Aile

fattaf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2023
20
7
1
34
Merhabalar 4 çocuk babası biriyle evlendim severek benim hiç çocuk yoktu.Ailem çok karşı çıktı dinlendim kaçtım.Cocuklarida kabul ettim.Lakin defalarca eşim tarafindan aldatıldım ve şiddet gördüm.Suan benim de 1 yaşında kzim oldu,Eşim hâlâ aldatıyor beni, çocuklarla aramda hiçbir sorun yok çok seviyorlar beni.ama eşimin bu şekilde olması ve hiç düzelmemesi oldukça yıprattı beni, dayanamıyorum artık.Hem evime hemde cocukalrina çok güzel bakiyorum.Neden bu şekilde eşim bilmiyirum .Sizce ne yapmalıyım.Ailem yine evladimizssin diyor ama bu şekilde 1 çocukla baba kapisana tekrar dönmek çok zor .Çok pişmanım yaptığım bu evlilikten.Ne yapmalıyım sizce.Beni sevmemiş evine dadı getirmiş.bunu o kkdr güzel hissetiryorki bana.Dayanamiyirum artık.

Sorun sizde değil ki düzeltmek için bir şey yapasınız. Adamın huyu kötü. Siz ancak kendinizi ondan kurtarabilirsiniz.

Elin erkeği bekar hâliyle kız bulamaz.bey amca maşallah iki defa evlenecek eş de bulmuş, üstüne onu da aldatmayı başarmış.durum üzücü ama altında da bir başarı hikayesi yok da değil.nasıl yapıyorlar anlamıyorum bu yoklukta.

2.cocugu yapmadan aileniz size destek olurken çıkın gidin o evden .Ben kendi hayatlarına zulmeden kadınları anlayamıyorum. Eskisi gibi degil hicbirsey.Hersekilde bir yol bulunuyor artık.Niye hayatini mutsuzluk uzerine geciresin ömür bu kadar kısayken. Git ailenn yanına bir ise gir calis .Niye aldatilmayi siddeti sineye cekip adamın duzelmesini bekliyorsun.O adam anca yaslanacak ve senin bakımına muhtac olacak o zaman sana melekmissin gibi davranacak bunu mu bekleyeceksin adamin duzelmesi icin ?

Önceki eşi öz dayı kızı babasının evinde.

Herif o kadar iğrenç bir adam ki. Tiksindim. Adam uçkur uğruna ailesini yıkmış sonra sizle devam etmiş, siz nasıl inandınız bu herifle evlendiniz anlayamadım. Sizinle olan evini yine yıkmış. Doğum kontrolü yapın ve ayrılın oradan. Daha da üremesin sizinle.

Kadına parasını verse kadın kendi ailesinde çocuklarına bakar bence, sizin bilmediğiniz şeyler var. Yalancı dolandırıcı biri.

Bırakın bu pisliği çocukların anneye kendi annelerine ihtiyaçları var siz de kendinize gelin.

Önceki eşi öz dayı kızı babasının evinde.
yani 4 çocuk doğuran karısına yapmadığı kalmıştır eminim siz hiç 4 çocuklu adama giderken bunu düşünmediniz mi benim de çevremde var böyle 2.eşlerin de sonu hüsran oluyor adamın karakteri bozuk ya her bi yerde 4 çocuk yapar bırakır umurunda değil

Ana baba sözü dinlemeyenin burnu b.ktan çıkmaz derlerdi de inanmazdım.

4 çocukla bıraktığına göre kadın bir şey var diye düşünmeliydiniz ah ya aileniz de karşı çıkmış o kadar yaşınız küçük muhtemelen yoksa kolay kolay kimsenin gözü kör olmaz bu kasar aşktan sanki… bir çocukla dönmek zor gelirse 2 çocukla dönersin sonra ya da 3 olur diğer kadın gibi bırakıp gitmek durumunda kalırsınız… dönün lütfen evinize, ailenize..

Nasıl bir adammış! oyle. 4 çocuğu varken evlenecek çocuksuz birini bulmuş. Üstüne onu da aldatmış. Hiç düşünmediniz mi kendi dayısının kızı bile 4 çocuğa rağmen donmüş babasının evine ne var bu işte diye. Üstüne sizi aldatmış , birde 5. Çocuğu vermişsiniz. Çok.mu zengin falan kopamiyorsunuz

Ne evi var nede arabasihicbirsey .normal sıradan bir aileyiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…