- 3 Mart 2017
- 1.488
- 3.540
- 133
- 28
- Konu Sahibi CocoParisien
-
Teşekkürler.Anne with an E güzel dizi. İlk sezon biraz sıkılabilirsiniz ancak daha sonra çok güzelleşiyor. Bütün karakterlerle bağ kuruyorsunuz. Ben ikinci sezondayım henüz öpüşme sahnesi dahi görmedim :)
Hadi ya, hiç mi yok?netflix dizileri ailece izlenmez :)
Atiyedeki sevişme sahnelerini unuttunuz galibaLucifer dermişim ahahahŞahsiyet / Atiye / Muhafız bence kesinlikle izlenebilir
Teşekkürler. Küçük çocuk yok.breaking bad olabilir Çok küçük çocuk varsa anlamayacaktır tabi
O benim de aklıma geldi. Malum magazin sayfalarında patlamıştı o sahneler. Kardeş yok ama anne baba var.Atiyedeki sevişme sahnelerini unuttunuz galibaben yalnız izlememe rağmen bazı yerlerde rahatsız olmuştum. Şiddet sahneleri de var. Eğer küçük kardeş varsa sorun olabilir
Muhafızı izlemedim ancak hep bu konuda capsleri yapılıyor adam ülkeyi seviştiği için kurtaramıyor diyeTeşekkürler. Küçük çocuk yok.
O benim de aklıma geldi. Malum magazin sayfalarında patlamıştı o sahneler. Kardeş yok ama anne baba var.
O kadar abartı mı bilmiyorum ama galiba Muhafız'da da vardı o tarz sahneler.
Teşekkürler. Küçük çocuk yok.
O benim de aklıma geldi. Malum magazin sayfalarında patlamıştı o sahneler. Kardeş yok ama anne baba var.
O kadar abartı mı bilmiyorum ama galiba Muhafız'da da vardı o tarz sahneler.
Bayılırım. Teşekkürler.evet muhafız'da da var. Polisiye severseniz Sherlock'u da önerebilirim. Müstehcen sahnesi yok
Hadi ya, hiç mi yok?
teşekkür ederim deneyeceğim :)ayarlara girin. yeni profil oluştur deyin. çocuk profili seçin. gayet güzel fişmler çıkıyor. mesela çarlinin çikolata fabrikası vb. filmler. yanlız kalınca da la casade ye devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?