Aile

Icimden gecen: adami evden atıp cocuklara sahip cikmak oldu. Ama sizin icin en dogrusu evliligi bitirmek
Adamda bir gr merhamet falan da yok. Çocuklarının annesi çekmiş gitmiş , eee konu sahibinin dediğine göre çocuklara da iyi bakıyor. İnsan hadi karısına acimiyor ,çocuklarına üzülür de yeniden düzenleri bozulmasin diye düşünüp düzgün durur. Kendi çocuğuna merhameti olmayan ,düşünmeyen adamdan ,kadından korkarım ben

Çok haklısınız

Aynen. Cocuklara acidim. Konu sahibi yine iyi bakiyormus. Enistemi üvey annesi hortumla dövüyormus zamaninda babasi iste olsa. Tehtid ediyormus birsey söylemesin diye. O yüzden hep de uzun kollu seyler giyermis..gelecek sefer cocuklar öyle birinin eline düsebilir

Çocuklar çok düşkün bana çok seviyorlar beni anne sen hayatimiza girdiğinden beri herseyiniz çok değişti ilgi görmeye başladık alışveriş yapıldı sen geldigen beri diyor düşünün alışveriş diyor.ustbas herşey elimden ne geliyorsa yapıyorum ilgileniyorum arkadaş gibiyim onlarla.

Allah razi olsun sizden. Karsinizdaki adam bunu görmeyecek kadar nankör ve serefsiz.

Ayrılacaksınız ne yapacaksınız başka böyle ömür mü geçer

Bir hata yapmışsınız denginiz olmayan biriyle evlenmişsiniz. Zorunuz neydi 30 yaşında 4 çocuklu adamla bilmiyorum ama geç değil hata yaptınız diye ömrünüzü heba etmeyin. Anne babanızın evi şu an ki durumunuzdan daha kötü olmaz.

Nasıl bir akıl tutulması yaşıyor sunuz?Dört cocuklu adama kaçıp,üstüne bir de çocuk yapmak üstün bir cesaret örneği.Ailenizin yanına döneceksiniz tabi,evde boynuz patlatmaya devam mı edeceksiniz?

Şunu farkettim siz ayrılmayı önerenleri görmezden geliyorsunuz. Sadece birisinin çıkıp size ‘ben de bunları yaşadım. Bacım şunu oku, şöyle yap geçer demesini bekliyorsunuz ‘ öyle bir dünya yok. Beklerseniz 70 yaşında bırakır, prostat problemi olursa. Yoksa aynen devam eder. O çocukların da kendi annelerine ihtiyaçları var, size değil. Siz bakalım kendi çocuğunuzu alıp gidebilecek misiniz? Bir anne çocuğunu bırakmak istemez. Bilmediğiniz veya paylaşmadığınız şeyler var.

Hayır asla asla durum bundan ibaret soyledikleriniz tabi çok doğru ve haklısınız.Bende en dogrusunun bitmesi gerektigini düşünüyorum.Hem kendisi hemde ailesi tarafından hicbirsekilde istenmesigimin farkındayım.Dedigim gibi sadece kızım için dayandım . arık tükendim ama.gerekwni yapicam.

Ne bekliyordun ki , 4 çocuğa ve kendine bir hizmetçi lazımmış sizi kurban seçmiş, siz de kurban olmaya dünden razıymışsınız...

Çok üzüldüm gercekren yazıklar olsun o adama . Ama evlatlarına güzel bakarak çok sevaptasiniz . Eğer giderseniz onlar da çok üzülecek bilemiyorum Allah kocaniza akıl fikir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…