ailecek şaşkınızzz:)

O zaman kayınvalideme gidiyim fln daha hoşuna gidiyor insanın akabalrıyla tanışıyosun o ilk şeyler güzel oluyor.Sonra evlenince kendi evin olunca ona göre işlerin çoğalıyor,zaten kocanıda görüyosun birde evcimen olunca hiç gitmek istemiyodum açıkçacı.Hiç dedim haftada bir yanı bana ayda bir gitsek yeterli.Kendi annemede çok sık gitmem.Kayınvalıdeye özgü değil yanı :)

Bende bunları yapmadığım, mesafeli durduğum, ağırdan aldığım için kötü oldum. Kusura bakmayın ama erkek ailesine hiçbirşey beğendirilmiyor. :63:
Çok haklısın vallahi. Gitmezsin lâf söz ederler, gidersin amacı ne acaba derler.

oğlan ümit verse bile, kız daha ağırdan almalımı acaba...bilemedim, yeni nesil kızlar böylemi

Evlenmeyecegi kişiye neden umut veriyor , bir kızı eve getirmek suç değilde kızın gelmesi ve tanışmak istemesi mi suç ?

Ben de evlenmeden önce mesafeden yanayım, ancak bu onu kötü yapmaz.

Ha soylede oluyor , kadın evlenmeden önce o mesafeyi koruyamiyor , erkek ailesi boncuk arıyor kendinde.

Kadın sonunda deliriyor, eskisi gibi değilsin diye de suçlanıyor.

Kaynimin gecen sene sevgilisi de boyle gelip gitmeye kaynanami görümcemi aramaya baslamisti sık sık. Yaşlari kucuktu ama 18. Bu sene liseden mezun oldular. Ama kışın ayrildilar. Kiz hâla cok barışmak istiyor ama kaynim istemiyor... Boylede kotu oldu. Kayinvalidem bir daha iyice ciddi olmadan kimseyi tanistirma benle dedi

bende herkesle vıcık vıcık ilişki içinde olmayan biriyim, yorucu geliyor sanki:)

Kesinlikle.
İnsan durgun olur, yorgun olur, morali bozuk olur sürekli bıdı bıdı tepemde çekemem de. Çok konuşan biri değilim çünkü. Hayırlısı.
Allah size de kolaylık versin.. :KK48:

İnşallah bir kaç ay sonra evleneceğiz diye çıkmazlar ortaya. Oğlunuz daha küçük gerçekten.

kızlar, oğlum bir kızla flört etmeye başladı, 3 ay kadar oluyor..kızın isteği üzerine, bütün aile tanıştık kızla, daha ortada hiç bir ciddi adım yokken, kız sanki bizim gelinimiz gibi davranmaya başladı...biz tanıma adına, yavaş ilerleme taraftarıyken, kız sürekli bizim eve gelmek istiyor, bizleri çok sevdiğini söylüyor, ailesiyle tanıştırma çabasında vs...bizde ailecek şaşırıyoruz bu duruma...aslına bakarsanız, bir gelin adayından istenecek herşeyi yapıyor, fakat bu hız bizi şaşırtıyor...
Oğlunuzun kızın yaşları kaç

durumdan oğlan memnun, biz büyükler şaşkınız...belki eskiden biz böyle görmediğimiz içindir..mesela ben nişanlıyken , annem bana tembih etmişti, davet edilmeden gitme diye...
[/QUOTE
karakter meselesi ben böyle yapamazdım.Bir de 3 ayda evini temizliyim fln demezdim ki tanışmaya bile gitmezdim çok erken.olgun bir kişilik gibi gelmedi

Back
X