Aile

18 yaşında evlenirsen başına bunların geleceği nerdeyse %100 kesinlikte bellidir. Geçmiş olsun ömrün böyle geçecek. Sizin oralarda öyle, yapacak bişey yok. Kır dizini otur, ananın evine götürmesi için de kocanı güzellikle ikna etmeye çalış. Aman ha asilik yapma, kocanın sözünün üstüne söz söylenmez.

ben bunları uyguluyorm ama aile konusunda birşey diyemez hem göndermesini bilir ki kıyamet kopacak bende onun ailesine gitmicem

ben bunları uyguluyorm ama aile konusunda birşey diyemez hem göndermesini bilir ki kıyamet kopacak bende onun ailesine gitmicem
Benim bir arkadasim var ayni sehirde olmasina karsin annesine haftada bir gelir esi birakir birde almaya gelir.ama bu arkadasim kv le altli ustlu oturuyor her gun onlara cikiyor alti yedi sekiz senelik evli.cunku daha fazla geldiginde kv nereye gidiyon daha yeni gittin vs.sirf huzur bozulmasin laf etmesinler diye gelmiyor hafta da daha fazla.belki de kv esini fisekliyor olabilir.
Sana tavsiyem esini karsina al guzelce konus ben ailemi ozluyorum arada kendim de gidip gelmek istiyorum beni darlama anlayisli ol vs.anlamaz ve inat ederse sende kv gitmeyi azalt.

Tüm yazılanları okudum. Siz bu şekilde kabullendikçe daha çok üzerinize gelirler. Taviz tavizi doğurur. Erkekleri ... kaldıran biz kadınlarız. Bende haber veririm. Eşimde bana haber verir biryere gittik mi ? anneme gıderken gıttıgım zaman arıyorum cogu zaman oda haberı olsun oraya gelsın ış çıkısı dıye.

Hayır o 27 yaşında tabikş değilim aikem var kapı gibi ama sizde hşç yokmu ya bi bizde mi bu koca kadını aldımı onun oluyo
nerede yaşıyorsun sen?
çok küçüksün.
cahilce düşünceler bunlar.
çevren böyle ise bile sen terket bu düşünceyi.
ileride sen de anne olacak çocuk yetiştireceksin.
bu zihniyette yetiştirme.
kimse kimsenin malı değildir.
kadın kocanın,koca da kadının malı eşyası değil.
şiddet mi görüyorsun bu kadar korkuyorsun?

kocan normal değil

o himaye mimaye hikayeleri de normal değil

ama her hafta gidiyorum eskiden haftada iki anama giderdim bunu engelledi de normal değil

haftada iki anne evinde ne yapacaksın

kendine çevre edin

yeni evli de değilsin iki yıl olmuş

kendi akranın vs ile bir hayatın olsun

böylelikle anneme gideceğim diye kocana yalvarman, seni götürmesini beklemen, götürmeyince kinlenmen de gerekmez

Aileden gordu diye siz kolemi olacaksiniz belliki degistirmeye niyetiniz yok sikayet edip hayati zorlastirmayin kabullenin sizin icin en iyisi.
Niyetim yok mu o kadar yargısız konuşuyosunuz ki koca erkeği değiştirexemsen beni başta kabul ettin aldın diyo yani hangi erkek değişti bu zamama kadar

Ah kuzum neler d2dim ben götürğrğn ancak diyo çarçıya bile izin vermiyo

Vallahi uzaktan davulun sesi kulağa hoş gelirmiş hiç alakası yok ya adam anneme zor götürüyo çevre edinicem bide aboo nerde o günler arkadaşım olsa sıkılmam en azından ama yok arkadaşom yok ya annrdi ya annesi

Niyetim yok mu o kadar yargısız konuşuyosunuz ki koca erkeği değiştirexemsen beni başta kabul ettin aldın diyo yani hangi erkek değişti bu zamama kadar
Cik git izin alma diyorum kafayi bozar diyosun baskalarina bizim burda boyke diyorsun sana verilecek tek akil ozgur ol hemen cik git izinsiz demiyorum ama bir gun annenden donerken haftaya x gelecekmis ben giderim yorulma diye cikin bir sonraki hafta iki gun plan yapin gidin zamanla hersey.

Doğum yaptım yeni zaten bağırıyo kızıyo bende görmediğim için ürktüm anmeme dedim dün aradı oğlum sen napıyosun gözünden yağmur gibi indirdi bana değil ablasına abisene gidemezmi bu kız dedi oda sana gelsin sana hiç gelmiyo hel ablasına abisine gidito dedi halbuli üçğde aynı mahallede ben nere gittsem onlarda ora gelir yani resmen mahana artık dayanamadım dedim anneme kızım ben anlamıyom sizi koşa koşa aldınız şidmi de meyi paylaşamıyosumuz diyo ama işte olmuyo aynı eve girince farklı

Çok özeniyorum buna işte eşimin abisinin karısı iki sene önce kaçmış eşimde evlenmemeye karar vermişcbenle tanışınca istesiği gibitmişim edepli üsyü başı teklif etti konuştuk nişan oldu evlendik onun dhuyunu o benim huyumu anlayamadık ikimizde birbirimizi değiştirmeye bi gğn gene kavga ettik sen beni değiştiremezsim ben neysem oyum tınımda olmaz dedi bende olmazsa bi sen yoksun dedim benim sevdiğim dedim sayıştırdım beni karşımda çene yapma diyo insan nası susar bağırıp çağırana kızlar yemin ederim bi yandan bebeğim ateşkibi yamdan dün aşırı kavga ettik rest çektim resmen kendim dün gene aradı gelirsem ohoo saydırıryo benim canımı sıkma çeneni kırarım ağzını kırarım kimseden korkmam kızımı alırım boşarım yani çocuk olmasa arada bitmiştir benim için abilerim falan bi duysa bu dediğini çok kavga ederler çok iyiler kayonço enişte ara bozulmasın diye arada ben telef oluyorum ben beş kardeşin 2 erkek 3 kız ablalarımda aynı kaderi yaşıyo bi 10 senelik evli hala benim aileme gittin gitmedin kavgası mevcut soyumuzda var mutsuzluk

Aynen öyle zamanla ablam da öyle diyo ablam sabret düzelir birbirinize iyice alışımca herşey yoluna gireee diyo ben neler çektim diyo o daha çok çekti işte e hşç insam evladı denl gelmedi

Gelde anlat bunu ona bi sefer küs gittim izin almadım telefonu aradı ablam açtı bizdemisiniz dedi yok gelmiş kavga etmişsimiz dedi oda tamam dedi kapattı tşfnu eve geldi ahtarı aldı eve gitmiş yüzüğü çıkardımmı diye bakmış bulmuş hiç takmam zaten ortada bulmuş onu görünce delirmiş kendini içmeye vurmuş akşam oldu geldi boşanıyorum soğudım mefret editorum e nede olsa kocam sevdim alıştım bi düzenckurdum bende üzüldüm tartıştık yapma etme benden izinsiz gidersen soğurum diye ağladı benim başıma bu iş geldi abimin karısı kaçtı birisine diye ağlamaya başladı çok soğudum dedi çok korktum başıma aynısı geldi diye dedi daha o oldu bi daha yapmadım

Aynen öyle zamanla ablam da öyle diyo ablam sabret düzelir birbirinize iyice alışımca herşey yoluna gireee diyo ben neler çektim diyo o daha çok çekti işte e hşç insam evladı denl gelmedi
Beklemekle duzelmez ama yavas yavas isleyeceksin bir anda ozgurluk cikmaz sizin evden anlasiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…