Aile

Bu kadar aldatılmanın olduğu bir yerde ee baba evine dönsem ağır olur minimalinde yazıyorsunuz. Aldatılmak ailenizin size 1-2 laf söylemesinden daha mı kolay?
Ben bu satteem sonra babamın kapisnda köpek bile olsam hakkimdir.Kizimdan ötürü.Zor dedim.Babam Kızımı sevmezse çok ağrıma gider çok .

Dayısının kızıyla evlenen, bu devirde dört çocuk yapan adama nasıl aşık olabildiniz? Akrabalarının bile çekmediği adamı nasıl koca diye yakıştırdınız kendinize?
15 yıl evli kalmışlar yani eşim 18 yaşlarda evlenmiş o dönem .Çok aptalım çok.

Aile istemiyorsa haklıdır bunu bilir bunu söylerim net. Bence boşan yani en büyük boşanma sebebi aldatılma. Bu kadınlar neden hala bu kadar cesaretsiz anlayamıyorum?
Gidin 1 cocukla baba evine dönün ne olacak yani

Aynen öyle 3 yildir 20 günde bir ahlaki sorunu
Profilinizden anladığım kadarıyla naif ruhlu anaç bir karaktere sahipsiniz.. eşiniz de bunu anlamış kullanıyor malesef.. ama herkesten önce kendinize saygı duymalısınız kendinizi sevmelisiniz

Adamdaki currete bak. 4 cocuguna bakacak kadin bulmus birde dövüp aldatiyor.
Sizdekide iyi cesaret. Kendim 4 cocuk doguramam, bakmaya kapasitem yetmez bu yuzden 4 cocuklu bir adamla evlenmezdim. Neyse bosanin siz.

Peki bu adamda ne vardı da cezbetti seni?
4 çocuklu bir adamla hiç evlenmemiş bir genç kız neden evlenir?
Bir de ne kadar kötü bir aileler hep birlikte. Kuzeniyle evlenmiş 4 çocuk yapmış. Kuzen 4 çocuğu atıp gitmiş herifte biriyle evlenmiş susup oturacağına 4 çocuğuna annelik yapan kadına yaptığına bak. Vah ki o 5 çocuğa.
2 çocuğum var bekar bir anneyim 4 çocuklu biri ancak padişah falan olmalı ki dönüp bakmalıyım

Yanı sız kemdınızı suclamayın. O böyle. Kacın kurtulun bence. Ailenız o adam kadar ıncıtmex sızi . Zor dıyıp oturmayın harekete geçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…