Ailecek çıldırıcaz artık

Bir de ilk çocuğu da değil, biliyordu onu nelerin bekleyeceğini sonuçta. Biliyorsun o tempoyu, doğurmasaydı madem.

Evet tempoyu kaldıramayıp, sinirini çocuktan çıkarıp, çocuğa zarar verenler doğurmasın bence de. Herkesin çocuğu olacak diye bir şart yok. Herkes ikinciyi üçüncüyü doğuracak diye de bir şart yok. O zaman kendine güvenmeyen ve çocuğa sağlıklı bir gelecek saglayamayacaklar doğurmasın.

Gidip konuşsam başıma gelecekleri tahmin ediyorum. Annemle papaz olurlar, ailenin tepkisini de çekerim. O yüzden sosyal hizmetlere isimsiz çağrı bırakılabiliyorsa onu deneyeceğim.
Isimsiz cagri oluyor diye bilitorum ben cnm sizede uzuldum ama en cok cocuklara uzuldm. Siz uzaktan duydugunz halde boyle oluyorsunz yazik o yavrular neler cekiyordur ve bildigim bisey varsa bi insanda okadar ofke varsa ufak bile olsa siddet icerdigidir.
Boylelerinin cocugu oluyorda yazik bizin gibiler senelerce araniyor. Ven o bebegin aglama seslerini duyabilmek icin 5 yil bekledim. Ah ah

ben de nefret ediyorum çocuklara kötü davranılmasından.bilmiyorlar mı bu çocuk ağlayacak, inat edecek, huysuzluk yapacak.her küçük çocuk böyle olur yani, en sakin ve en uslu olanlarının bile huysuz veya yaramaz olduğu zamanlar olur.anne olmak sabır ister, sende sabır yoksa doğurma yazık o çocuğa.

Isimsiz cagri oluyor diye bilitorum ben cnm sizede uzuldum ama en cok cocuklara uzuldm. Siz uzaktan duydugunz halde boyle oluyorsunz yazik o yavrular neler cekiyordur ve bildigim bisey varsa bi insanda okadar ofke varsa ufak bile olsa siddet icerdigidir.
Boylelerinin cocugu oluyorda yazik bizin gibiler senelerce araniyor. Ven o bebegin aglama seslerini duyabilmek icin 5 yil bekledim. Ah ah
Onu diyorum ya. Sizin iyi bir anne olacağınıza eminim..

Boyle bir fikir uygulanabilirmi yada mantikli mi bilmiyorum ama Kadının yada eşinin sosyal medya hesabı varsa siz isminizi deşifre olmasını istemiyorsaniz fake üyelik alıp mesaj atabilirsiniz. Mesajda da bu bebeğe karşı duygusal şiddet devam ederse gerekli yerlere şikayet edip konunun takipçisi olacağım diye...

Ben ilk önce hangisini yaparim bilmiyorum ama (galiba bunu yapardim) o kadinla anneniz yada siz arkadas olmaya çalışın. Arada sırada çocuğu evinize getirip çocuğun mutlu olmasını sağlayın. Bu arada da anne de biraz dinlenmiş olur. Arada da yaptığının yanlış olduğunu vs vs anlatmaya çalışın.

O değilde çocuklarla ilgili her konuda "çocuk bekleyen, çocuğu olmayan gözü yaşlı kadınlar var." Şeklinde acıtasyon bir örnek görmekten valla ben bıktım.Çocuğuna bağırır, çocuğunu döver, kürtaj olur vsvs hemen sahneye "o kadar çocuğu olmayan kadınlar....." çıkar. Banane onlardan. Allah nasip kısmet etsin tabi ki umarım beklediklerine kavuşurlar ama her konunun içinede sos niyetine katmayın.
Onun dışında söylediklerinde tamamen haklısın. Hatta şikayet bile etseniz çok iyi olur diye düşünüyorum ben.

Sosyal hizmetleri arayın bence. Annenin bi gözünü korkutsunlar. Ben de geçen sene karşı evimdekine yapıcaktm aynî seyi ama tasındılar.

Kadının yaşı bıraz ılerlemıs kaldıramıyordur sureklı aglamasını vb.E olmus ta artık bebek yapmasaydı etmeseydı demekle olacak sey degıl artık buna gore bır cozum bulmak gerek.Gercekten bazı cocuklar varkı mesela dun bdvde arkadas bı konu acmıstı babasıda bende bır cozum bulamıyoruz dıye,boyle cocuklar var sebepsız yere saatlerce aglayıp,susmayan.Sadece kadına yuklenmemek gerek hemen cunku ne yasıyorlar sebebını bılmıyoruz.Benım de bır bebegım var bu tarz hareketler yapmıyorum ama gercekten bazen hıcbır sebebı yokken odadan cıksam arkamdn aglıyor.Ya gıdıp kadına bı mısafır olun cocuk neden boyle bı gözlemleyın,annesı bagarmasa bıle aglıyor mu bı bakın,yada madem konusamıyorsunuz yazın bı kagıda ısımsız olarak bırakın kapısına okusun.

aşağıya inip bu çocuklara böyle bağırmaya devam ederseniz sizi şikayet edicem deyin belki korkarda bağırmaz.

Back
X