Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orası öyle canım ama devir coook değişti işte .. yoksa erkek tarafı pesinde koşmalı tabi.Ona ayip degilmi. Benim kizim yapacak bunu gercekten ellime terligi alirim. Kizin biraz altan almasi lazim.. erkek tarafi merak etsin kizi. Merakliymis gibi oluyo asil kizin yaptigi ayip
Anam sizede yaranilmiyorkızlar, oğlum bir kızla flört etmeye başladı, 3 ay kadar oluyor..kızın isteği üzerine, bütün aile tanıştık kızla, daha ortada hiç bir ciddi adım yokken, kız sanki bizim gelinimiz gibi davranmaya başladı...biz tanıma adına, yavaş ilerleme taraftarıyken, kız sürekli bizim eve gelmek istiyor, bizleri çok sevdiğini söylüyor, ailesiyle tanıştırma çabasında vs...bizde ailecek şaşırıyoruz bu duruma...aslına bakarsanız, bir gelin adayından istenecek herşeyi yapıyor, fakat bu hız bizi şaşırtıyor...
örneğin, sürekli arayıp, sorar, gelince bana yardım etmek için elinden geleni yapar, temizliğe yardım ederim çağır beni der vb. şeyler...
Aynen katılıyorum çok sevecen, yardımsever, ve hizmetkar yaklaşınca sanki görevinmiş gibi muamele ediyorlar. Yaklaşamazsan kendini biraz geri planda tutsan soğuk damgası vuruyorlar ortasını ayarlamak zor. En mantıklısı onlar nasıl davranıyorsa öyle cevap vermek.Bende bunları yapmadığım, mesafeli durduğum, ağırdan aldığım için kötü oldum. Kusura bakmayın ama erkek ailesine hiçbirşey beğendirilmiyor.![]()
oğluma söylediğim şeyler, siz mutlu olun, hiç bir beklentim yok diyordum herzaman...tanışma isteği ilk kızdan geldi, daha sonra erkek kardeşini bize getirmek istediğini söyledi tanışmak istemiş, annesinin beni çok merrak ettiğini tanışmak istediğini söylüyor vs....Bunlar bir gelin adayından/gelinden istenecek şeyler miymiş? Benim haberim yok da çünkü.
Oğlunuz bunları bekleyecek biri olduğunuzu söylediyse kız da ona göre davranıyordur.
Bence yanlış o ayrı. Elalemin evine paspas olma meraklısı kadınları hiçbir zaman anlayamadım zaten.
Siz kızı garipsiyorsunuz ama oğlunuz istemiş ki getirmiş tanıştırmış. O da garip.
3 ay çok kısa bir süre. Birbirlerini ne ara tanıyıp sevdiler ki sıra ailelere geldi?
Siz 3 ay içinde ne ara tanışıp kaynaştınız ki kız sürekli arıyor?
Çok değişik ilişkiler.
Kızı kırmadan biraz mesafeli durun bence.
Mesafeler böyle hemen aşılınca ilk sorunda ciddi bir konuşma ortamı değil mahalle kavgası oluyor çünkü.
Daha fazla derken?Abla bence suan oglunuzla mutlu ve ciddi düşündükleri için heyecanından veya sizinle iyi gecinmek için yapıyor olabilir. Bende 3 yıllık evliyim evliliğimin basında sizin gelin gibi esimin ailesine temizliktir VS cok yakın davranırdım ama kıymet bilmediler daha fazlasını beklediler bende tamamen elimi ayağımı cektim. Siz anladıgım kadarıyla cok iç içe olup yüz göz olmak istemiyorsunuz
Valla bence almalı.oğlan ümit verse bile, kız daha ağırdan almalımı acaba...bilemedim, yeni nesil kızlar böylemi
Benim kızım olsa izin vermem bu tarz şeylere, o nedenle oğlanların kız arkadaşlarına da ona göre davranıyorum.Valla bence almalı.
Şimdi ne varmış noolurmuş diyenler gelir,ama kızım da oğlumda var,kız ağırlığını korumalı,sabretsin temizlik yapacaksa kocaaa bir ömür yapar çok hevesliyse
Ben isterim ki ilerde günü gelince gelin olacak genç kız arada gelsin,güleryüzlü olsun,en fazla çay tepsisi götürsün mutfağa istiyorsa,fazlasına gerek yok...
Afferin kız gangsta,güzel konuştun,geleceğin kaynanası olarak not aldımYani, suistimale açık bir hal. Tabi bunun "Köprüyü geçene kadar" taktiklerinden olmadığını da bilemezsiniz.
Ama ilk okuduğumda bana da heves+heyecan+toyluk olarak geldi. Siz mesafenizi koruyup, gerektiği noktada "Yavrum rahat ol, öyle eski tip bir gelin-kaynana ilişkisi gibi düşünme, birbirinizi anlayın, birbirinize zaman tanıyarak, eğlenerek götürün, genceciksiniz, beni şimdilik bir abla, teyze gibi gör kendini kasma. Benim istediğim oğlumun mutluluğu, onun sevdiği, seçtiği kız da bizim için önemlidir, saygılı sevgili olalım, o bize yeter, gerisi teferruat" dersiniz, çekilirsiniz.
Ben de vermem,ama ne kadar başarabilirim o muamma,otokontrolünü kendileri sağlamalı,ağır olmalı gençler.Benim kızım olsa izin vermem bu tarz şeylere, o nedenle oğlanların kız arkadaşlarına da ona göre davranıyorum.
Afferin kız gangsta,güzel konuştun,geleceğin kaynanası olarak not aldım
Yine de konuyla,kv evini temizleyen,kadının elinden toz bezini zorla alan,kahvesini eline verip köşeye oturtan,eteği belinde,süpürgesi elinde gelin adayı geldi aklıma,
o dediğin toyluk resmi nikahın sabahında gitmişti nasıl toyluksa![]()