ailecek şaşkınızzz:)

Bizm gelinde boyleydi ilk tanismaya gitmis bizmkilerle anne baba demis hemen, annemi babami surekli arar falan banada hemen abla demisti ilk basta tuhaf gelmisti ama baktim kotu niyetli degil samimi bir kiz, simdi evlendiler hala cok iyi cok tatli ben cok seviyorum kedisini kardesimj cok seviyor o yeter zaten

O zaman tanışmayı kabul etmeseydiniz keşke, bunların olacağını tahmin edemediniz galiba.
Kız için 25 ideal, erkek için 23 erken bir yaş evlilik adına.
O yüzden kız öylesine bir ilişki istemiyor olabilir.
Onun acısından düşünürsek kendini sevdirme çabalarında sanırım.

Ay bilmiyorum.
3 aydir sevgili oldugum adamin annesine temizlige yardim ederim demek bence cok degisik.
Benim oglumun sevgilisi bunu dese cok degisik bulurdum.
Hayirlisi olsun.

benim de bir arkadasimin kiz arkadasi var. 3 yildir birlikteler ama isteme söz vs yok.
Kiz instada biosuna (erkegin soyadi xxx olsun) xxxlerin gelini yazmis 😂 bana komik geliyor

Ay bilmiyorum.
3 aydir sevgili oldugum adamin annesine temizlige yardim ederim demek bence cok degisik.
Benim oglumun sevgilisi bunu dese cok degisik bulurdum.
Hayirlisi olsun.

benim de bir arkadasimin kiz arkadasi var. 3 yildir birlikteler ama isteme söz vs yok.
Kiz instada biosuna (erkegin soyadi xxx olsun) xxxlerin gelini yazmis 😂 bana komik geliyor
ahahahhhh o baya gösteris yapmış. Daha adı konmamış, ayrılıncada biosuna boşandık yazsın

Baskalarini bilemem ama ben hic hoslanmam bole durumdan.. kiz dedigin nazli olur. Nazli nazli oturur. Sen kimsin benim evi temizliyosun git ananin evi temizle deseniz keske 😂

Bizde de vardı böyle bi elti adayı. Kayınvaldeme annecim annecim şimdi ismiyle hitap ediyo 😂😂 gerçi bizimki eve gelip gitme yapamıyo nişanlanmadan ama onun dışında herşey var. Bence siz ağırdan almaya devam edin. Oğlunuzun yaşı daha küçükmüş.
Benim eltide kaynanama meleğim diye sesleniyordu , nişanlıyken.Simdi kaynanam diyor😆

oğlan ümit verse bile, kız daha ağırdan almalımı acaba...bilemedim, yeni nesil kızlar böylemi
Yaşları da geldi geliyor yani çok şaşırılcak bişey yok iyi tanımaya çalışın sadece.. oğlan ümit verse bile de ne demek bana çok saçma geldi oğlunuz da hazır görüyor ki adımları atıyor ve ümit veriyor.. kızında duyguları var sevgisini farklı gösteriyordur belki

Back
X