Artık çok geç. Isteseydi zamanında onu da yapardı.. Annesi hergün ağlıyordu.. Almanya'daki Türkiye'deki akrabalarını ayaklandirdi kadın.. Tanımak bile istemedi.. En azından tanısaydı beni ve ailemi bir yanlışımiz olsaydi Tamam kadın haklı der sineye çekerdim.. Ama vazgecmezdim o vazgecmedikce.. Annesinin bana laflar söylemesinden korktu.. duyacağın şeyler ağır olabilir kaldıramazsın dedi .. BEN SADECE ALLAH DIYORUM.. Rabbimin adaleti çok keskindir.. Allah görüyor biliyor.. ..Bir cicek alip annesi ile tanismaya gitseniz?Sizi gorup tanimaya baslayinca yumusar belki. Elinizden geldigini yapin. Aklinizda sunu da deneseydim gibi bir soru isareti kalmasin. Yine de olmuyorsa hayirlisi degilmis diyerek kapatin defteri derim.
Okudum tabiki yazdıklarını.. Her türlü eleştiriye açığım.. ve her birinizin düşünceleri çok onemli ve kıymetli benim için ..Inan ben ne zorluk cekmis insanlar taniyorum hic dert etme inan ki bildigim aileler bide asiri tepkiliydi yani sanirsin ki ne var ortada takicak baska bsy bulamamis dini kulaktan dolma bilen insanlr ben acigim iman insanin icindedir ama 4 yil egitimim var imam hatip arti ilahiyat aldim onun braktm hukuga devam etmek icin ki alakam yok ve herturlu bilgimi kanitlarla ispatlarim ve bunun ortuyle sac basla alakasi yok onlar dini sokakta cami de ogrenms insanlr ve insani dinden uzaklastiran insanlar sen aldirma yeter ki bak bu gunler gecicek gulucegin gunler gelicek yeterki siz tekrar barisin o geri dusunce sahibini takmayin zamanla duzelir insALLAH hayret ediyorum ya hangi mantikla insanlari ayriyorlar ayrilcak hic bsy yok bide dua edicem canim sana sen oyle insanlara aldirma herkesin mezhebi kendine ozel kutsal dir ALLAH cc geldik ona donecegiz oyle insanlar yuzunden icine sogukluk gelmesin senin hakkina girmis ne kadar ayip yaptigi senin basin dik o acimasiz davranmis ona hesabi sorulur cocuklarini dusunuyor simdiden engel olamaz herkes kendi kararinda ozgurdur ALLAH cc sana kolaylik versin canim akli nereye gtms enterasan mis ztn bu ulke de isimden once memleket soruluyor normaldr milletn kafasi hep boluculuge calisiyor aman kimse kurt kimse alevi kimse laz kimse olmasn aman aman iste bunlarda turkiye nin zencileri .. canim ck snirlendim o aileye uzun uzun yazdim okudunmu tam bilmem ama yazmasam icim rahat etmezsdi ama sen kazanicaksin .
Vazgeçen ben değildim.. çok ama çok direndim.. sagligimdan bile oluyordum.. Va zgeçen o oldu.. Kız ailesinin istememesiyle erkek ailesinin istememesi çok farklı.. Aynı değil.. yeterince sevmeyen oydu.. Bıraktım zaten.. aramıyorum mesaj atmıyorum.. ben de kapattım sosyal medya hesaplarımı. Numarasını sildim.. benim gözyaşlarımın, mutsuzluğumun üstüne mutluluk kursun.. mutlu olsun.. diyecek bişey yok artık. Kaybettik..Siz coktan kabul etmis kabullenmissiniz. Gerçek sevgi bu mu? El ele zorluklara karşı gelmek degilmi. Bir arkadaşım ayni sizin sebepten kizin ailesi oglani istemiyordu. Kızı 20den fazla kez istemeye geldiler. Silahla kovulduklari bile oldu evden. Tam 5sene sabrettiler. Şimdi evliler aileler birbirlerini cok seviyor. Bebek bile bekliyorlar. Demem o ki aşk öyle bahaneler ile vazgecilecek birsey değil. Vazgectiyseniz yeterince sevmemissiniz, birakin baskasiyla mutlu olsun
Smdi annesinin etkisinde hata yaptigini anliycaktir sen degerli bir kardesimizsin senin elinde hersey cocugu kendine cek annesine inat benim komsum 1 yil ayri kaldi ama yine yollari birlesti evlendi neler olur bilemeyz utaniyorum byle ayrim yapanlardan seninkinde de suc var tepkisini koycakti ortaya kuzuluk bi yere kadarOkudum tabiki yazdıklarını.. Her türlü eleştiriye açığım.. ve her birinizin düşünceleri çok onemli ve kıymetli benim için ..
Çok teşekkür ederim.. nasıl iyi geldi.. o çoktan vazgeçti.. bıraktığı gibi değilim.. Gözyaşlarıma ,gözyaşlarımla ıslattığında yastığıma ihanet olur.. seven insan gitmezdi.. isteseydi kalırdı.. Gelir mi bilmiyorum.. ama onemi yok.. kırılan kalbim hayallerim umutlarım.. Güvenemem Ona.. eskisi gibi olmaz.. kararını verdi ve gitti.. Sadece dua ediyorum.. Allaha sığındım..
