AynenGeldiği yere iade edin yol yakınken.
Sınır ötesinden bile bu kadar sinir harbi yaşatıyorlar. Üzecekler sizi.
Evet değişeceğini bende sanmıyorum mesela sofradaydık annesi dedi sağolsun merve bana çok yardım etti mutfakta,eşim hemen tabi edecek hani orda evet sağolsun benim eşim diyeceğine görevimmiş gibi yorum yaptı çok bozuldum.Hastaneye gittim bende orda orda bile yerlere yattı deli rolu yaptı 3 kişi zor tuttuk bukadar şımarılmaz o yaşta diye düşünüyorum.Kaynana buraya gelecekmişte inanki vize vermezler ona istemiyorum gelsin ki böyle giderse istemesinede gerek kalmayacak büyük oğlunu evlendiremediler.50 tane kız buluyorlar kız kardeşleri ve annesi 4 koca olacak vah o geline... abisi dediki yorum yapıyorlar etkileniyorum bu adamda 45 yaşında sonra eşimin ablası dedi kız buldum ama beğenmedim.Bende orda dedimki senin beğenmene gerek yok abi beğenecek bozdum onu ya kısaca çok fenalarKeske hayal ettiğiniz gibi olsaydı.
Üzgünüm bu adamı değiştiremezsiniz.
Yanlış tercih yaptın dedi suratınıza kapattı. Adam 'Paket bu. İster beğen ister beğenme.' diyor. Şu saatten sonra tek bir şeyin değişmeyeceģini bilin. Kimse kimseyi terbiye edemez. Hele ailesini hiç terbiye edemezsiniz.
Oğlum evlendi diye yerlere yatıp yuvarlanan bir insan yanınıza geldiğinde ne yapacaksınız? Annelerini doktorada götürmüyorlar. Hocaya götürmek içinde eşinizi bekliyorlar aylarca. Normal değil bunlar. Ayak fobisi varmış. Ben okurken sinirlendim. Ne kadar meraklılar kendi sorumluluklarını eşlerine yıkmaya?
Kardeşleri ilgilensin size niye söylüyor.
Ben dokunamam diyecektiniz.
Maksat onu orada tutmak. Onu tutamadıkları vakit temelli yanınıza gelmeye çalışacak haberiniz olsun.
Çok üzgünüm gerçekten inatla arasanız böyle sıkıntılı bir aile zor bulurdunuz.En başta kocanın size saygısı sevgisi yok,sanki plan dahilinde bir evlilik olmuş gibi ne kadar eminse artık sizi kaybetme korkusu yok Eş değilde ailesine köle olacak kendini tatmin edecek en uygun sizi bulduğu için bu evlilik yapılmış gibi...Evet değişeceğini bende sanmıyorum mesela sofradaydık annesi dedi sağolsun merve bana çok yardım etti mutfakta,eşim hemen tabi edecek hani orda evet sağolsun benim eşim diyeceğine görevimmiş gibi yorum yaptı çok bozuldum.Hastaneye gittim bende orda orda bile yerlere yattı deli rolu yaptı 3 kişi zor tuttuk bukadar şımarılmaz o yaşta diye düşünüyorum.Kaynana buraya gelecekmişte inanki vize vermezler ona istemiyorum gelsin ki böyle giderse istemesinede gerek kalmayacak büyük oğlunu evlendiremediler.50 tane kız buluyorlar kız kardeşleri ve annesi 4 koca olacak vah o geline... abisi dediki yorum yapıyorlar etkileniyorum bu adamda 45 yaşında sonra eşimin ablası dedi kız buldum ama beğenmedim.Bende orda dedimki senin beğenmene gerek yok abi beğenecek bozdum onu ya kısaca çok fenalar
Zaten daha kendi 3 ay oldu annesi hemen bende gelecem babası 3 aydan fazla duramıyormu anne gelse yok artık ben yapamam kimseyle aynı evde okadar uzun 4 5ay kim olursa olsun.Evet bekliyorum şimdilik bakalımEşin Eylül ayında çalışmaya başlamayacak mıydı? Bence onu bir bekle, nasılsa uzakta izolesiniz biraz daha. Çalışma hayatı da olunca bu kadar ilgilenemez zaten ama tabi bu sefer de bütün izinlerini ailesiyle geçirmek isteyecek. Ailesi yanınıza gelmek isteyecek, belki haftalarca kalacaklar. Bunları göze alıyorsan çalışmaya başlamasını bekle ama alamıyorsan yol yakınken boşa bu adamı.
Sevgisinden şüphem yok ama ailesinin yanına gidince köle gibi görülüyorum sanki ki öyle hissediyorum ben herzaman yardım ederim.Ama bana neyapacağımı söyleme dedim gitmiyorum mutfağa falan yaptım düşkünlük ayrı bu kadındaki saplantı bilmiyorum kaç yaşına gelmişler hala çocuk gibi davranıyor oğullarınaÇok üzgünüm gerçekten inatla arasanız böyle sıkıntılı bir aile zor bulurdunuz.En başta kocanın size saygısı sevgisi yok,sanki plan dahilinde bir evlilik olmuş gibi ne kadar eminse artık sizi kaybetme korkusu yok Eş değilde ailesine köle olacak kendini tatmin edecek en uygun sizi bulduğu için bu evlilik yapılmış gibi...
