Hep beraber mı yaşıyorsunuz tatile mı geldiler.Merhaba ben babami kaybettim 10 yil once okulu bitirdim sonrasinda atandim annem ve bi sorunlu kardesim var yanima geldiler tum hayatim kitlendi evden cikmam dunyanin en büyük sorunu gibi davraniyo annem ve artik gercekten biktim. 30 yasindayim ve 9a kadar bile disarda kalmam hainlik kotuluk gbi cunku devamli annem evde yalniz oldugunu one suruyo ben öldum bittim tekim daraldm patladim. Simdi hayatimda biri var evlilik dusunuyoruz ve sanki bu bile hainlikmis gibi davraniyo annem onu birakip gitmem buyuk hainlikmis gibi ve ben bugune kadar aileme hicbir zaman sorun yaratmadim ama bu vicdan yaptirmasi beni o kadar kotu hissettiriyo ki 30 yasinda bi insanim ama 15 yasinda ergenler gibi artik bunun icinden cikamadigim icin gercekten ölmek istiyorum var mi böyle bi sorunu olan ne yapmam lazim delirmek uzereyim sizce hainlik mi yapıyorum annemin dizinin dibinde oturarak mi gecirmeliyim hayatımı
Anneniz sizi baskılıyor. Kendisi mutsuz. Sizin de mutlu olmanızı istemiyor. Hep veren taraf oldunuz ve bu artık sizin göreviniz haline gelmiş.Merhaba ben babami kaybettim 10 yil once okulu bitirdim sonrasinda atandim annem ve bi sorunlu kardesim var yanima geldiler tum hayatim kitlendi evden cikmam dunyanin en büyük sorunu gibi davraniyo annem ve artik gercekten biktim. 30 yasindayim ve 9a kadar bile disarda kalmam hainlik kotuluk gbi cunku devamli annem evde yalniz oldugunu one suruyo ben öldum bittim tekim daraldm patladim. Simdi hayatimda biri var evlilik dusunuyoruz ve sanki bu bile hainlikmis gibi davraniyo annem onu birakip gitmem buyuk hainlikmis gibi ve ben bugune kadar aileme hicbir zaman sorun yaratmadim ama bu vicdan yaptirmasi beni o kadar kotu hissettiriyo ki 30 yasinda bi insanim ama 15 yasinda ergenler gibi artik bunun icinden cikamadigim icin gercekten ölmek istiyorum var mi böyle bi sorunu olan ne yapmam lazim delirmek uzereyim sizce hainlik mi yapıyorum annemin dizinin dibinde oturarak mi gecirmeliyim hayatımı
Toksit bağımlılık illa çiftlerde olmaz sizinle anneniz arasında bu tarz bir durum var.İki seçenek var ya hemen derhal bu bağı koparıp bir an evvel özgürleşin ya da şikayet ede ede bu hayatı çekmeye devam edinEv var memlekette emekli maasi var gecinemeyecek durumda degil ki gecinmek degil mesele zaten evlenmemeli miyim yani anlamadim
Evde olmadigim her zaman huzursuzum onu tek birakarak ihanet ediyomusum gibi hissediyorum artık evlenmek bile ihanet gibi geliyo bu zamana kadar ertelememin sebebi de budur belki yani insanlara bakiyorum herkes herseyi yasiyor geziyor baska sehirlere ulkelere gidiyo hatta orda yaşıyor o kadar şaşırıyorum ki sanki herkesin ailesi tam tek ben eksiğim. 30 yasina gelmis bi insan olarak disari cikarken yalan söylüyorum hala ve artik cok zoruma gidiyo anlatamiyorum anlaşılmıyorumHain hain diye diye nasil kafaniza yer etmiş...hain falan degilsin...yolunuzu çizin en kisa zamanda evlenip cok mutlu olun insallah
sorun yarat (istediğin saatte eve gel) ve yavaş yavaş alışmak zorunda kalmasını izlehicbir zaman sorun yaratmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?