- 30 Haziran 2012
- 3.948
- 2.544
- 133
- Konu Sahibi MightyPineapple
Çenesi tutulsun inş.Doğduğundan beri bağırıyor, şu an 11 aylık kadar sanırım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çenesi tutulsun inş.Doğduğundan beri bağırıyor, şu an 11 aylık kadar sanırım.
Bir de ilk çocuğu da değil, biliyordu onu nelerin bekleyeceğini sonuçta. Biliyorsun o tempoyu, doğurmasaydı madem.
Isimsiz cagri oluyor diye bilitorum ben cnm sizede uzuldum ama en cok cocuklara uzuldm. Siz uzaktan duydugunz halde boyle oluyorsunz yazik o yavrular neler cekiyordur ve bildigim bisey varsa bi insanda okadar ofke varsa ufak bile olsa siddet icerdigidir.Gidip konuşsam başıma gelecekleri tahmin ediyorum. Annemle papaz olurlar, ailenin tepkisini de çekerim. O yüzden sosyal hizmetlere isimsiz çağrı bırakılabiliyorsa onu deneyeceğim.
Onu diyorum ya. Sizin iyi bir anne olacağınıza eminim..Isimsiz cagri oluyor diye bilitorum ben cnm sizede uzuldum ama en cok cocuklara uzuldm. Siz uzaktan duydugunz halde boyle oluyorsunz yazik o yavrular neler cekiyordur ve bildigim bisey varsa bi insanda okadar ofke varsa ufak bile olsa siddet icerdigidir.
Boylelerinin cocugu oluyorda yazik bizin gibiler senelerce araniyor. Ven o bebegin aglama seslerini duyabilmek icin 5 yil bekledim. Ah ah