ailecek görüşmek istemiyorum!

ikiyolvaronumde

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2015
71
22
37
benim sorunum aşırı Relax tavırları olan evli bayanlar!
Bi arkadaşım vardı kiz. Ailecek gorusuyorsunuz sizde de çocuk yok onlarda da. Kız o derece rahat ki. Kendi esi yokken , bize geldi bi aksam. Oturuyorduk Eşim lavaboya gittiğinde eşimin kul tablasında yarim duran sigarasini icebiliyor rahatlıkla!
Eşime espri yaparken ha ha ha diye gülerek elini eşimin bacağına vuruyor .. kendi eşi yanında iken dikkat ediyor ama eşi yokken mesela esim bardak getirmek icin yerinden kalkacak oluyor , benim eşimin omzuna dokunuyor cekiyor sen otur diye. .
Bunun gibi bi sürü hareket. .
Şimdi asıl mesele su : esimle bi arkadaşının doğum gününe gittik karısının yani.. kız daha küçük 22 yaşlarında filan.. Ev hanimi. . Ben çalışıyorum çok yoğun bi şekilde .. kız da rahat bir tip yine belli.. eşim doğum gününü kutlamak icin kıza elini uzattı kız eşime sarılıp öptü!
Eşinin yanında..
Neyse ben haftada 6 gün sabah 8 akşam 8 çalışıyorum şimdi bu kız eşi vasıtası ile sürekli haber yolluyor çaya gelmek istiyorum diye evde canı sıkılıyormus..
şimdi bir çağırsam yarın o bizi çağıracak eşime çok yoğunum alamam dedim nedenini de söyledim rahatsız oldum dedim siz ayrı mutfakta oturun diyor..
offfff ne yapacağım ben ya...

en iyisi uzak dur. ne kadar yakın olursan o kadar canın sıkılır. zaten yoğun çalışıyormuşsun. kibarca geri çevirin. zaten bir iki tekliften sonra bir daha gelmek istemez.

Masallah pek yuzsuzmus 4 kere insan kendini zorla davet ettirmeye calisir mi pes. Ben olsam inadina bi bahane bulurdum mecbur musun canim onu caya cagirmaya. Daha yakin bi arkadasin oldugunu bos zamanlarini onla gecirdigini soyle senin hayatinda bir yeri olmadigini anlasin

Bi arkadaşım vardı kiz. Ailecek gorusuyorsunuz sizde de çocuk yok onlarda da. Kız o derece rahat ki. Kendi esi yokken , bize geldi bi aksam. Oturuyorduk Eşim lavaboya gittiğinde eşimin kul tablasında yarim duran sigarasini icebiliyor rahatlıkla!
Eşime espri yaparken ha ha ha diye gülerek elini eşimin bacağına vuruyor .. kendi eşi yanında iken dikkat ediyor ama eşi yokken mesela esim bardak getirmek icin yerinden kalkacak oluyor , benim eşimin omzuna dokunuyor cekiyor sen otur diye. .
Şimdi asıl mesele su : esimle bi arkadaşının doğum gününe gittik karısının yani.. kız daha küçük 22 yaşlarında filan.. Ev hanimi. . Ben çalışıyorum çok yoğun bi şekilde .. kız da rahat bir tip yine belli.. eşim doğum gününü kutlamak icin kıza elini uzattı kız eşime sarılıp öptü!
Eşinin yanında..
Neyse ben haftada 6 gün sabah 8 akşam 8 çalışıyorum şimdi bu kız eşi vasıtası ile sürekli haber yolluyor çaya gelmek istiyorum diye evde canı sıkılıyormus..
şimdi bir çağırsam yarın o bizi çağıracak eşime çok yoğunum alamam dedim nedenini de söyledim rahatsız oldum dedim siz ayrı mutfakta oturun diyor..

ilk kadın gerçekten tuhaf ve rahatmış, uzak durmak lazım
ama
2. sine neden bu kadar tepki verdiğinizi anlayamadım
daha önceden tanımıyor muydu eşinizi? görüşmemiş miydiniz hiç?
tanışıyorsanız doğumgünü kutlamasında yanak yanağa öpüşmekte ne terslik var anlayamadım ben

biz arkadaşlarımızın doğumgünü kutlamasında el sıkıp, yanak yanağa öpüşüp, mutlu yıllar deriz kadın erkek:KK51:

toka yaparken sarılıp öpmek çok moda yani 2. rahat hanım için söyluyorum.1. yi bilemem de

Bende arkadaşlarımızı selamlaşırken öperim ,hemde kocamın yanında.
Şimdi ben rahat kadın mıyım?
Elalemin kocası için tehdit mi oluşturuyorum?
Sevmiyorsanız görüşmeyin ,nedir bu "rahat" yakıştırmaları.
aynen!

ilk kadın gerçekten tuhaf ve rahatmış, uzak durmak lazım
ama
2. sine neden bu kadar tepki verdiğinizi anlayamadım
daha önceden tanımıyor muydu eşinizi? görüşmemiş miydiniz hiç?
tanışıyorsanız doğumgünü kutlamasında yanak yanağa öpüşmekte ne terslik var anlayamadım ben
biz arkadaşlarımızın doğumgünü kutlamasında el sıkıp, yanak yanağa öpüşüp, mutlu yıllar deriz kadın erkek
:KK51:

buraya vurgu yapmamışım
o zaman ben de sizin tabirinizle "rahat kadın"ım ama bu yakıştırma hiç hoşuma gitmedi
:KK12:

aynen!

buraya vurgu yapmamışım
o zaman ben de sizin tabirinizle "rahat kadın"ım ama bu yakıştırma hiç hoşuma gitmedi
:KK12:
Herkesin doğrusu yanlısı kendine
ben sizinle aynı görüşü paylaşmak zorunda değilIm. Siz o tavırları kendinize yakistiriyorsunuz normal görüyorsunuz doye bende normal görmek zorunda degilim. Bu düşüncemi De değiştirmesi kimsenin mümkün değil. .
Bana göre rahatlik söze göre normaldir olabilir

bence garip olan eşinizin yarım bıraktığı sigarasını içmesi bu ne samimiyet diye düşündüren olay.tokalaşma ve öpüşmeye buna takıldığım kadar takılmadım.

ben sizinle aynı görüşü paylaşmak zorunda değilIm. Siz o tavırları kendinize yakistiriyorsunuz normal görüyorsunuz doye bende normal görmek zorunda degilim. Bu düşüncemi De değiştirmesi kimsenin mümkün değil. .

Sorun ne o zaman? Eşinizle, eşi buluşsunlar siz de rahat edin. Kadının aşırı relaks olup olmadığından kime ne ki? Söylemeseydiniz kimse bilemeyecekti.

Ne demek şimdi bu?
" o tavırları kendinize yakıştırıyorsanız" derken?
Bu kadar paranoyak ve egolu olmayın.
Doğumgününde nezaketten kocanızı öpen kadının sizin kocişinizden bir beklentisi yoktur merak etmeyin.
Bu kadar kıskançsanız kapı dışarı çıkartmayın veya kocanızı.Biri kapıverir mazallah:eek:

Eşinin yanında..
2 olaydaki anlattığınız kız aynı kişimi farklı kişi mi?

X