Yani şimdi yanlış anlaşılmak istemem ama sen adamdan üstünsün. Başka ülkenin vatandaşı mısın bilemem ama sonuçta orda bir düzenin var, belki dilini biliyorsun, sosyal ortamın var. Ne diye tehditlerine boyun eğiyorsun ki? Gelmezsen gelme diye sen kapat telefonu onun suratına. Akıllıya bak sanki sana başka adam yok. Ağırlığını koy biraz yani. Millet burdan kurtulmak için akla karayı seçiyor, seninki de şeyini bulmuş kıllısını arıyor.Zaten daha kendi 3 ay oldu annesi hemen bende gelecem babası 3 aydan fazla duramıyormu anne gelse yok artık ben yapamam kimseyle aynı evde okadar uzun 4 5ay kim olursa olsun.Evet bekliyorum şimdilik bakalım
Evet bura doğup büyümeyim kasiyerlik yapıyodum şuan işsizim ek olarak bahçe temizliklerine gidiyorum yani taşı sıksam suyunu çıkaracak karekterde biriyim.Onunla severek evlendik çok mücadele ettik ama onca yıl ayrı kaldık 3 durdu hani insan ayrı kalmak istemez gerekirse 2 hafta kalırdı beraber dönerdik annesininde birşeyi yok.Allah sonumuzu hayır etsin ama bu şekil giderse oturumunu iptal edecemYani şimdi yanlış anlaşılmak istemem ama sen adamdan üstünsün. Başka ülkenin vatandaşı mısın bilemem ama sonuçta orda bir düzenin var, belki dilini biliyorsun, sosyal ortamın var. Ne diye tehditlerine boyun eğiyorsun ki? Gelmezsen gelme diye sen kapat telefonu onun suratına. Akıllıya bak sanki sana başka adam yok. Ağırlığını koy biraz yani. Millet burdan kurtulmak için akla karayı seçiyor, seninki de şeyini bulmuş kıllısını arıyor.
Et tabi en azından iptal ederim diye tehdit et. Bundan anlayacak demek ki.Evet bura doğup büyümeyim kasiyerlik yapıyodum şuan işsizim ek olarak bahçe temizliklerine gidiyorum yani taşı sıksam suyunu çıkaracak karekterde biriyim.Onunla severek evlendik çok mücadele ettik ama onca yıl ayrı kaldık 3 durdu hani insan ayrı kalmak istemez gerekirse 2 hafta kalırdı beraber dönerdik annesininde birşeyi yok.Allah sonumuzu hayır etsin ama bu şekil giderse oturumunu iptal edecem
Olgun insanlar değil belli ki.Evet değişeceğini bende sanmıyorum mesela sofradaydık annesi dedi sağolsun merve bana çok yardım etti mutfakta,eşim hemen tabi edecek hani orda evet sağolsun benim eşim diyeceğine görevimmiş gibi yorum yaptı çok bozuldum.Hastaneye gittim bende orda orda bile yerlere yattı deli rolu yaptı 3 kişi zor tuttuk bukadar şımarılmaz o yaşta diye düşünüyorum.Kaynana buraya gelecekmişte inanki vize vermezler ona istemiyorum gelsin ki böyle giderse istemesinede gerek kalmayacak büyük oğlunu evlendiremediler.50 tane kız buluyorlar kız kardeşleri ve annesi 4 koca olacak vah o geline... abisi dediki yorum yapıyorlar etkileniyorum bu adamda 45 yaşında sonra eşimin ablası dedi kız buldum ama beğenmedim.Bende orda dedimki senin beğenmene gerek yok abi beğenecek bozdum onu ya kısaca çok fenalar
Anasinin ayagini sana ovalatan adamin oturumunu iptal et tabii ki. Hic beni seviyor falan deme kendini kandirma.Evet bura doğup büyümeyim kasiyerlik yapıyodum şuan işsizim ek olarak bahçe temizliklerine gidiyorum yani taşı sıksam suyunu çıkaracak karekterde biriyim.Onunla severek evlendik çok mücadele ettik ama onca yıl ayrı kaldık 3 durdu hani insan ayrı kalmak istemez gerekirse 2 hafta kalırdı beraber dönerdik annesininde birşeyi yok.Allah sonumuzu hayır etsin ama bu şekil giderse oturumunu iptal edecem
Evet gelecek kaygımda var ama geri gelsin sözde 1 sene sonra gidecek ailesine çalışacakya duyda inanma...2 3 ay veriyorum yine aynı şeyler olacak zaten olursa tek gidiş biletiyle gider mutlu olmadıktan sonra niye evli kalıyimSizi gelecekte neler bekliyor aşağı yukarı belli. Mucize beklemeye gerek yok. Peki siz bunu yaşamayı istiyor musunuz?
Kimseyi değiştiremezsiniz, bunu bilip karar vermelisiniz.
Hiçbirzamanda ovalamadım duymazdan geldim kardeşin sürdü zaten dedim en son umrumda değilAnasinin ayagini sana ovalatan adamin oturumunu iptal et tabii ki. Hic beni seviyor falan deme kendini kandirma.
Iyi yapmissin bravo ama senden bunu isteyebiliyor. Ailesinin yaninda seni ezmeye calisiyor. Senin yaninda da melek degildir iste insan gormek istemiyor sanirim. Ben boyleyim isine geliyorsa diyor o vakit gelme o zaman diyeceksin. Birak kalsin anasinin yaninda yaHiçbirzamanda ovalamadım duymazdan geldim kardeşin sürdü zaten dedim en son umrumda değil
Gerçekten kaynana zaten sözde rahatsızdıya elimi öpüyor senin kıymetini bilemedim mervem kızım, demekki kaynanalık yaptığının farkında örnek veriyim arabada ön koltukta umrumda değil ama o ben önde otururum gelinim arkada diye yorum yapmıştı.ne munasebet kadinin kocasi orada oglu orada kizi orada sana mi kaldi ayagini ovalamak? senin kocanda is yok
almissin ama hata etmissin.
sal ipini gitsin burada bitsin ithal damadin avrupa hayali
belki o zaman kıymetlisi sen olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?