• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile yüzünden evlilik sorunsalı:(

35mavi_siyah35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
324
62
98
Çıldıracağım artık ya bunaldım.Hayatımın kararı annem ve ailesine bağlı resmen. 27 yaşındayım iki yıllık bir ilişkim var.Annemle babam ayrı. Annem babamdan ayrıldıktan sonra sürekli bana ve kardeşime suç yüklemeye başladı. Sahip çıkmadınız, arkamda durmadınız, bana ev açmadınız diye.Ben özelde öğretmenim kardeşim öğrenci.Malum özelde çok para da vermiyorlar. Onun dışında ben zaten arkadaşlarımla ayrı bi evdeyim.Onlarla bile zor geçiniyorum.Annemin benden istediği ise isteme olayı olması için ikimizin bi eve çıkması düzen oluşturmak. Şimdi ananemle kalıyor ama yinede ayrı bi ev istiyo. Kısacası engel koyuyor önüme evlenmek istiyorum ama olmuyo. Babanda gelemez diyor. Tek benden olacak istenecek diyor.Gerçekten annemin gönlü olacak diye bunaldım artık.Siz olsanız ne yapardınız??

Ne yani evlenmeden once anneniz sizden ev acmanizi mi istiyor

Evini bozmasaymis ozaman.

Ananne evindede isteme pek ala olur neden olmasin. Anneniz biraz aksi ve menfaatci gibi geldi.:KK51:

Çıldıracağım artık ya bunaldım.Hayatımın kararı annem ve ailesine bağlı resmen. 27 yaşındayım iki yıllık bir ilişkim var.Annemle babam ayrı. Annem babamdan ayrıldıktan sonra sürekli bana ve kardeşime suç yüklemeye başladı. Sahip çıkmadınız, arkamda durmadınız, bana ev açmadınız diye.Ben özelde öğretmenim kardeşim öğrenci.Malum özelde çok para da vermiyorlar. Onun dışında ben zaten arkadaşlarımla ayrı bi evdeyim.Onlarla bile zor geçiniyorum.Annemin benden istediği ise isteme olayı olması için ikimizin bi eve çıkması düzen oluşturmak. Şimdi ananemle kalıyor ama yinede ayrı bi ev istiyo. Kısacası engel koyuyor önüme evlenmek istiyorum ama olmuyo. Babanda gelemez diyor. Tek benden olacak istenecek diyor.Gerçekten annemin gönlü olacak diye bunaldım artık.Siz olsanız ne yapardınız??
canım benzer sorunlar bende de vardı. annemle babam ayrı.annem istemede babamı evimizde pek istemiyordu. ve istememe 2 ay kala ani şekilde babamı kaybettim.. lütfen olumlu olun. ne anneni ne babanızı ayırmayın. ikna yoluna gidin

Gerek yok ayrı eve diyeceksiniz çok net! Ben kendi evimi kuracağım eşimle, anne sana neden ayrı ev açayım saçma değilmi diyeceksiniz.
Duygu sömürüsüne de sert çıkacaksınız.

Anneniz kendi evim olsun, bunuda siz sağlayın istiyor dikkat edin fazla menfaat var işin içinde

Ben olsam babamın yanına gider, baba beni istemeye gelecekler kabul ediyor musun? derdim. ha babadan da destek çıkmazsa,erkek arkadaşımı arardım,gelin beni ev arkadaşlarımdan isteyin kimsem yok derdim.
27 yaşında kocaman kadınsınız yahu, bırakın anneyi vs. kızının mutluluğunu isteyen saçma sapan sebepler sunmaz. iyi bari evlenince de siizinle yaşasın anneniz..
Gerçekten bu anneleri anlamak çok zor...

kaç defa söyledik annenin derdi ayrı ev açtırmak.ayrı ev yapacagın en buyuk hata olur.evlenince o evin tüm masrafları senin ustune kalacak, annen istemiyorsa babandan istesinler dert bosanan senin ailen değil

Anneniz gitsin çalışsın bir sorunu yoksa.
Size mi güvenmiş boşanırken. Anneniz için geleceğinizi harcamayın evi açsanız her ödeme size kalacak birde annenizi çekeceksiniz huzur verecek birine benzemiyor.

Siz evlensenizde. Evin masraflarını karşıla diyecek bence hiç girmeyin o işe.

İsteme konusunda da sen annemsen o da babam gelecek tabi de illa istemezse ayrı isteme olsun. Sorun çıkartıp moralinizi bozmasın.

Annemi sallamaz babamdan istemelerini sağlardım

anneme bi kaç defa daha söylerdim yapma etme diye, sonra illa inadım inat derse gider babamdan istenir evlenirdim. Bu yaştan sonra amaaan

Back
X