Aileci erkek

Impressionsharee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2020
43
21
38
29
erkek arkadaşım ( artık nişanlım) dünyanın en iyi en eğlenceli en romantik insanı. Yanındayken insan yaşlanmaz öyle söyleyeyim ama inanılmaz aileci. Ailesiyle ilgili bir durum olduğunda doğrudan ailesini tutuyor , ben yanlış gördüğüm bir şeyi söylediğimde sanki ailesine hakaret etmişim gibi davranıyor, o uysal çocuk gidip agrasif biri geliyor. Ben çok net ve aile bağları çok güçlü olmayan biriyim ( yani ailemle aram çok iyidir ama 10 yıldır uzakta yalnız yaşıyorum) ve biri beni geriyorsa canımı sıkacak bir şey yaparsa cevabını veriyorum çünkü herhangi bir baskıya ya da samimi aile ilişkilerine alışık değilim ama nişanlım bana ve aileme saygısızlık yapan ablasını kandilde aramamı istedi ben de o hatasını anlamadan aramam dedim kavga ettik zorla arattı. Ona göre biz küçüğüz bizim adım atmamız lazımmış (28 yaşındayız ) ama ben öyle düşünmüyorum ben bir bireyim ve ister ablası ister annesi babası ister benim ailem kimse bana saygısızlık yapamaz, eğer o bana saygı duymuyorsa ben de ona saygı duymam.

Bu arada ailesi baska şehirde yaşıyor ve nişanlım sadece ailesinin yanındayken böyle benim yanımdayken daha sakin. Onun anlattığına göre annesi çoğu şeyde bana hak veriyormuş ama o yüz göz olmasın yanlış anlaşılır ben hallederim diyormuş ama bilemiyorum ne kadar doğru çünkü ne zaman ailesinin yanına gitse aramız kötüleşiyor.

O enerjisi heyecanı ve sevinci evlendigin zaman tamamen gidecek ve şu an olduğundan 10 kat daha aileci olacak biliyorsun demi . Hep oraya gitmek isteyecek beraber olmak isteyecek sürekli onları aramanı isteyecek ve hep evinize çağıracak senden 4 4 Luk hizmet ve Güleryüz bekleyecek yapmazsan suratı asılacak arkası tartışmaya dönecek aileci erkek en sıkıntılı erkek türü .. tecrübeyle sabit

Evlendiğiniz zaman o nişanlınızın aileciliği x10 x20 olacak. Daha şimdiden görümcenize bile zorla arattıran evlenince ne yapar siz düşünün.
Sürekli özür dileyeceksiniz, siz haksız olacaksınız, herkese saygı göstereceksiniz sizi ne kadar aşağılarsalar bile
Artık anksiyete mi olursunuz panik atak mı bilmiyorum

Ailesinin haksızlığını örtbas eden kişi en iyi nişanlı olamaz çünkü bahsettiğiniz büyük bir falso. Siz de zorla da olsa arayarak şimdiden bu hatasına çanak tutmuşsunuz maalesef. Küçük diye adım atacakmışsınız e bende kalkıp büyükler olgun olsun toyları idare etsin diyorum ne olacak. Aşıklar atışması mı bu özdeyişlerden özdeyiş beğeniyorsunuz.

Valla nişanlı olduğumuz dönemde annesiyle ufak bı anlasmazligimiz olmuştu aman aman bir mesele değildi ama ben hakliydim ve duruma bozulup kızmıştım. Üç hafta boyunca aramadım ve aramam yönünde imalar yapmaya basladiginda (annem de seni merak etmiş vs) açık ve net bir şekilde annesinin hatalı, benim kırgın olduğumu ve adım atmayacagimi söyledim bu konuda herhangi bir israrin olacaksa da annenin dizinin dibinde oturmaya devam edebilirsin benim duzenimi boş yere bozma hazır resmi bir şey de yokken dedim kapattım suratına gecenin üçünde kapimdaydi, o gece kendisi ertesi gün de annesi özür diledi konu kapandı.
Haksız durumda bile karşıdakini savunacak adam anasının dizinin dibinden ayrılmasın lutttfen

Balık baştan kokar diyorum ve yol yakınken ayrılmanızı tavsiye ederim. Benim eşimde aileci özellikle annesine çok düşkün ama bana bir kere bile laf söyletmez. Görümcelerimden birine de çok düşkündü ama o benim arkamdan çok konuşunca onunla arasına mesafe koydu. Yani aileci olabilir ama nişanlısına/karısına laf söyletmemeli.

