ailecek şaşkınızzz:)

biz_bize

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2019
267
246
18
55
kızlar, oğlum bir kızla flört etmeye başladı, 3 ay kadar oluyor..kızın isteği üzerine, bütün aile tanıştık kızla, daha ortada hiç bir ciddi adım yokken, kız sanki bizim gelinimiz gibi davranmaya başladı...biz tanıma adına, yavaş ilerleme taraftarıyken, kız sürekli bizim eve gelmek istiyor, bizleri çok sevdiğini söylüyor, ailesiyle tanıştırma çabasında vs...bizde ailecek şaşırıyoruz bu duruma...aslına bakarsanız, bir gelin adayından istenecek herşeyi yapıyor, fakat bu hız bizi şaşırtıyor...

kızlar, oğlum bir kızla flört etmeye başladı, 3 ay kadar oluyor..kızın isteği üzerine, bütün aile tanıştık kızla, daha ortada hiç bir ciddi adım yokken, kız sanki bizim gelinimiz gibi davranmaya başladı...biz tanıma adına, yavaş ilerleme taraftarıyken, kız sürekli bizim eve gelmek istiyor, bizleri çok sevdiğini söylüyor, ailesiyle tanıştırma çabasında vs...bizde ailecek şaşırıyoruz bu duruma...aslına bakarsanız, bir gelin adayından istenecek herşeyi yapıyor, fakat bu hız bizi şaşırtıyor...
Ne gibi herseyi yapiyor ..?

Ya
Yani sizi bu duruma kolay alismanizi sagliyordr bence oglunuzu seviyor hersey cabuk olsun istiyor gozunuze girmw cabasinda olabilir

Ay aynısını kardeşimde yaşadı bi ara..
Bizim deli oğlan lise 1 2 neyse aşık olmuş...
hem de ne aşk ( şu an 8. senesindeler)..
Anne nolur tanışın, baba nolur bi bakın, abla nolur bi oturun kahve için 8 senedir başımızda....
En son tanıştık...
Maşallah çok tatlı kız, akıllı, sevecen..
Hatta bizim deli oğlan yanında ayı kalır.. :KK70:
Biz sonradan dedik keşke üniversite 1 falan olunca kızı bi eve çağırıp tanışsa idik diye...
bence oğlunuzun yaşı falan evliliğe uygunsa biraz ilişkileri ilerlesin 1 2 ay daha sonra tanışın...

örneğin, sürekli arayıp, sorar, gelince bana yardım etmek için elinden geleni yapar, temizliğe yardım ederim çağır beni der vb. şeyler...
Bende bunları yapmadığım, mesafeli durduğum, ağırdan aldığım için kötü oldum. Kusura bakmayın ama erkek ailesine hiçbirşey beğendirilmiyor. :63:

Ay aynısını kardeşimde yaşadı bi ara..
Bizim deli oğlan lise 1 2 neyse aşık olmuş...
hem de ne aşk ( şu an 8. senesindeler)..
Anne nolur tanışın, baba nolur bi bakın, abla nolur bi oturun kahve için 8 senedir başımızda....
En son tanıştık...
Maşallah çok tatlı kız, akıllı, sevecen..
Hatta bizim deli oğlan yanında ayı kalır.. :KK70:
Biz sonradan dedik keşke üniversite 1 falan olunca kızı bi eve çağırıp tanışsa idik diye...
bence oğlunuzun yaşı falan evliliğe uygunsa biraz ilişkileri ilerlesin 1 2 ay daha sonra tanışın...
işte bizi şaşırtanda, arada ciddi bişi yokken, kız sanki bizim evin gelini gibi olmaya çalışıyor, bizde kıramıyoruz tabiki, gelme denmez, yada az ara denmez...

arada yaş farkı olduğu için belkide onun endişesi ve psikolojisiyle bu şekilde de davranış sergiliyo olabilir. Önemli olan bence oğlunuzun ne hissetiği ve ne kadardır birlikte oldukları size ne kadar zamanda bunu yansıttığı yani daha yeni bir tanışma ve oğlunuzunda şüphede kalıyor olması kız açısından kötü tabikide ama uzun süredir görüşüpte size yeni bahsetmişlerse bence durum değişir

işte bizi şaşırtanda, arada ciddi bişi yokken, kız sanki bizim evin gelini gibi olmaya çalışıyor, bizde kıramıyoruz tabiki, gelme denmez, yada az ara denmez...
Zaten şuan sizin ters bir tepkiniz, karşı tarafın inatlaşmasına dönüşür.. biraz acaba zamana bırakılınca nasıl olur ki:anne:

bizde de kız öyleydi...
tanışayım evlenelim falan..
Anam dedik noluyo..
kızdaki hıza bak... :KK70:

Hatta bi ara dedim acaba kötü görümcemi olsam uzaklaşsa az :super:

Bende bunları yapmadığım, mesafeli durduğum, ağırdan aldığım için kötü oldum. Kusura bakmayın ama erkek ailesine hiçbirşey beğendirilmiyor. :63:
oğlan ailesinin beğenceği davranışlar ama erken gibi geliyor bana...kız cıvıl cıvıl, bazen kendimmi doğurdum bu kızı diye bile düşündüğüm oluyor, yanıma gelir, sarılırız felan o derece yani:)

Back
X