Ya kusura bakma. Gercektende. Bu konu gundemdeyken gereksiz carpitmalar oldu o yuzden.Tartisma yaratmak amaciyla soylemiyorum canim sende yanlis anlama. Sadece alevilik bi ırk degil, yani sadece dinimizin farklı yaşanan bir hali. Şafilik ve hanefilik gibi. Müslümanlar onlarda dolayısıyla Türk olanı Kürt olanı Arap olanı var. Neyse detaya girmeye gerek yok.
Bence sen onu ck seviyorsun siz tekrar karsilassaniz barisirsiniz watsapinde fln ekliyse fotonu fln guzel biseyler yap dkkkatini ceksin msj flan atar sende onukendi tarafina cekmeye calisirsn snra burnundan getirrsin :)Birsey diyemedim ki ona.. giderken sevgi sozcukleriyle uğurladım onu ağlaya ağlaya.. sabahın 6sinda.. diyecek herseyi o dedi.. kafasına koymuştu zaten gitmeyi.. gidene kal denilmez.. Kal diyemedim.. içimde kıyamet koptu.. cCanıma can katanım ömrüme ömür katanım..diye diye gitti .. canımdan Can ömrümden ömür gitti onunla..gülemiyorum.. neşem yok.. hevesim yok..gelecekle ilgili beklentim yok.. biraktim Hayat nereye götürürse.. Dua ediyorum.. Allaha sığındım..
Isteseydi gelirdi .. zaten devam etmemek için görüşmeyi kabul etmemişti. Bütün sosyal medya hesaplarımı kapattım..numarasını sildim.. Onun da kapalıydı Hepsi.. Belki no mu bile silmiştir. içimdekileri soyleyemedim . Yine o uzulmesin kırılmasın diye. Şimdi de içimdekiler beni yiyip bitiriyor.. ama o benim onu sevdiğim kadar sevmemiş demekki.. Ne diyeyim ..yapacak bişey yokki.. bir defa gitti benden..vicdanı rahat.. özlemiyor bile..Allah büyük..Bence sen onu ck seviyorsun siz tekrar karsilassaniz barisirsiniz watsapinde fln ekliyse fotonu fln guzel biseyler yap dkkkatini ceksin msj flan atar sende onukendi tarafina cekmeye calisirsn snra burnundan getirrsin :)
Belki acmistr baktnmi hic bu kadar kolay olmamali bu sebeb ck sacma sudan sebeb bna gore nasil merak etmiyr seni ya ne kadar rahat lar ya noldu bu kiza dye merak etmezmi insan ya belki senden baska kisi araciligiyla habrr aliyordur bu kdr rahat olamaz ya sen aci cek o keyfine bakamaz insALLAH ruyasina biseye denk gelir de bi anlam yukler hata yaptigini anlar ben hala sana msj atcak dye bekliyorumIsteseydi gelirdi .. zaten devam etmemek için görüşmeyi kabul etmemişti. Bütün sosyal medya hesaplarımı kapattım..numarasını sildim.. Onun da kapalıydı Hepsi.. Belki no mu bile silmiştir. içimdekileri soyleyemedim . Yine o uzulmesin kırılmasın diye. Şimdi de içimdekiler beni yiyip bitiriyor.. ama o benim onu sevdiğim kadar sevmemiş demekki.. Ne diyeyim ..yapacak bişey yokki.. bir defa gitti benden..vicdanı rahat.. özlemiyor bile..Allah büyük..
Ben hep şöyle duşundum eğer beni sevseydi bu gerçek ask olsaydı yanımda olurdu ben deli gibi ağlarken bırakmazdı ben 18 yaşında aşkıma sahip çıkarken o çocuk gibi kaçmazdı babasının arkasına saklanmazdı. Seven bırakmaz canım ya direnir demek ki sevmemiş zamanla acın geçecek buna inanİnşAllah Allah razı olsun. Gerçekten çok zor .çok yıprandım .Allah. büyüktür.. gücüm yok.. dik durmaya çalışıyorum.. Herkes beni unuttum sanıyor...oyle bir görüntü verdim.Onun yaptığına değil artik kendime üzülüyorum..kendime ağlıyorum..Yine çok değer vermişim...ve kendimi tuketmisim değmez bir insana.. Olmasaydı sonumuz böyle..Takdir Allahin.. Ben elimden geleni yaptım.Vicdanım rahat..
