Sorun sizde değil ki düzeltmek için bir şey yapasınız. Adamın huyu kötü. Siz ancak kendinizi ondan kurtarabilirsiniz.Merhabalar 4 çocuk babası biriyle evlendim severek benim hiç çocuk yoktu.Ailem çok karşı çıktı dinlendim kaçtım.Cocuklarida kabul ettim.Lakin defalarca eşim tarafindan aldatıldım ve şiddet gördüm.Suan benim de 1 yaşında kzim oldu,Eşim hâlâ aldatıyor beni, çocuklarla aramda hiçbir sorun yok çok seviyorlar beni.ama eşimin bu şekilde olması ve hiç düzelmemesi oldukça yıprattı beni, dayanamıyorum artık.Hem evime hemde cocukalrina çok güzel bakiyorum.Neden bu şekilde eşim bilmiyirum .Sizce ne yapmalıyım.Ailem yine evladimizssin diyor ama bu şekilde 1 çocukla baba kapisana tekrar dönmek çok zor .Çok pişmanım yaptığım bu evlilikten.Ne yapmalıyım sizce.Beni sevmemiş evine dadı getirmiş.bunu o kkdr güzel hissetiryorki bana.Dayanamiyirum artık.
Elin erkeği bekar hâliyle kız bulamaz.bey amca maşallah iki defa evlenecek eş de bulmuş, üstüne onu da aldatmayı başarmış.durum üzücü ama altında da bir başarı hikayesi yok da değil.nasıl yapıyorlar anlamıyorum bu yoklukta.Merhabalar 4 çocuk babası biriyle evlendim severek benim hiç çocuk yoktu.Ailem çok karşı çıktı dinlendim kaçtım.Cocuklarida kabul ettim.Lakin defalarca eşim tarafindan aldatıldım ve şiddet gördüm.Suan benim de 1 yaşında kzim oldu,Eşim hâlâ aldatıyor beni, çocuklarla aramda hiçbir sorun yok çok seviyorlar beni.ama eşimin bu şekilde olması ve hiç düzelmemesi oldukça yıprattı beni, dayanamıyorum artık.Hem evime hemde cocukalrina çok güzel bakiyorum.Neden bu şekilde eşim bilmiyirum .Sizce ne yapmalıyım.Ailem yine evladimizssin diyor ama bu şekilde 1 çocukla baba kapisana tekrar dönmek çok zor .Çok pişmanım yaptığım bu evlilikten.Ne yapmalıyım sizce.Beni sevmemiş evine dadı getirmiş.bunu o kkdr güzel hissetiryorki bana.Dayanamiyirum artık.
Önceki eşi öz dayı kızı babasının evinde.Adamın çocuklarının anası nerde? Siz boşanın ailenizin evine dönün yoksa yakında sizin de üstünüze kuma tarzı biri gelecek gibi.
Önceki eşi öz dayı kızı babasının evinde.
Grip mi düzelsin.Tek cocukla degil 5 cocukla da baba evine dönülür.Bir hayatınız var yol yakınken kurtulun.eşimin bu şekilde olması ve hiç düzelmemesi oldukça yıprattı beni
yani 4 çocuk doğuran karısına yapmadığı kalmıştır eminim siz hiç 4 çocuklu adama giderken bunu düşünmediniz mi benim de çevremde var böyle 2.eşlerin de sonu hüsran oluyor adamın karakteri bozuk ya her bi yerde 4 çocuk yapar bırakır umurunda değilÖnceki eşi öz dayı kızı babasının evinde.
Ana baba sözü dinlemeyenin burnu b.ktan çıkmaz derlerdi de inanmazdım.Merhabalar 4 çocuk babası biriyle evlendim severek benim hiç çocuk yoktu.Ailem çok karşı çıktı dinlendim kaçtım.Cocuklarida kabul ettim.Lakin defalarca eşim tarafindan aldatıldım ve şiddet gördüm.Suan benim de 1 yaşında kzim oldu,Eşim hâlâ aldatıyor beni, çocuklarla aramda hiçbir sorun yok çok seviyorlar beni.ama eşimin bu şekilde olması ve hiç düzelmemesi oldukça yıprattı beni, dayanamıyorum artık.Hem evime hemde cocukalrina çok güzel bakiyorum.Neden bu şekilde eşim bilmiyirum .Sizce ne yapmalıyım.Ailem yine evladimizssin diyor ama bu şekilde 1 çocukla baba kapisana tekrar dönmek çok zor .Çok pişmanım yaptığım bu evlilikten.Ne yapmalıyım sizce.Beni sevmemiş evine dadı getirmiş.bunu o kkdr güzel hissetiryorki bana.Dayanamiyirum artık.
4 çocukla bıraktığına göre kadın bir şey var diye düşünmeliydiniz ah ya aileniz de karşı çıkmış o kadar yaşınız küçük muhtemelen yoksa kolay kolay kimsenin gözü kör olmaz bu kasar aşktan sanki… bir çocukla dönmek zor gelirse 2 çocukla dönersin sonra ya da 3 olur diğer kadın gibi bırakıp gitmek durumunda kalırsınız… dönün lütfen evinize, ailenize..Merhabalar 4 çocuk babası biriyle evlendim severek benim hiç çocuk yoktu.Ailem çok karşı çıktı dinlendim kaçtım.Cocuklarida kabul ettim.Lakin defalarca eşim tarafindan aldatıldım ve şiddet gördüm.Suan benim de 1 yaşında kzim oldu,Eşim hâlâ aldatıyor beni, çocuklarla aramda hiçbir sorun yok çok seviyorlar beni.ama eşimin bu şekilde olması ve hiç düzelmemesi oldukça yıprattı beni, dayanamıyorum artık.Hem evime hemde cocukalrina çok güzel bakiyorum.Neden bu şekilde eşim bilmiyirum .Sizce ne yapmalıyım.Ailem yine evladimizssin diyor ama bu şekilde 1 çocukla baba kapisana tekrar dönmek çok zor .Çok pişmanım yaptığım bu evlilikten.Ne yapmalıyım sizce.Beni sevmemiş evine dadı getirmiş.bunu o kkdr güzel hissetiryorki bana.Dayanamiyirum artık.
Çok doğru cookkkk.keske olseydimde onlara saygısızlık yaomasaydim.Ana baba sözü dinlemeyenin burnu b.ktan çıkmaz derlerdi de inanmazdım.
Ne evi var nede arabasihicbirsey .normal sıradan bir aileyiz..Nasıl bir adammış! oyle. 4 çocuğu varken evlenecek çocuksuz birini bulmuş. Üstüne onu da aldatmış. Hiç düşünmediniz mi kendi dayısının kızı bile 4 çocuğa rağmen donmüş babasının evine ne var bu işte diye. Üstüne sizi aldatmış , birde 5. Çocuğu vermişsiniz. Çok.mu zengin falan kopamiyorsunuz
Belli adam duzelmeyecek, 2. Çocuğu yapmayın bari , dönün ailenizin evine. Evde çocuklarına bakıcı almış üzgünüm amaNe evi var nede arabasihicbirsey .normal sıradan bir aileyiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?