liseOglunuz ne mezunu, ne ıs yapıyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
liseOglunuz ne mezunu, ne ıs yapıyor?
Sanırım çok baskı oldu aileye karşı. Birde ben kendimi ebeveyn yerine koyarsam çocuğumun kimle sevgili olduğunu bilmek isterim.Tabiki olabilir ama o zaman neden tanışma oluyor ki? Olmaması lazım.
3 ayda bu denli sevebilirmi acaba...
tşk eederim, çok güzel yazmışsınız..bana abla diyor zaten, sohbet ederken arkadaşımmış gibi hissediyorum...bazende,
sanki ben doğurmuşum kendi kızım mış gibi hissediyorum...aslında hayalimdeki gelin e çok uyuyor, sadece çok hızlı
ilerlemesi düşündürüyor....hesapsız kitapsız bir kıza benziyor zaten, ailesini, içindekileri açık yüreklilikle anlatıyor...bizim aileyi çok sevdiğini, oğlumu çok sevdiğini felan söylüyor....ayırt edemediğim gerçekten sevmesimi, yoksa aşırı evlenme isteğimi..
Yok işte öyle olmuyor. Birgün ağır gribim yatıyorum,gözümü açamıyorum perişan haldeyim.Oğlumun kız arkadaşı tutturmuş annene gidelim diye. Aradı oğlum gelmeyin dedim. Az zaman geçti kapı çaldı zar zor kalktım yataktan karşımdalar. Neye uğradığımı şaşırdım.Ben perişan ev açık mutfak,mutfak perişan o halimi hiç unutamıyorum. Kiz tutturmuş gidelim de gidelim getirmeye mecbur olmuş.bende gıtmem ama gıdene degıl ona musade edene bakarım kayınvalıde adayı boyle konusuyor ama aıle tanısmalarına gıdıyor agırlık koyup bu ısler boyle olmaz ne ısım var demıyor gelıne kızıyor ama buyuk olarak kendısı de ayı seyı yapıyor belkı kızın annesı de konu sahıbı ıcın aynı seyı dusunuyordur boyle konusuyor ama gelıne ne yakınlık gosterıyor bılemıyoruz tek taraflı dınlıyoruz
kımsenın oglu altından degıl ıstemıyorsa kıza soylesın veya koca ınsanlar cocukların maşası olmasın bu ısler boyle olmaz herseyın sırası var desın mesafe koysun bunu buyukler yapar buyukler ogretır ıkı tarafında buyuklerı bazı konularda eksık kalmıs demek kı bırde yok goz boyama yok boylelerı evlendıkden sonra sana oglunu gostermez dıyenler olmus
o oglunun karakterı erkek dedıgın orta yolu bulur ıkı tarafı dengeler zaten. ne anne ne es bırılerının doldurusuna gelen erkekden es olmaz zaten
ay ben olsam orda oglum musaıt degılım dedım yaaa ! derdım sanırım hanı cocugum sana soyluyorum gelınım sen anla mısalıYok işte öyle olmuyor. Birgün ağır gribim yatıyorum,gözümü açamıyorum perişan haldeyim.Oğlumun kız arkadaşı tutturmuş annene gidelim diye. Aradı oğlum gelmeyin dedim. Az zaman geçti kapı çaldı zar zor kalktım yataktan karşımdalar. Neye uğradığımı şaşırdım.Ben perişan ev açık mutfak,mutfak perişan o halimi hiç unutamıyorum. Kiz tutturmuş gidelim de gidelim getirmeye mecbur olmuş.
Söyledim kız ben ısrar ettim dediay ben olsam orda oglum musaıt degılım dedım yaaa ! derdım sanırım hanı cocugum sana soyluyorum gelınım sen anla mısalı![]()
Abla bence suan oglunuzla mutlu ve ciddi düşündükleri için heyecanından veya sizinle iyi gecinmek için yapıyor olabilir. Bende 3 yıllık evliyim evliliğimin basında sizin gelin gibi esimin ailesine temizliktir VS cok yakın davranırdım ama kıymet bilmediler daha fazlasını beklediler bende tamamen elimi ayağımı cektim. Siz anladıgım kadarıyla cok iç içe olup yüz göz olmak istemiyorsunuzzaten acemilikten yaptığını biliyorum ve gülümsüyorum kendi kendime, ilerde kesinlikle yüzüne vurmam bu acemiliklerini, ama başka bir aileye çatsaydı yanmıştı ilerde...
Göze girmeye çalışıyor işteörneğin, sürekli arayıp, sorar, gelince bana yardım etmek için elinden geleni yapar, temizliğe yardım ederim çağır beni der vb. şeyler...