Kendime çekmek istemiyorum..sevseydi isteseydi kalırdı.. annesinin etkisinde ya da değil gitti bir defa.. Nasiplerin de varmış.. yolları Birleşmiş ne güzel.. o da onların imtihanlariymis.. Allah mutluluklarını daim etsin.. Ben Allahın adaletine bıraktım onları. Benim onu sevdiğim kadar sevmemiş demekki.. Zaten pişman olacagini bile bile gitti.. Ayrılırken bile söyledi..yapacak birşey yok.. Bu da bizim imtihanimız. Hata yaptığını anlasa bile vazgeçip gittiğini değiştirmez hiçbirşey.. bıraktığı gibi değilim .. Sabir Sadece ..unutmak istiyorum.. kendimi tuketmeden..Smdi annesinin etkisinde hata yaptigini anliycaktir sen degerli bir kardesimizsin senin elinde hersey cocugu kendine cek annesine inat benim komsum 1 yil ayri kaldi ama yine yollari birlesti evlendi neler olur bilemeyz utaniyorum byle ayrim yapanlardan seninkinde de suc var tepkisini koycakti ortaya kuzuluk bi yere kadar
Ezan okunuyor suan ( AzizALLAH) insALLAH mutsuzlugun gecer ve sana doner de bu sfer sen ona oyle muamele yaparsin gonlunce olsun hersey insALLAHKendime çekmek istemiyorum..sevseydi isteseydi kalırdı.. annesinin etkisinde ya da değil gitti bir defa.. Nasiplerin de varmış.. yolları Birleşmiş ne güzel.. o da onların imtihanlariymis.. Allah mutluluklarını daim etsin.. Ben Allahın adaletine bıraktım onları. Benim onu sevdiğim kadar sevmemiş demekki.. Zaten pişman olacagini bile bile gitti.. Ayrılırken bile söyledi..yapacak birşey yok.. Bu da bizim imtihanimız. Hata yaptığını anlasa bile vazgeçip gittiğini değiştirmez hiçbirşey.. bıraktığı gibi değilim .. Sabir Sadece ..unutmak istiyorum.. kendimi tuketmeden..
Ağlattın beni .. canımsın.. Allah razı olsun.. Rabbim ferahlık versin..Amin .. Allahın keskin adaletine inanıyorum.. Rabbim goruyor.. Içimde kıyamet koptu... Rabbim buyuk.. Allah kerimdir..Gün ola devran döne.. içimden Atabilsem rahatlayacağım..Bunun için dua ediyorum..Ezan okunuyor suan ( AzizALLAH) insALLAH mutsuzlugun gecer ve sana doner de bu sfer sen ona oyle muamele yaparsin gonlunce olsun hersey insALLAH
InsALLAH canimm .. sen kalbini ferah tut devran donucek elbet onlar zalimmis eline duserler ..Ağlattın beni .. canımsın.. Allah razı olsun.. Rabbim ferahlık versin..Amin .. Allahın keskin adaletine inanıyorum.. Rabbim goruyor.. Içimde kıyamet koptu... Rabbim buyuk.. Allah kerimdir..Gün ola devran döne.. içimden Atabilsem rahatlayacağım..Bunun için dua ediyorum..
Allah büyüktür. Zor günler geçiriyorum.. Nasıl ağır geldi anlatamam.. Geçsin diye çabalıyorum.. Allaha sığındım .. Rab bilsin..InsALLAH canimm .. sen kalbini ferah tut devran donucek elbet onlar zalimmis eline duserler ..
Ben alevi o Sünni.. . Ailesini tanimiyorum . Tanışmak istemediler dolayısıyla var mı yok mu bilmiyorum.. ama Onun söylediğine göre kabullenselerdi iyi anlaşırdinız dedi.. ama böyle ayrımcı kafaya sahip olduklarını bilmiyordum.. bilseydim başlamazdim..uzak dururdum.. olan oldu.. Allah büyük.. sabir..Mezhepleriniz neydi? Cokmu ucurum vardi?
Çok kötü oluyor gerçekten. Atlatmak zor.. o da dik durmadı.. Allah büyüktür. Ne yapalim.. olacağı varmış.. değmez.. şuan sadece onu içimden atmaya caliyorum.. Amin inşAllah..Hemen hemen her Alev'inin yaşadığı sorun bu sanırım, aynısı bana da oldu NE kadar çok üzülmüş ve böyle bi şey olmasından dolayı kendimi çok kötü hissetmiştim , ayrıldık o da dik duramadı zaten bi süre sonra da kız arkadaşı falan oldu o zaman tamamen bitti içimde de, iyi ki de bitmiş eşimle o kadar mutluyum ki çok şükür onunla olamazdım o anneyle, eşimde Sünni ama ne eşim ne ailesi en ufak bir şey demediler ,şimdi bazen görüyorum onu bildiğin serseri olmuş evlenmiyor kahve köşelerinde dolanıyor annesine layık bir evlat olmuş ,rabbimin sevdiği kuluymuşsun bi bahaneyle bitmiş sevin bence Mutlu olacaksın sende çok inanıyorum
Buarada desteğin ve duaların için çok teşekkür ederim..Allah razi olsun..InsALLAH canimm .. sen kalbini ferah tut devran donucek elbet onlar zalimmis eline duserler ..
Bugun sabah ezaninda duamdaydin insALLAH duserler eline gelisme olursa syle lutfen duam hic cevrilmedi hamd olsnBuarada desteğin ve duaların için çok teşekkür ederim..Allah razi olsun..
Allah razı olsunn .. Seninde hersey gönlüne gore olur inşAllah.. Birilerinin dualarında olmak bile nasıl güzel,nasıl iyi hissettiriyor.. Allah razı. olsun gerçekten..Rabbim büyük..Benim için düşünüp dua etmen bile yeterli..Tabiki .. çok ama çok teşekkür ederim..Gerçekten zor günler geçiriyorum..konusunu açmasa Annem belki daha rahat atlatirdim.Allah sığındım..Allah şahit..O görüyor,biliyor.Bugun sabah ezaninda duamdaydin insALLAH duserler eline gelisme olursa syle lutfen duam hic cevrilmedi hamd olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?