Çok saçma bir sebep değil mi?Ben de hep öyle düşünürdüm.. Ama icine düşünce öyle olmadığını gördüm yaşayarak.. ki halen acısını yasiyorum.. Hata yaptığını anlasa da eskisi gibi olur mu? Peki ben tekrar ona guvenebilecek miyim?Sadece bir kısır döngünün içinde olurum..Bıraktığı gibi değilim.. çok ağladım.. ağlıyorum da.. Allah bilsin.. geçecek.. içimdekileri diyemedim.. olsun.. Bu da olsun.. Beni bırakması zaten bana yaptığı en büyük kötülük.. Ailemi haklı çıkardı..Belki acmistr baktnmi hic bu kadar kolay olmamali bu sebeb ck sacma sudan sebeb bna gore nasil merak etmiyr seni ya ne kadar rahat lar ya noldu bu kiza dye merak etmezmi insan ya belki senden baska kisi araciligiyla habrr aliyordur bu kdr rahat olamaz ya sen aci cek o keyfine bakamaz insALLAH ruyasina biseye denk gelir de bi anlam yukler hata yaptigini anlar ben hala sana msj atcak dye bekliyorum
Sevmemiş ki.. seven insanin hali böyle olmazdı.ki.. çok ama çok üzüldüm.. yasadigini içimde hissediyorum.. nasıl zor.. o kaçmayı seçti.. vazgeçti.. kolayıni buldu.. dik durmaliyim. Geçecek biliyorum daha çok yeni..Rabbime sığınıyorum..Ben hep şöyle duşundum eğer beni sevseydi bu gerçek ask olsaydı yanımda olurdu ben deli gibi ağlarken bırakmazdı ben 18 yaşında aşkıma sahip çıkarken o çocuk gibi kaçmazdı babasının arkasına saklanmazdı. Seven bırakmaz canım ya direnir demek ki sevmemiş zamanla acın geçecek buna inan
Bi donsun burnundan getirirsin agladiginin hesabini veremez ama belki icine braz su serpersin belki annesi ck zorladi bunu ama cocuk degil yuvayi ikiniz kurcaktiniz annesi cocugunuzun mezhebini dusuncek hale geldiyse evlenmenizi goz onunde bulundurmus demekki insan bir msj atmazmi ama sunu da dusundum senden cekiniyor mu hicbirsey demedin tamamen vazgectigini dusundugu icin mi cekiniyor olabilir yada anne kuzusu annesi tehditmi etti helalluk vermem dye hic mi aile buyugu yktu siz napiyorsunuz dye tepki vericek teyze dayi abi yada komsulari dami yadirgamadi bu kadini o kazanmasn byle ayrimcilik yapan insanlrn kazanmasini hic hazetmiyorm kurt alevi laz yada baska bsy nedir ya insan olmak onemli ama o insan olamamis oda mutlu olmasn insALLAH seninkinin akli olsa takmazsi annesini elbet kabullenck ti alisacakti sana hata yaptigini dusuncekti sylemesede is cocukta bitiyor kararli durcakti anne atamaz oglunu biri de dememis ki mezhebe gre ask mi secilir diye ne alaka ya obur tarafta hesap veremez o kadin ya dinde PEYGAMBERIMIze soruyolar kiliseyi yikalim mi dye hayir diyor izin vermiyor ora ibadet yeri diye iste herkes hosgorulu anlayisli olamiyor ve sacma seyler altina saklaniyor ve hicbir elinde ne kaniti ne birseyi var sanki dunya sallanicakti birlikte olsaniz kiyamet kopardi sen onun bu dunya daki tabi tutuldugu bir denemeydin basarisiz oldu o yargilanack mesaj atip son kez bulusup konussaydiniz soyluyceklern icinde kalmasaydi sen harap olcaksn yazik sana degmez kendini bilmez lerin yuzunden cektigine mesele bile degilÇok saçma bir sebep değil mi?Ben de hep öyle düşünürdüm.. Ama icine düşünce öyle olmadığını gördüm yaşayarak.. ki halen acısını yasiyorum.. Hata yaptığını anlasa da eskisi gibi olur mu? Peki ben tekrar ona guvenebilecek miyim?Sadece bir kısır döngünün içinde olurum..Bıraktığı gibi değilim.. çok ağladım.. ağlıyorum da.. Allah bilsin.. geçecek.. içimdekileri diyemedim.. olsun.. Bu da olsun.. Beni bırakması zaten bana yaptığı en büyük kötülük.. Ailemi haklı çıkardı..
