. Madem gönüllüsünüz bu adami cekmeye, askinizdan ölüyorsunuz bari baska kizlar yanmasin. Genc bir kiz hem de böyle rezil bir erkek tipi icin anne babasinin rest cekmesini umursamiyor.
Bu arada ayrilmaya karar verirseniz de herseyinizi verdiginizi de yüzünüze vuracaktir. Herkese söylerim diye tehdit edecektir hic sasirmayin.

o kadar belirsizlik yani peki onun seviyor olmasi hic mi birseyi degistirmiyor caba vermeme degmez mi

anliyorum tesekkur ederm

5 çocukla baba evine dönmek mi daha kolay, şu an ayrılmak mı ? Sen düşün daha da birşey yazmayacağım. Çünkü gerçekten bir kardeşim,arkadaşım gibi üzüldüm şu haline.
tesekkur ederim gercekten ccaresi durumdaym iki ucu beter okulu biraktm aaciktan devam ediyrm simdi hayatimi nasil tekrardan kuracagima mi yanaym 5 yilimin gitmesine mi valla bilemiyrm sagol destegin icin tesekkur ederm cok yardmci oldun

tesekkur ederim gercekten ccaresi durumdaym iki ucu beter okulu biraktm aaciktan devam ediyrm simdi hayatimi nasil tekrardan kuracagima mi yanaym 5 yilimin gitmesine mi valla bilemiyrm sagol destegin icin tesekkur ederm cok yardmci oldun

Rica ederim. Bu adamdan kurtul sonra en güzel şekilde hayatını kurarsın. Okulunu bitirir bir iş sahibi olursun inşallah

o kadar belirsizlik yani peki onun seviyor olmasi hic mi birseyi degistirmiyor caba vermeme degmez mi

Sevgi böyle birşey değil ya sevgi tanımında yanlışlık var başta
Sevgi içinde bu tür bir şiddet baskı zorbalık barındırmaz
Bu onun karakterindeki bozuklukların ilişkinize yansıması
Bir çaba göstereceksen geleceğin için okulun kariyerin için göster hayatını mahfetmek için çabalama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…