- 7 Ocak 2016
- 10.350
- 49.944
- 598
- Konu Sahibi Impressionsharee
-
Nişanlınız sadece onun sözünü dinlediğiniz zaman böyle. Belki de dünyanın en agresif, en saçma sapan insanı ama siz öyle görmek istiyorsunuz.erkek arkadaşım ( artık nişanlım) dünyanın en iyi en eğlenceli en romantik insanı.Yanındayken insan yaşlanmaz öyle söyleyeyim
Ha şunu da söyleyeyim. Ben o gece kendisinin imali ısrarına karşılık tamam deyip hicbir şey olmamış gibi annesini arasaydim cok büyük ihtimalle sonrasında da hep böyle alttan almamı/ görmezden gelmemi bekleyecekti. Yani bazı durumlarda gelecekte yaşayacaklarınizi sizin tavır ve duruşunuz belirliyor. Çünkü erkeklerin çoğu rahatlığa anında alışıyor ve kime sözünü nazını ne kadar gecirebiliyorsa bu durumu sonuna kadar kullanıyor. Velhasıl kelam istemediğiniz hiçbir şeyi ısrar kıyamet yapmayın ve sınırlarınızı koruyunValla nişanlı olduğumuz dönemde annesiyle ufak bı anlasmazligimiz olmuştu aman aman bir mesele değildi ama ben hakliydim ve duruma bozulup kızmıştım. Üç hafta boyunca aramadım ve aramam yönünde imalar yapmaya basladiginda (annem de seni merak etmiş vs) açık ve net bir şekilde annesinin hatalı, benim kırgın olduğumu ve adım atmayacagimi söyledim bu konuda herhangi bir israrin olacaksa da annenin dizinin dibinde oturmaya devam edebilirsin benim duzenimi boş yere bozma hazır resmi bir şey de yokken dedim kapattım suratınagecenin üçünde kapimdaydi, o gece kendisi ertesi gün de annesi özür diledi konu kapandı.
Haksız durumda bile karşıdakini savunacak adam anasının dizinin dibinden ayrılmasın lutttfen
Canim benim arkana bakmadan kaç. Biliyorum söylemesi kolay diyeceksin ama şu forumda konulara bir göz gezdir. Hep aileci erkek yüzünden boşanan kadınlarla dolu olduğunu göreceksin. En zor erkek tiplerinden biridir bunlar. Asla seninle aile kurduğunu anlamayacak. Hep asıl ailesi olarak ebeveynlerini ve kardeslerini görecek. En ufak sıkıntıda da kusuru sende görecek. Olumlu bir şeyler söylemeyi çok isterdim. İstediği kadar eğlenceli, neşeli, sevgi dolu olsun. Aileci erkekle evlenince bu özelliklerin senin için hiçbir önemi kalmadığını görürsün.
10 senedir aileci bir adamla evli kalarak hayatını karartmis bir ablanım. Ailesini herkes sever, herkes eşi de sevsin ister. Ama yapılanı göremiyor sürekli alttan almanı istiyorsa ve sende alıyorsan evlenince çok basın ağrır. Nikah yakınsa ertele, nişanlına denge kurmasını öğret, öğrenmiyorsa yol ver. Hep iki kişi kalmayacaksınız çocuk olunca ne kavgalar çıkar, az kızılcık şerbeti izle.
Benim ablamla da eşimin arası ters düştü. Eşime sen küçüksün demedim, tamam haklısın sensiz görüşürüm ablamla seni muhattap etmemeye çalışırım dedim.
anneci aşırı aile düşkün erkek ufak bi problem oldugunda evliik oldugunda ilk sizi bırakır ilk size arkasını döner kırar döker yani zor
Bırakın abla ya hiç uğraşmayın.Evlensin.Ya bu platformda bununla ilgili bir ton konu varken hala romantik komik diyorsa yapcak bir şey yoktur.Ya adam zorla ailene sana saygısızlık yapan ablasını aratmış hala göremiyosa evlensin.Görsün dünya kaç bucakmış romantiklik komiklik kalıyormuymuş.Şurada açılan her 5 konudan 3'ü bununla ilgiliyken nasıl hala böyle adamlara prim veriyorlar aşığız seviyoruz yok romantik yok bilmem ne diye savunuyorlar anlamıyorum.28 yaşında bir kadın bunu nasıl göremez çözemiyorum.Bunları yazıncada vay efendim sen ne diyon oluyoruz yok yazma oluyoruz.Bu adamla asla olmaz. Boşuna evlenip de başını yakma.
