ailecek şaşkınızzz:)

kendı kendıne gelın guvey oldugu ıcın degıldır
oglunuzla bırebır ne konustuklarından haberınız olmadıgı ıcın sasırıyorsunuzdur
oglunuz o umıdı verıyordur evın gelınısın kızısın annem boyle seylerden hoslanır dıyordur oda oyuzden oyle davranıyordur
yasları genc genclıklerıne vermenız lazım habıre sasırmak yerıne
bırde oglunuza tutamayacagın sozlerı verme, buyuk umıtler verme dıye konusmanız lazım
ıs cıddıye bınmeden aıleyle sızın tanısmamanız arkadaslıklar normaldır arkadas olun ama dünür gıbı gorusmenın anlamı yok demenız lazımdı
bu yasta oglu olan bırıne bunları soylemek zorunda kaldıgımız ıcın bende cok saskınım
karsımdaki ne kadar ümit verirse versin 3 ayda evine gitmem öyle aylardır tanışıyomuş gibide sıkı fıkı olmam ne o öyle kayınvalıdenın yerınde olsam çok ıtıcı gelır

Ben boyle bir kiz taniyordum oglani allem kullemle cevirdi evlendi ... Hemde cocuk neredeyse askere bile gitmeden evlenecekti. Oglanin aileye yapismisti sonra sanirim oglana surekli göster ama elletme taktigi uygulayıp basini döndürdü. Son zamanlarda ailem duyarsa fena amcam duyarsa öldürur falan oldu bitti aile dugunde bile saskindi. Yakinda soz falan isterse şaşma 😁
Not: Oglanin aile fena zengindi ama azcik saftilar🤗
Simdi de nereden aldik bunu diye oglan ve aile borbirine bakiyor🤔

oğlan ümit verse bile, kız daha ağırdan almalımı acaba...bilemedim, yeni nesil kızlar böylemi
Amann dikkat edin böyleleri süreci bir hızlandırıyor evlenene kadar pervane :)
Evlendikten sonra bütün aileye güzel bir mesafe. .
Oğlunu bile göremezsin benden söylemesi. .

Oğlunuza söyleyin biraz mesafe iyidir candır bunu o ayarlayacak.

Siz de her aradığında konuşmak durumunda değilsiniz.
Oğlunuz evlenmek için çok küçük başını yakmasın..

karsımdaki ne kadar ümit verirse versin 3 ayda evine gitmem öyle aylardır tanışıyomuş gibide sıkı fıkı olmam ne o öyle kayınvalıdenın yerınde olsam çok ıtıcı gelır
Bütün erkekler Ümit veriyor ya
Kız ağır kezban
Ayrıca ben gurursuz tiplerden hiç hoşlanmam
Bir kadın gururlu olmalı
Bir arkadasım vardı böyle kv derdi erkek arkadasının annesine temizliğe giderdi sonra ayrıldı başkasıyla evlendi şimdiki kv siyle görüşmüyor bile Eminim onunda evine temizliğe gitmiştir zamanında .
Ne oldu şimdi kavgalı görüşmüyor

bende gıtmem ama gıdene degıl ona musade edene bakarım kayınvalıde adayı boyle konusuyor ama aıle tanısmalarına gıdıyor agırlık koyup bu ısler boyle olmaz ne ısım var demıyor gelıne kızıyor ama buyuk olarak kendısı de ayı seyı yapıyor belkı kızın annesı de konu sahıbı ıcın aynı seyı dusunuyordur boyle konusuyor ama gelıne ne yakınlık gosterıyor bılemıyoruz tek taraflı dınlıyoruz
kımsenın oglu altından degıl ıstemıyorsa kıza soylesın veya koca ınsanlar cocukların maşası olmasın bu ısler boyle olmaz herseyın sırası var desın mesafe koysun bunu buyukler yapar buyukler ogretır ıkı tarafında buyuklerı bazı konularda eksık kalmıs demek kı bırde yok goz boyama yok boylelerı evlendıkden sonra sana oglunu gostermez dıyenler olmus
o oglunun karakterı erkek dedıgın orta yolu bulur ıkı tarafı dengeler zaten. ne anne ne es bırılerının doldurusuna gelen erkekden es olmaz zaten

Son düzenleme:
annem de köşe bucak 'gelin' arıyor.

Arayınca da bulunmuyor işte..

Madem bu kadar istekli, bırakın olsun. Şartlar uygunsa ve arada sevgi varsa olabilir yani kötü bşy değil .

Ben boyle bir kiz taniyordum oglani allem kullemle cevirdi evlendi ... Hemde cocuk neredeyse askere bile gitmeden evlenecekti. Oglanin aileye yapismisti sonra sanirim oglana surekli göster ama elletme taktigi uygulayıp basini döndürdü. Son zamanlarda ailem duyarsa fena amcam duyarsa öldürur falan oldu bitti aile dugunde bile saskindi. Yakinda soz falan isterse şaşma 😁
Not: Oglanin aile fena zengindi ama azcik saftilar🤗
Simdi de nereden aldik bunu diye oglan ve aile borbirine bakiyor🤔
25 yaşında genç bir kadının bunu düşünmesi lazım..Yangından mal kaçırır gibi davranmasına gerek yok..

Bana ergen gibi geldiler o yüzden sordum.
Açıkçası ben hem erkekte hem kızda olgunluk ağırlık ve mesafe beklerim . Başka da bişey demicem.
Kiz eğer okumuş ya da iş sahibi değil ise yasa takılıyor ve hemen evlenmek istiyor bence!