Canımsın.. bir vazoyu kırdığında parçalarıni yapıştırsan da o vazo eski vazo Olmaz artik.. Ne oldu ne yaşandığını bilmiyorum.. birden sabahın 6sinda yazdı mesaj.. ki 5 saat sonra görüşcektik.. o yazdığı mesaj aklıma kazındı resmen kelimesi kelimesine.. verdiğim 1 saniyeye bile üzülüyorum..görüntüde dediğim dedik ,kararlı,sevgisine sahip cikan, asla vazgeçip bırakmayacak ,sonuna kadar giden biri gibiydi.. konuşmaları davranışları falan..demekki ailesine karşı öyle değilmiş.. Sadece kandirildigimi hissediyorum.. içimde Asıl söylemek istediklerim başkaydı gitmek istediğini söylediğinde.. vicdanı rahat gitsin diye sevgi sözcükleriyle kirginligimi belki etmeden uğurladım benden.. Gerçekten insanlar Hangi Ara bu kadar vicdansizlasti. Merhamet kalmamis.. Hele hoşgörü ..Rabbimin adaleti buyuk.. Rab bilsin.. hayallerim umutlarım yarım kaldi.Ne diyeyim.Bi do
Bi donsun burnundan getirirsin agladiginin hesabini veremez ama belki icine braz su serpersin belki annesi ck zorladi bunu ama cocuk degil yuvayi ikiniz kurcaktiniz annesi cocugunuzun mezhebini dusuncek hale geldiyse evlenmenizi goz onunde bulundurmus demekki insan bir msj atmazmi ama sunu da dusundum senden cekiniyor mu hicbirsey demedin tamamen vazgectigini dusundugu icin mi cekiniyor olabilir yada anne kuzusu annesi tehditmi etti helalluk vermem dye hic mi aile buyugu yktu siz napiyorsunuz dye tepki vericek teyze dayi abi yada komsulari dami yadirgamadi bu kadini o kazanmasn byle ayrimcilik yapan insanlrn kazanmasini hic hazetmiyorm kurt alevi laz yada baska bsy nedir ya insan olmak onemli ama o insan olamamis oda mutlu olmasn insALLAH seninkinin akli olsa takmazsi annesini elbet kabullenck ti alisacakti sana hata yaptigini dusuncekti sylemesede is cocukta bitiyor kararli durcakti anne atamaz oglunu biri de dememis ki mezhebe gre ask mi secilir diye ne alaka ya obur tarafta hesap veremez o kadin ya dinde PEYGAMBERIMIze soruyolar kiliseyi yikalim mi dye hayir diyor izin vermiyor ora ibadet yeri diye iste herkes hosgorulu anlayisli olamiyor ve sacma seyler altina saklaniyor ve hicbir elinde ne kaniti ne birseyi var sanki dunya sallanicakti birlikte olsaniz kiyamet kopardi sen onun bu dunya daki tabi tutuldugu bir denemeydin basarisiz oldu o yargilanack mesaj atip son kez bulusup konussaydiniz soyluyceklern icinde kalmasaydi sen harap olcaksn yazik sana degmez kendini bilmez lerin yuzunden cektigine mesele bile degil
Şuan belki çok üzgünsün ama zamanla geçiyor emin ol.
Bende yaşadım, bizim ilişkimizi benim ailem istemedi, ben direndim ama o direnmedi. ileride çok üzülürüz en doğrusu şimdi vazgeçmek dedi.Sözde bizde sevgi sözcükleriyle ayrıldık ama ayrıldıktan 1 yıl sonra apar topar başkasıyla evlendi. o dönem kahrolmuştum. Ama sonra karşıma eşim çıktı, 3 yıl kadar birliktelikten sonra evlendik. İyiki o zaman benden vazgeçmiş diyorum, çünkü şuan çok daha mutluyum. Evleneli 9 yıl oldu, Rabbim bunca yıl sonra bebek nasip etti. daha ne olsun :)
İlerde anlıyorsun ki şuan döktüğün gözyaşları boşuna, insan yaşayamıycak gibi hissediyor, ama zaman her şeye ilaç oluyor. Karşına daha çok seveceğin biri mutlaka çıkıyor.
Ne garip ama değil mi yillar önce sevdiğin şimdi herkeslesti..Allah buyuk.. Her nasip vaktine esirdir derler.Rabbim kaderimizde ne yazdıysa o.Amin canım.Darısı başına inşallah.