Arkanıza bakmadan kaçın. Madem siz küçüksünüz o zaman ailenizi arayıp ablası adına özür dilesin. Ayrıca "zorla arttı ablasını" ne demek? Silah dogrultmadi herhalde.. sizi kontrol altına almış bile. Evlendikten sonra ailesiyle her görüşmede kavga edeceksiniz. Bence hiç durmayın ve sakın bu adamla evlenmeyi.erkek arkadaşım ( artık nişanlım) dünyanın en iyi en eğlenceli en romantik insanı. Yanındayken insan yaşlanmaz öyle söyleyeyim ama inanılmaz aileci. Ailesiyle ilgili bir durum olduğunda doğrudan ailesini tutuyor , ben yanlış gördüğüm bir şeyi söylediğimde sanki ailesine hakaret etmişim gibi davranıyor, o uysal çocuk gidip agrasif biri geliyor. Ben çok net ve aile bağları çok güçlü olmayan biriyim ( yani ailemle aram çok iyidir ama 10 yıldır uzakta yalnız yaşıyorum) ve biri beni geriyorsa canımı sıkacak bir şey yaparsa cevabını veriyorum çünkü herhangi bir baskıya ya da samimi aile ilişkilerine alışık değilim ama nişanlım bana ve aileme saygısızlık yapan ablasını kandilde aramamı istedi ben de o hatasını anlamadan aramam dedim kavga ettik zorla arattı. Ona göre biz küçüğüz bizim adım atmamız lazımmış (28 yaşındayız ) ama ben öyle düşünmüyorum ben bir bireyim ve ister ablası ister annesi babası ister benim ailem kimse bana saygısızlık yapamaz, eğer o bana saygı duymuyorsa ben de ona saygı duymam.
Bu arada ailesi baska şehirde yaşıyor ve nişanlım sadece ailesinin yanındayken böyle benim yanımdayken daha sakin. Onun anlattığına göre annesi çoğu şeyde bana hak veriyormuş ama o yüz göz olmasın yanlış anlaşılır ben hallederim diyormuş ama bilemiyorum ne kadar doğru çünkü ne zaman ailesinin yanına gitse aramız kötüleşiyor.
Cem Yılmaz olsa almam.Yanındayken insan yaşlanmaz öyle söyleyeyim ama inanılmaz aileci.
Nişanlınız dünyanın en iyi insanı değilmiş yani. Abartmaya gerek yok. Daha şimdiden size saygısızlık yapan ablasını zorla arattırabilecek kadar üzerinizde baskı kurduysa fragmanı izlemişsiniz zaten. Bile bile devam edecekseniz eğer evlendikten sonra dozu arttığında şikayet etmemeniz gerekiyor.erkek arkadaşım ( artık nişanlım) dünyanın en iyi en eğlenceli en romantik insanı. Yanındayken insan yaşlanmaz öyle söyleyeyim ama inanılmaz aileci. Ailesiyle ilgili bir durum olduğunda doğrudan ailesini tutuyor , ben yanlış gördüğüm bir şeyi söylediğimde sanki ailesine hakaret etmişim gibi davranıyor, o uysal çocuk gidip agrasif biri geliyor. Ben çok net ve aile bağları çok güçlü olmayan biriyim ( yani ailemle aram çok iyidir ama 10 yıldır uzakta yalnız yaşıyorum) ve biri beni geriyorsa canımı sıkacak bir şey yaparsa cevabını veriyorum çünkü herhangi bir baskıya ya da samimi aile ilişkilerine alışık değilim ama nişanlım bana ve aileme saygısızlık yapan ablasını kandilde aramamı istedi ben de o hatasını anlamadan aramam dedim kavga ettik zorla arattı. Ona göre biz küçüğüz bizim adım atmamız lazımmış (28 yaşındayız ) ama ben öyle düşünmüyorum ben bir bireyim ve ister ablası ister annesi babası ister benim ailem kimse bana saygısızlık yapamaz, eğer o bana saygı duymuyorsa ben de ona saygı duymam.
Bu arada ailesi baska şehirde yaşıyor ve nişanlım sadece ailesinin yanındayken böyle benim yanımdayken daha sakin. Onun anlattığına göre annesi çoğu şeyde bana hak veriyormuş ama o yüz göz olmasın yanlış anlaşılır ben hallederim diyormuş ama bilemiyorum ne kadar doğru çünkü ne zaman ailesinin yanına gitse aramız kötüleşiyor.