Birde ablasını zorla arattırdı diyorsunuz. Zorla olup da boğazınıza bıçak dayamamıştır heralde? Lütfen değerinizi bilin ve size her ortamda değer veren biriyle olun böyle sizinle ayrı başkalarının yanındayken ayrı oynak insanları bırakın...

konunuz nedir, ne konuda size saygısızlık yapıldığını düşünüyorsunuz bilmiyorum tabi ki. Fakat daha nişanlıyken ortada saygısızlık varsa, ve nişanlınız bunu bile bile sizden adım bekliyorsa ilerde çok sorun yaşarsınız.

Bekarken ailesiyle işi olmayan erkekler edense evlenince aileci oluveriyorlar.Ben esimle 4 yıl flört etmiştim ailesiyle oturuyorum dedigini hic duymamıştım sorardim aman napıcam oturup nasihat verip duruyorlar vs derdi.Bir evlendik aa o da ne eşim aileci ben şok.Hala sever sayar ama o bagımlılığı yok oldu fakat esim her is cıkısi kp nin is yerine ugramasin defalarca arar neden gelmedin yanıma diye biraz garipler.5 senede sabırdan çatlaya catlaya bu kivama geldi simdi beni tutuyor ama cok yıprandım balık bastan kokar hiç uğraşma derim bir süre sonra insan kendini taniyamıyor.Ha cok mu mutsuzum degilim eşimi cok seviyorum o da beni seviyor gecinip gidiyoruz ama olan benim sabrıma iyi niyetime oldu ona yanıyorum esim hala ailesini tutmaya devam etse bir süre sonra ben pes eder noktayi koyardım

Burda bunla ilgili binlerce konu var.Hiç mi okumuyorsun ders almıyorsun kardeşim.Evlen evlenmelisin bence hemde hemen.Evlende gör dünyayı tersten.Ondan sonra açacagın yeni konu eşim ailesi için benimle kavga ediyor.Yok erkek tarafı saygısızlık etti gibi.

Şimdi soğanı düşün erkekler soğan gibidir. Evlenmeden neşeli, gezen, harika tipler evlendikten sonra cücüğünü gösterirler seninkinin de ailecilikmiş. “Yok yea” benimki öyle olmaz deme kadınlar kulübü “yok yea” diyenler kadınlarla dolu :)
Şanslısın ki evlenmeden göstermiş bu yüzünü..

kavga ettik zorla arattı.
Burda sınırınızı korumanız gerekirdi, size bir şeyi zorla yaptıran adam (ki "zorla aratmak" nedir yani kafanıza silah mı dayadı) evlendikten sonra daha çok şeye hak bulacak kendinde.
Annesini her durumda hep mutlu etmeye çalışacak, sizin kararlarınızın hiçbir önemi olmayacak.

Oooof of yani Freud yaşasaydı şu ülkede zengin olurdu yemin ederim.
Duygusal ensest kaynağı ülke, toprağından fışkırıyor.

Koşarak uzaklaşın, arkanıza dahi bakmayın..

Canim benim arkana bakmadan kaç. Biliyorum söylemesi kolay diyeceksin ama şu forumda konulara bir göz gezdir. Hep aileci erkek yüzünden boşanan kadınlarla dolu olduğunu göreceksin. En zor erkek tiplerinden biridir bunlar. Asla seninle aile kurduğunu anlamayacak. Hep asıl ailesi olarak ebeveynlerini ve kardeslerini görecek. En ufak sıkıntıda da kusuru sende görecek. Olumlu bir şeyler söylemeyi çok isterdim. İstediği kadar eğlenceli, neşeli, sevgi dolu olsun. Aileci erkekle evlenince bu özelliklerin senin için hiçbir önemi kalmadığını görürsün.

10 senedir aileci bir adamla evli kalarak hayatını karartmis bir ablanım. Ailesini herkes sever, herkes eşi de sevsin ister. Ama yapılanı göremiyor sürekli alttan almanı istiyorsa ve sende alıyorsan evlenince çok basın ağrır. Nikah yakınsa ertele, nişanlına denge kurmasını öğret, öğrenmiyorsa yol ver. Hep iki kişi kalmayacaksınız çocuk olunca ne kavgalar çıkar, az kızılcık şerbeti izle.
Benim ablamla da eşimin arası ters düştü. Eşime sen küçüksün demedim, tamam haklısın sensiz görüşürüm ablamla seni muhattap etmemeye çalışırım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…