Aileci erkek

erkek arkadaşım ( artık nişanlım) dünyanın en iyi en eğlenceli en romantik insanı.Yanındayken insan yaşlanmaz öyle söyleyeyim
Nişanlınız sadece onun sözünü dinlediğiniz zaman böyle. Belki de dünyanın en agresif, en saçma sapan insanı ama siz öyle görmek istiyorsunuz.
Size saygısızlık eden ablasını onun baskısı sonucu aramışsınız, ne alaka?
Nerede sizin bireyliğiniz?
Asıl insan böyle birinin yanında yaşlanır, kocar ve ömrü tükenir. Sizi insan yerine koymuyor çünkü.

Ha şunu da söyleyeyim. Ben o gece kendisinin imali ısrarına karşılık tamam deyip hicbir şey olmamış gibi annesini arasaydim cok büyük ihtimalle sonrasında da hep böyle alttan almamı/ görmezden gelmemi bekleyecekti. Yani bazı durumlarda gelecekte yaşayacaklarınizi sizin tavır ve duruşunuz belirliyor. Çünkü erkeklerin çoğu rahatlığa anında alışıyor ve kime sözünü nazını ne kadar gecirebiliyorsa bu durumu sonuna kadar kullanıyor. Velhasıl kelam istemediğiniz hiçbir şeyi ısrar kıyamet yapmayın ve sınırlarınızı koruyun

anneci aşırı aile düşkün erkek ufak bi problem oldugunda evliik oldugunda ilk sizi bırakır ilk size arkasını döner kırar döker yani zor

Bu adamla asla olmaz. Boşuna evlenip de başını yakma.
Bırakın abla ya hiç uğraşmayın.Evlensin.Ya bu platformda bununla ilgili bir ton konu varken hala romantik komik diyorsa yapcak bir şey yoktur.Ya adam zorla ailene sana saygısızlık yapan ablasını aratmış hala göremiyosa evlensin.Görsün dünya kaç bucakmış romantiklik komiklik kalıyormuymuş.Şurada açılan her 5 konudan 3'ü bununla ilgiliyken nasıl hala böyle adamlara prim veriyorlar aşığız seviyoruz yok romantik yok bilmem ne diye savunuyorlar anlamıyorum.28 yaşında bir kadın bunu nasıl göremez çözemiyorum.Bunları yazıncada vay efendim sen ne diyon oluyoruz yok yazma oluyoruz.

Son düzenleme:
Hiçte kendinizden bahsettiğiniz tarzda biri değilsiniz.
Öyle olsaniz size eve ailenize saygısızlık yalan görümceye kandilde aramazsınız ki görümceyi normalde de kandilde aramak neden yani, bu istek tek başına bile saçma.

Siz bu nişanlıyla evlenirseniz birkaç yıla çekersiniz ayrica. Yaşayın, görün.

Arkanıza bakmadan kaçın. Madem siz küçüksünüz o zaman ailenizi arayıp ablası adına özür dilesin. Ayrıca "zorla arttı ablasını" ne demek? Silah dogrultmadi herhalde.. sizi kontrol altına almış bile. Evlendikten sonra ailesiyle her görüşmede kavga edeceksiniz. Bence hiç durmayın ve sakın bu adamla evlenmeyi.

Nişanlınız dünyanın en iyi insanı değilmiş yani. Abartmaya gerek yok. Daha şimdiden size saygısızlık yapan ablasını zorla arattırabilecek kadar üzerinizde baskı kurduysa fragmanı izlemişsiniz zaten. Bile bile devam edecekseniz eğer evlendikten sonra dozu arttığında şikayet etmemeniz gerekiyor.

Bir duruşun olsun ve nişanlan bunu anlasın istiyorsan aramayacaktın hata bu aramıyorum de geç neyden korktun en fazla ayrılırdı , sen aranız bozulmasın kavga etmeyin diye alttan alıp saygısız ablasını ararsan böyle devam eder gider sana ve ailene daha da saygı duymaz bırak o senin için kendi duruşundan vazgeçsin o korksun sen baskı görüp ilişkiyi bitirirsin diye

Yanında insanın yaşlanmayacağı adam
Düzenleme eski konuymuş sildim

Başta tavrınızı koymazsanız ilerde sizi çok manipüle eder.
Daha çok ailesine gitmenizi, ailesini hep aşırı alttan almanızı ister.
Bu isteklerin sonu asssssslaaa gelmez, gittikçe artar, artarda artar.
Ya kaçın kurtarın kendinizi ya da bu döngünün içinde debelenin ne denir ki.
Siz tavrınızı koysanız aramasanızda şimdilik, ilerde evlendiğinizde sizi sinir edecek tavırları olacak ailesinin, ama o alttan al gelsinler 1 güncük ne olacak diye başlayacak, sizi darlayacak.
Asla tam olarak trip bile atamayacaksınız, bunu çok iyi biliyorum çünkü çok yakından şahit oldum.
Ve insanlar değişmiyor, evlenince de bu yaptıklarını x10’la düşünün

Evlenince yaşlanırsınız merak etmeyin saçınız beyazlar. Şimdiden boya alın da hazırda dursun bari.

Son düzenleme:
Yüksek ihtimal dan diye söylüyorsunuz.
Söylemlerinizi yumuşatın sen dilini suçlarca kullanmayın senin ailen senin annen diye konuşmayın o bile çok itici geliyor karşı tarafa

Eğer çok anacı babacıysa inanılmaz zor oluyor haberiniz olsun

Arkana bakmadan kaç... 8 yıllık evli ve anneci olması sebebi ile boşanma davası açmış biri olarak söylüyorum.

Zaten aramamış olsaydınız aileme saygısızlık yaptın diyerek kendisi sizden ayrılırdı büyük ihtimal . O yüzden geçmiş olsun evlendiğinizde hep onların ailesi değerli sizin aileniz çöp muamelesi görücek. Allah yardımcınız olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…