Evet canım geçiyor. Hatta bizim ortak tanıdıklarımız çok fazla bu yüzden bayramlarda, düğünlerde hep karşılaşıyoruz, ama içimde hiç bir şey kalmamış ona karşı, hiç rahatsızlık duymuyorum. Ahmet mehmet neyse oda aynı artık.
Biran önce kendine farklı meşguliyetler bul, seni mutlu eden uğraşlarla ilgilen .Hatta yeni ortamlara gir ki karşına yeni kişiler çıksın.
bak HER İŞTE HAYIR VARDIR LAFINA İNAN. devam etsen arkanda durmazdı ki o adam. adım gibi eminim. hem aileler istemeyince ılımlı olmayınca mezhep çok sorun oluyor. benim yengelerim farklı mezhep hatta farklı dinden olan var. ama ailemiz eğitimli olmasa da cahil değil. annem nasıl sever nasıl.Geçen sene bu zamanlar ağlıyordum.. Yine bu sene ağlıyorum..
Birini tanidim..10 aydır tanıyorum.7 aydır da birlikteydik. Benim yaşadığım o kötü günleri unutturan biri.. Ailesi istemedi.. Sebep mezhep farklılığı.. Tanımak bile istemediler.. Yıprandık,yipratildik .Ama degismedik. Annesi ayrılmam için haber bile gönderdi bana. Yani oğlumu bıraksın Onun kaderi başkasıyla dedi. Cok ağladık ikimizde. 2 haftayı geçti ara verdik.. Bugün görüşecektik.. Gorusmeyelim dedi. Ailem kazandı dedi. Alismalisin bensizlige dedi. Daha bir çok şey konuştuk.. Ve birbirimize sevgi cümleleri soylerek ayrıldık. Gerçek aşkı sevgiyi onda gordum. Hiç ama hiç kalbimi kirmadi. Elimden birşey gelmiyor.Alisirim ama nasıl unutucam? Yüreğim mahşer yeri gibi..
İşte cahil insana laf anlatamazsin.. kendi bildiğini okur.. Haklısın..Vardır Rabbin bir bildiği.. vardır bunda da bir hayır.. Daha tam anlamıyla atlatamadım. Bu defa derinden yaraladı.. Allah buyuk..bak HER İŞTE HAYIR VARDIR LAFINA İNAN. devam etsen arkanda durmazdı ki o adam. adım gibi eminim. hem aileler istemeyince ılımlı olmayınca mezhep çok sorun oluyor. benim yengelerim farklı mezhep hatta farklı dinden olan var. ama ailemiz eğitimli olmasa da cahil değil. annem nasıl sever nasıl.
kayınvalideme ben mezhebimin onunla aynı olduğuna ikna edemedim. hatta artık onun yanında soranlara farklı mezhep söylüyorum kuduruyorrrr
GEÇER CANIM NELER GEÇMİYOR Kİ İNAN GEÇER. ŞU ARALAR BİRAZ KAFANI DAĞIT AMA UNUTMA BU EVREDE KAFANI KARIŞTIRAN ÇOK OLUR.İşte cahil insana laf anlatamazsin.. kendi bildiğini okur.. Haklısın..Vardır Rabbin bir bildiği.. vardır bunda da bir hayır.. Daha tam anlamıyla atlatamadım. Bu defa derinden yaraladı.. Allah buyuk..
Kafam net artık.. Acımı yaşıyorum Sadece paşa paşa..zaman geçiyor..ama çok ağır geçiyor..yara yara ,söke söke geçiyor.. Allaha bıraktım..Dua ediyorum.. Geçecek.. İlk günkü gibi değilim şükürler olsun.. Izi bile kalsin istemiyorum.. Unutmaliyim..unutacağım zamanla.. çalışıyorum . Vaktim pek olmuyor kafa dagitmaya.. kitapçıya bile gidemiyorum Burda..GEÇER CANIM NELER GEÇMİYOR Kİ İNAN GEÇER. ŞU ARALAR BİRAZ KAFANI DAĞIT AMA UNUTMA BU EVREDE KAFANI KARIŞTIRAN ÇOK OLUR.
KİTAP FALAN OKUYUP FİLM İZLEME BİR SÜRE. HATTA AĞLAYACAKSAN AĞLA AMA DAHA SONRA SİL GÖZYAŞINI.
NE BİLEYİM ÖRGÜ ÖR MESELA. SONRA GERİYE BAKTIĞINDA VAY BE NE KADAR GÜÇLÜYÜM İZİ KALMADI DERSİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?