Bir duruşun olsun ve nişanlan bunu anlasın istiyorsan aramayacaktın hata bu aramıyorum de geç neyden korktun en fazla ayrılırdı , sen aranız bozulmasın kavga etmeyin diye alttan alıp saygısız ablasını ararsan böyle devam eder gider sana ve ailene daha da saygı duymaz bırak o senin için kendi duruşundan vazgeçsin o korksun sen baskı görüp ilişkiyi bitirirsin diyeerkek arkadaşım ( artık nişanlım) dünyanın en iyi en eğlenceli en romantik insanı. Yanındayken insan yaşlanmaz öyle söyleyeyim ama inanılmaz aileci. Ailesiyle ilgili bir durum olduğunda doğrudan ailesini tutuyor , ben yanlış gördüğüm bir şeyi söylediğimde sanki ailesine hakaret etmişim gibi davranıyor, o uysal çocuk gidip agrasif biri geliyor. Ben çok net ve aile bağları çok güçlü olmayan biriyim ( yani ailemle aram çok iyidir ama 10 yıldır uzakta yalnız yaşıyorum) ve biri beni geriyorsa canımı sıkacak bir şey yaparsa cevabını veriyorum çünkü herhangi bir baskıya ya da samimi aile ilişkilerine alışık değilim ama nişanlım bana ve aileme saygısızlık yapan ablasını kandilde aramamı istedi ben de o hatasını anlamadan aramam dedim kavga ettik zorla arattı. Ona göre biz küçüğüz bizim adım atmamız lazımmış (28 yaşındayız ) ama ben öyle düşünmüyorum ben bir bireyim ve ister ablası ister annesi babası ister benim ailem kimse bana saygısızlık yapamaz, eğer o bana saygı duymuyorsa ben de ona saygı duymam.
Yanında insanın yaşlanmayacağı adamNişanlınız dünyanın en iyi insanı değilmiş yani. Abartmaya gerek yok. Daha şimdiden size saygısızlık yapan ablasını zorla arattırabilecek kadar üzerinizde baskı kurduysa fragmanı izlemişsiniz zaten. Bile bile devam edecekseniz eğer evlendikten sonra dozu arttığında şikayet etmemeniz gerekiyor.
Başta tavrınızı koymazsanız ilerde sizi çok manipüle eder.erkek arkadaşım ( artık nişanlım) dünyanın en iyi en eğlenceli en romantik insanı. Yanındayken insan yaşlanmaz öyle söyleyeyim ama inanılmaz aileci. Ailesiyle ilgili bir durum olduğunda doğrudan ailesini tutuyor , ben yanlış gördüğüm bir şeyi söylediğimde sanki ailesine hakaret etmişim gibi davranıyor, o uysal çocuk gidip agrasif biri geliyor. Ben çok net ve aile bağları çok güçlü olmayan biriyim ( yani ailemle aram çok iyidir ama 10 yıldır uzakta yalnız yaşıyorum) ve biri beni geriyorsa canımı sıkacak bir şey yaparsa cevabını veriyorum çünkü herhangi bir baskıya ya da samimi aile ilişkilerine alışık değilim ama nişanlım bana ve aileme saygısızlık yapan ablasını kandilde aramamı istedi ben de o hatasını anlamadan aramam dedim kavga ettik zorla arattı. Ona göre biz küçüğüz bizim adım atmamız lazımmış (28 yaşındayız ) ama ben öyle düşünmüyorum ben bir bireyim ve ister ablası ister annesi babası ister benim ailem kimse bana saygısızlık yapamaz, eğer o bana saygı duymuyorsa ben de ona saygı duymam.
Şey diyor yazar, beni hasta eder hemen ölürüm yani çok yaşlanmamYanında insanın yaşlanmayacağı adam
Yüksek ihtimal dan diye söylüyorsunuz.erkek arkadaşım ( artık nişanlım) dünyanın en iyi en eğlenceli en romantik insanı. Yanındayken insan yaşlanmaz öyle söyleyeyim ama inanılmaz aileci. Ailesiyle ilgili bir durum olduğunda doğrudan ailesini tutuyor , ben yanlış gördüğüm bir şeyi söylediğimde sanki ailesine hakaret etmişim gibi davranıyor, o uysal çocuk gidip agrasif biri geliyor. Ben çok net ve aile bağları çok güçlü olmayan biriyim ( yani ailemle aram çok iyidir ama 10 yıldır uzakta yalnız yaşıyorum) ve biri beni geriyorsa canımı sıkacak bir şey yaparsa cevabını veriyorum çünkü herhangi bir baskıya ya da samimi aile ilişkilerine alışık değilim ama nişanlım bana ve aileme saygısızlık yapan ablasını kandilde aramamı istedi ben de o hatasını anlamadan aramam dedim kavga ettik zorla arattı. Ona göre biz küçüğüz bizim adım atmamız lazımmış (28 yaşındayız ) ama ben öyle düşünmüyorum ben bir bireyim ve ister ablası ister annesi babası ister benim ailem kimse bana saygısızlık yapamaz, eğer o bana saygı duymuyorsa ben de ona saygı duymam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?