- 29 Ekim 2022
- 5
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi isimsizzzzz47
-
Buluşmama sebebiniz nedir onu anlayamadım temiz bir şekilde derken
Tek neden köylü olması mı?Merhaba ablalarim kardeşlerim bugün size çok ihtiyacim var
7 yıllik bir ilişkim vardı çok temiz bir şekilde hiç buluşmadan geçirdik aynı şehirde olmamıza rağmen. Ciddiyete bindirmek istedik lakin ailem daha doğrusu babam ailesi köylü diye vermek istemedi ve vermediİkimizin de canı çok yanıyor bir hic uğruna ilişkimiz bitti... Onunla birlikte ceyizimizi secmistik canım çok yanıyor
Lütfen bana biraz destek olun çevremde kimse bana destek olmuyor kafam dolu o yüzden sizlere sığındımbaşka dertlesicek kimsem yok
Evet maalesef ailesi çok iyiymiş çocuk çok iyiymiş ama köylü diye vermedilerTek neden köylü olması mı?
İnternetten link atmışlardırBuluşmadan nasıl çeyiz seçtiniz
Yanlış yazmışım kafam o kadar dolu kiHiç buluşmadığınız biriyle evlenmeye mi karar verdiniz?
Köylü ve fakir mi yaniEvet maalesef ailesi çok iyiymiş çocuk çok iyiymiş ama köylü diye vermediler
Olabilirİnternetten link atmışlardır
Bu yonden dusunmemistim eger bunun icin vermiyorlarsa haklilarBu hikaye de eksik şeyler var var gibiacaba evlenince sizide köye götürecekti de kaynnaa Kayınpeder ile mi yaşayacaktinz.
Aileniz buna karşı gelerk köylü diyip vermedi
Bencede haklılar üstte ki üyenin yazdığı gibi biriyse helee fazlasıyla haklılar. Ki bence tek neden köylü olması değilBu yonden dusunmemistim eger bunun icin vermiyorlarsa haklilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?