Bız memur değiliz ama her ay 1000 tl ikimizde kenara koyuyoruz. Ben maasimi asla vermem oda istemez sonucta bende calismaya bilirdim. Bi sekilde bakicakti. Verirseniz pisman olursunuz sürekli eline bakicaksiniz ve sizin paranizin hesabini sorcak sizeFikrimi söylemeye geldım, alnımın teriyle yorula yorula calisip kazandığım parayı degıl kocam babam yönetemez.
Kazanırken olgun bireyim, is yönetmeye gelince bebek mıyım?
birimiz memur (ben) eşim ö zel sektör çalışanı benim maaşım daha fazla, ödemeleri bölüştük kalan para heresin kendisine ait.İyi geceler arkadaslar.karı koca çalışan yada her ikiside memur olan var mı? Varsa maaşınızı ne yapıyorsunuz?eşinizle ortak hesabınız mı var? Yoksa maaşınız direk eşinizde size belli bir para mı veriyor.normalde ev hanımıydım şimdi ikimizde memur olduk.En cok karı koca memurlardan cevap bekliyorum bu arada eşimin maaşı benden düşük olacak.buna ragmen maaşımın tamamamını ona versem ne dersiniz? Yorumlarınız benim için cok önemli şimdiden teşekkürler
Merhabalar.İyi geceler arkadaslar.karı koca çalışan yada her ikiside memur olan var mı? Varsa maaşınızı ne yapıyorsunuz?eşinizle ortak hesabınız mı var? Yoksa maaşınız direk eşinizde size belli bir para mı veriyor.normalde ev hanımıydım şimdi ikimizde memur olduk.En cok karı koca memurlardan cevap bekliyorum bu arada eşimin maaşı benden düşük olacak.buna ragmen maaşımın tamamamını ona versem ne dersiniz? Yorumlarınız benim için cok önemli şimdiden teşekkürler
Bende kalsa kirayı farurayı ev alışverişini kendi mi ödemeli.oda cok bencilce olmaz mı ya
tabi gıda,fatura gıbı basit şeyleri birbirimize soylemıyoruz.seni beni yok .evlilik iki elmanın bir yarısıyken bir elma olmak.
ev alınacaksa da ortak karar verıyoruz, para lazım olacaksa da,borç verilcekse de,araba alınacaksa da
eşim bana söyler bişey alacağı zaman .şunu alsam mı? alsak mı?.bende aynı şekilde.
İyi geceler arkadaslar.karı koca çalışan yada her ikiside memur olan var mı? Varsa maaşınızı ne yapıyorsunuz?eşinizle ortak hesabınız mı var? Yoksa maaşınız direk eşinizde size belli bir para mı veriyor.normalde ev hanımıydım şimdi ikimizde memur olduk.En cok karı koca memurlardan cevap bekliyorum bu arada eşimin maaşı benden düşük olacak.buna ragmen maaşımın tamamamını ona versem ne dersiniz? Yorumlarınız benim için cok önemli şimdiden teşekkürler
Karı koca özel sektörde çalışan çapsızlar konuya yazmasın lütfen
Ne demek istediniz anlayamadım
Karı koca özel sektörde çalışan çapsızlar konuya yazmasın lütfen
Konu sahibi ısrarla memur memur memur yazmış karı koca memur olanlar yazsın istemiş ya
Eşim de ben de kamudayız. Eşimin maaşı da benden düşük. Biz giderleri borçları bolustuk. Evin kredisi ile bir kac birc bende mutfak masrafi faturalar onda. Dogum iznindeyken pek disari cikmiyordum o donem de kartım eşimdeydi. Ölümüne kartımı vermem diyenlerden değilim yani:)İyi geceler arkadaslar.karı koca çalışan yada her ikiside memur olan var mı? Varsa maaşınızı ne yapıyorsunuz?eşinizle ortak hesabınız mı var? Yoksa maaşınız direk eşinizde size belli bir para mı veriyor.normalde ev hanımıydım şimdi ikimizde memur olduk.En cok karı koca memurlardan cevap bekliyorum bu arada eşimin maaşı benden düşük olacak.buna ragmen maaşımın tamamamını ona versem ne dersiniz? Yorumlarınız benim için cok önemli şimdiden teşekkürler
Genelleme yapmak yanlış. Eşim benden az kazanıyor ama bu konuda hiç kompleks yaptığını görmedim. Hatta kendi akrabalarının yanında bunu soylemisligi bile oldu.Yerinde olsam maaşı benden düşük erkekle evlenmezdim erkekler kompleks yapıyor bu tip şeyleri.
Çok güzelben normalde evlenmeden önce kendim çalışıp kendim kazanan bir insandım.evliyken bir anda afalladım sanırım İlk defa paramı paylaşacagım normalde bende cok birikim yaparım ama sanırım bunu iki kişi yapmak benim için biraz zor olacak.normalde bende aldıgıma karışacagını sanmıyorum kendisine ve bana harcama için belli bir bütçe ayırdı kalanı hesapta kalsn kiraya faturalara ve birikime gitsin dedi.basta yeni memur oldm cuzi bi miktar verilince kendmi kötü hissettim ama sanırım evlilik dedigimiz şeyde tam olarak bu @Pamukannesi83 @Pirasa54
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?