Kendiniz gidemiyormusunuz kalkin gidin.beni aileme haftada bi kere götürüyo
Hep aynı dertten müzdarip kaddınlardan biride benim. Eşimle geçinemiyoruz sürekli bana alaycı tavırlarla konuşuyo karşılık veriyo beni aileme haftada bi kere götürüyo ve her seferinde akşam iyi sabah giderken gıcık alaycı davranıyo nası davranacm sabrım yetmiyo artık kendimi heder ettim düşünmekten napıcam ben bu hayatımızın binde biri o kadar saçma sapan yaşıyoruz ki
neyinle alay ediyor?Hep aynı dertten müzdarip kaddınlardan biride benim. Eşimle geçinemiyoruz sürekli bana alaycı tavırlarla konuşuyo karşılık veriyo beni aileme haftada bi kere götürüyo ve her seferinde akşam iyi sabah giderken gıcık alaycı davranıyo nası davranacm sabrım yetmiyo artık kendimi heder ettim düşünmekten napıcam ben bu hayatımızın binde biri o kadar saçma sapan yaşıyoruz ki
Bencede davranıyorum zaten ama bende küsmek uzun sürmüyo unutuyorum ve konuşuyorum buda evliliği sürdürüyoNe demek alaycı davranmak sizde öyle davranın. O size ne yapiosa aynısını yapın eşiniz çok sinir bozucu
İşte sorun orda umursuomssn gibi yapıp küsme. Sanki sende herşeyi dalgaya aliyomussun gibi davran. Kankacilik oyna bak gör nasl anlıyor yanlışınıBencede davranıyorum zaten ama bende küsmek uzun sürmüyo unutuyorum ve konuşuyorum buda evliliği sürdürüyo
Kaç yıllık evlisiniz çocuk var mı maalesef bizde öyleyiz sevgisiz bi aile olduk çıktık bnde senin gibiyim eşime yemek yedin mi diye sorsam yapmacık soru sorma diyor nasıl düzele bilir inan bende bilmiyorumHep aynı dertten müzdarip kaddınlardan biride benim. Eşimle geçinemiyoruz sürekli bana alaycı tavırlarla konuşuyo karşılık veriyo beni aileme haftada bi kere götürüyo ve her seferinde akşam iyi sabah giderken gıcık alaycı davranıyo nası davranacm sabrım yetmiyo artık kendimi heder ettim düşünmekten napıcam ben bu hayatımızın binde biri o kadar saçma sapan yaşıyoruz ki
Aynen evlendiğimiz ilk aylar iyiydi haftada 2 götürürdü ama zamanla değişiyo gerçekten sıkıcı oluyo evim uzak bide şehir dışına yakın hiç gelen giden olmuyo ayda yılda bi o yüzden oda başıma kalkıyo v3 bende ailesine gitmediğim zaman benide götğrmüyoAileme götürüyor dediniz ya orda film koptu işte. Siz eş değil sahip köle ilişkisi yaşıyorsunuz bir çok çift gibi. Şu saatten sonra değişir mi, düzelir mi bu durum, bence çok zor.
Neyseki haftada bir götürüyormuş ailenize. Şükredin onu da bulamayanlar var.
Ondan izin almadan gidicem kafayı bozarKendiniz gidemiyormusunuz kalkin gidin.
Aynen evlendiğimiz ilk aylar iyiydi haftada 2 götürürdü ama zamanla değişiyo gerçekten sıkıcı oluyo evim uzak bide şehir dışına yakın hiç gelen giden olmuyo ayda yılda bi o yüzden oda başıma kalkıyo v3 bende ailesine gitmediğim zaman benide götğrmüyo
Hayır ailemi küçümsemez ama ben erkeğim benim dediğim olur otur dersem otur k dersem kalkacaksın diyo bu yüzden çol kavga ettik vurmaya bile kalktı ondan o kadar korkuyorum ki aradığında bileciçim cız ediyoAlaycı derken seni aileni felan mı küçümsüyor?
Bu yeni nesil mi böyle bilmiyorum benim abilerim maşallah ya öık gez çarşı pazar ama bu bana kötü çarşıyı ballandıroyo ya çok günaha giriyo düzelemiyoruz arada saygı bittiKaç yıllık evlisiniz çocuk var mı maalesef bizde öyleyiz sevgisiz bi aile olduk çıktık bnde senin gibiyim eşime yemek yedin mi diye sorsam yapmacık soru sorma diyor nasıl düzele bilir inan bende bilmiyorum
Canım benim eş şöyle bir adam ego tavan ben ne dersem o olur ben diyorum ki tavırlarını düzelt abilerime derim halbuki ben onlar seninşe konuşur maiyetinde diyorum adam onlardanmı korkucam dersen de diyo direk atarlıİşte sorun orda umursuomssn gibi yapıp küsme. Sanki sende herşeyi dalgaya aliyomussun gibi davran. Kankacilik oyna bak gör nasl anlıyor yanlışını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?