Kiz eğer okumuş ya da iş sahibi değil ise yasa takılıyor ve hemen evlenmek istiyor bence!
Olabilir normal ama eğer ailesiyle tanismayacaksa oğlunuz sizin de tanismamaniz gerekirdi.
Açıkçası ben şuan hamileyim ve nasip olursa bir erkek evladım olacak ve zamanı geldiğinde ben ve babası onunla bu konuyu konuşmayı planlıyoruz. Kızların kalbini kirmamasi , sürekli hayatına birilerini almaması ve hayatına aldığı herkesle bizi muhattap etmemesi konusunda. Tabi evlatlarımız bhet zaman bizim tavsiyelerimize uymuyor ama en azından bu duruma bakış acimizi bilsin

Yamanmaya çalışıyor gibi
Çok kötü
Kız dediğin biraz ağır olur ya
Şimdiki kızlar böyle heralde
Çok çirkkin
Erkek olsam istemezdim böyle yüzsüz arsız bir tiple işim olmazdı ...

Ne kadar abartılı ve kötü cümleler yazmışsınız.
Ne alaka yamanmak?Neden yamansın?
Sevdiği adamın annesine sevgi, saygı gösterdi diye mi arsız oldu.
Size başka türlü arsızlar müstehakta neyse.
Az biraz üslup ya.

Konu sahibi,bence kız iyi niyetli.
Evlilik yaşının geldiğini düşünüyor, oğlunuzu seviyor.
Oğlunuz da belli ki işin ciddiyete gideceği konusunda ümit veriyor.

Ben eşimin annesiyle nişandan önce telefonda bir kez konuştum, yüzünü görmedim.Çünkü çok uzak şehirlerdeydik.
Ama nişanlıyken hep aradım, seviyordum o vakitler tanımayınca.
Ve aklıma hiç kaynana gibi gelmiyordu,arar sorardım, hediyeler alırdım.
Evlerine gidecektik arabayla 1 gün yol.
Hanımefendi uğraşmak istemedi, ağırlamadı bizi.Aramadı, sormadı.
Evlendik kendi işinin görülmesi dışında,kendi mutlulukları, rahatı dışında hiçbir kimse önemli olmadı.Annelerin de bencil olabileceğini onun vesilesiyle öğrendim ben.

Şimdi ne oldu?
Bana bir günden bir güne anne gibi yaklaşmadığı için bırakın kızı gibi işini yapmayı senede bir defa bir hafta görüştüğü gelini oldu.
O da sadece evladımın hatırına.
Aramam sormam,ne o benden bir şey bekleyebilir ne ben ondan.

Velhasıl,
Değer veren değer görür.
Sizinkiler daha nişanlı falan değil ama yazdıklarınızdan sizin de karşıdaki kızında iyi niyetli olduğunu hissediyorum.
Oğlumun erkek arkadaşları gibi kız arkadaşı da elbet gelsin evime, iş yapmaya değil.
Tanıyıp, tanınmaya.
Sınırları olan bir muhabbet bağı kurmaya.

Vesveselere mahal vermeyin,size nasıl geliyorsa siz de elinizden geldiğince öyle gidin.
Evladınız ve arkadaşı için de hayırlısı olsun.

Evlenmeyi can-ı gönülden istedigi için oglunuzu sevdigi için öyle davranıyordur. Tanışmak da ciddi bir adım neticede. Her sevgili olan aileyle tanışmıyor çünkü. Tanışıldıysa da çok uzatmadan söz yapmak gerekiyor ki herşey sarpa sarmasın.

Az biraz üslup ya.

Ben eşimin annesiyle nişandan önce telefonda bir kez konuştum, yüzünü görmedim.Çünkü çok uzak şehirlerdeydik.
Evlendik kendi işinin görülmesi dışında,kendi mutlulukları, rahatı dışında hiçbir kimse önemli olmadı.Annelerin de bencil olabileceğini onun vesilesiyle öğrendim ben.

Şimdi ne oldu?
Bana bir günden bir güne anne gibi yaklaşmadığı için bırakın kızı gibi işini yapmayı senede bir defa bir hafta görüştüğü gelini oldu.

Velhasıl,
Değer veren değer görür.
Sizinkiler daha nişanlı falan değil ama yazdıklarınızdan sizin de karşıdaki kızında iyi niyetli olduğunu hissediyorum.
Oğlumun erkek arkadaşları gibi kız arkadaşı da elbet gelsin evime, iş yapmaya değil.
Tanıyıp, tanınmaya.

Vesveselere mahal vermeyin,size nasıl geliyorsa siz de elinizden geldiğince öyle gidin.

:KK9: :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Az biraz üslup ya.

Şimdi ne oldu?

Velhasıl,
Değer veren değer görür.
Tanıyıp, tanınmaya.

tşk eederim, çok güzel yazmışsınız..bana abla diyor zaten, sohbet ederken arkadaşımmış gibi hissediyorum...bazende,
sanki ben doğurmuşum kendi kızım mış gibi hissediyorum...aslında hayalimdeki gelin e çok uyuyor, sadece çok hızlı
ilerlemesi düşündürüyor....hesapsız kitapsız bir kıza benziyor zaten, ailesini, içindekileri açık yüreklilikle anlatıyor...bizim aileyi çok sevdiğini, oğlumu çok sevdiğini felan söylüyor....ayırt edemediğim gerçekten sevmesimi, yoksa aşırı evlenme isteğimi..

Madem ciddi bir durum yok neden tanıştınız? Oğlunuz bu duruma ne diyor? Oğlunuzun her flörtüyle tanışıyor musunuz?

Back
X