- 14 Mart 2010
- 7.926
- 6.844
- 723
- Konu Sahibi lazkiziyizbiz
-
evet mesela cebimde ck para olmasini istemiyor ne alacaksan soyle parasini vereym diyor mesela herseyin hesabini bilmek istiyor supheci cok ock supheci. bide ayrilmaya kalksam yikiliyor dagitiyor kendini
evet arkadasim yok zaten en basiti akrabalarimla konusmami da yasakliyor snei etkiliyorlar diye. mantikli dusunmeni sagliyor ama askta mantik olmaz diyor. sen ise girersn bu senin icin cok guzel birsye ama biri bakar ben onu doverim kavga ederim bi is gelir basimiza onlari dusunmuyorlar diyorAileni seç. Hiç düşünme bile. Birincisi ne olursa olsun seni sevmeye devam edecek olan ailendir. İkincisi çalışmanı bile kısıtlayan bir adam aynı eve çıkmadan sana cazip gelebilir ama inan bana evlendikten sonra yaptığı her hareket batacak sana üzülecesin. Giydiklerine karışacak, arkadaşlarına, arkadaşlarınla görüşmene ve hatta saçının rengine karışacak. O seni kısıtladıkça sen kendini salacaksın. Sen kendini saldıkça onun gözü dışarı kayacak. Ve günün birinde sen artık bu iş yürümeyecek dediğin zaman ailene dönecek yüzün de olmayacak onları dinlemeyip gittiğin için. Yani yüzde doksan böyle olacak. En azından bu sitede zaman geçirdiysen kendin de biliyorsundur zaten.
tabi ki hayir en cok istedigim sey bi kariyerim olsun birseyleri basariymdi ama bi cocugum olur evime bakarm diyorm bu boyle yapinca da ama ilerde ya yetmezse bunlar diyorm bombos kalacagm daha 22 yasinda evden disari o olmadan asla cikamiyrm suan
Yazık günah kendine biçtiğin hayat bu mu böyle mi yaşamak istiyorsun?
22Bu arada yasin kac?
hayir benim cok kapali bir hayat yasayacagimi dusunuyorlar evden cikmadan onun istedigi sekilde onun eline bakarak yasayacagmi soyluyorar. ama erkek arkadasim 5 yildr beni hic bir seye muhtac etmedi hep yanimdaydi. cok kotu kavgalarimiz da oldu bi kac kere vurdu ama sonra cok pisman oldu yani bilmiyrm
tabi ki hayir en cok istedigim sey bi kariyerim olsun birseyleri basariymdi ama bi cocugum olur evime bakarm diyorm bu boyle yapinca da ama ilerde ya yetmezse bunlar diyorm bombos kalacagm daha 22 yasinda evden disari o olmadan asla cikamiyrm suan
evet arkadasim yok zaten en basiti akrabalarimla konusmami da yasakliyor snei etkiliyorlar diye. mantikli dusunmeni sagliyor ama askta mantik olmaz diyor. sen ise girersn bu senin icin cok guzel birsye ama biri bakar ben onu doverim kavga ederim bi is gelir basimiza onlari dusunmuyorlar diyor
hayir benim cok kapali bir hayat yasayacagimi dusunuyorlar evden cikmadan onun istedigi sekilde onun eline bakarak yasayacagmi soyluyorar. ama erkek arkadasim 5 yildr beni hic bir seye muhtac etmedi hep yanimdaydi. cok kotu kavgalarimiz da oldu bi kac kere vurdu ama sonra cok pisman oldu yani bilmiyrm
sen basta yapmissin ist ben 5 yilda anlayamadm demek ki halaBak canım benim de hayatımdan böyle biri geçti . O zaman lise yıllarındaydık ve aklım başımda değildi. Evlenince kapanırsın vs diye söylerdi arada. Sonra ne oldu üniversite okumasan da olura kadar gitti iş. Yol verdim bende. O kim ki benim okuyup okumayacağıma karışır dedim. Sizin durum da bundan başka bişey değil. Ben de çok sevdim ayrılamam diyordum ama ayrıldım ve şu an aklıma bile gelmiyor. Ondan kurtulduğuma her gün şükrediyorum. Şu an hayatımda başka biri var zaten, ki üniv okumama en çok destek veren kişi kendisi. Atanayım diye her gün benle birlikte dua ediyor. Atanamazsan üzülme yine de mesleğini yaparsın bir şekilde diye destek veriyor. Gerçek sevgi birini değiştirmeye çalışmak değildir, onu olduğu gibi kabul etmektir. Bunu asla aklından çıkarma.
evet mesela cebimde ck para olmasini istemiyor ne alacaksan soyle parasini vereym diyor mesela herseyin hesabini bilmek istiyor supheci cok ock supheci. bide ayrilmaya kalksam yikiliyor dagitiyor kendini
o kadar belirsizlik yani peki onun seviyor olmasi hic mi birseyi degistirmiyor caba vermeme degmez miAma 5 yıldır emek verdin diye geri kalan hayatını göz göre göremahvetmemelisin Eğer gözünü karartıp evleneceksen de mutlaka okulunu bitir mesleğini eline al çünkü böyle bir Ada'mla sonunun ne olacağı belli değil
sen basta yapmissin ist ben 5 yilda anlayamadm demek ki hala
anliyorum tesekkur edermEmin ol ailenin çok doğru düşünüyor bak bu duyguları yaşamış biri olarak yazıyorum sana evlenip aynı çatı altına girince o duygular azalacak sana bunun garantisini veriyorum sevgi aşk tutku bi yere kadar şimdi kısıtlı zamanlarda görüştüğünüz için bu kadar mutlu oluyorsunuz yanında evlenip her dakika yanında olunca böyle hissetmeyeceksin ve baban seni silerse yediğin tokatta aklına gelecek ve o tokat için değil baban için ailenin için ağlayacaksın ailenin dışında herkesten kötülük gelir ama ailenin canın kanındır..
Yarın öbür gün basına bi iş geldi diyelim biri iftira attı napacak bu adam ya seni döve döve öldürecek ya kapı önüne koyacak yada eve hapsadecek ama ailenin kızacak küsecek ama hala onların canı kanı olarak kalacaksın... Daha da bişey demiyorum
tesekkur ederim5 çocukla baba evine dönmek mi daha kolay, şu an ayrılmak mı ? Sen düşün daha da birşey yazmayacağım. Çünkü gerçekten bir kardeşim,arkadaşım gibi üzüldüm şu haline.
tesekkur ederimgercekten ccaresi durumdaym iki ucu beter okulu biraktm aaciktan devam ediyrm simdi hayatimi nasil tekrardan kuracagima mi yanaym 5 yilimin gitmesine mi valla bilemiyrm sagol destegin icin tesekkur ederm cok yardmci oldun
o kadar belirsizlik yani peki onun seviyor olmasi hic mi birseyi degistirmiyor caba vermeme degmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?