M mervebg Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2025 44 7 1 41 Cumartesi 15:57 Konu Sahibi Konu Sahibi mervebg #41 Acelyahayat .!.: Ya merak ediyorum yok muydu Almanya da görerek taniyarak evlenebileceginiz bir insan evladi da boyle huyunu suyunu tanimadan birini yaniniza aldiniz Genişletmek için tıkla... Insanın gerçek yüzü malesef aynı çatı altında meydana çıkıyor
Acelyahayat .!.: Ya merak ediyorum yok muydu Almanya da görerek taniyarak evlenebileceginiz bir insan evladi da boyle huyunu suyunu tanimadan birini yaniniza aldiniz Genişletmek için tıkla... Insanın gerçek yüzü malesef aynı çatı altında meydana çıkıyor
M mervebg Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2025 44 7 1 41 Cumartesi 15:57 Konu Sahibi Konu Sahibi mervebg #42 Yazanbayan12 .!.: Şakamısınız annesinin ayağınımı ovalatıyor? Bu evlilik bir amaç için yapılmış belli. Geldiği yere iade edin Genişletmek için tıkla... Ovalamadım hiçbirzaman ama ailesine ilgi gösterdimmi hoşuna gider çok beklerler
Yazanbayan12 .!.: Şakamısınız annesinin ayağınımı ovalatıyor? Bu evlilik bir amaç için yapılmış belli. Geldiği yere iade edin Genişletmek için tıkla... Ovalamadım hiçbirzaman ama ailesine ilgi gösterdimmi hoşuna gider çok beklerler
M mervebg Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2025 44 7 1 41 Cumartesi 15:58 Konu Sahibi Konu Sahibi mervebg #43 Paloma_ .!.: Ne beklediğinizi ve neleri istemediğinizi konuşup tepkilerine bakın. Ölçün biçin tartın artık hayat sizin. Hakkınızda hayırlısı olsun. Genişletmek için tıkla... Aynen bir gelsin herşeyin hayırlısı
Paloma_ .!.: Ne beklediğinizi ve neleri istemediğinizi konuşup tepkilerine bakın. Ölçün biçin tartın artık hayat sizin. Hakkınızda hayırlısı olsun. Genişletmek için tıkla... Aynen bir gelsin herşeyin hayırlısı
bobette 🍭🍭🍭 Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2022 805 1.282 63 Cumartesi 16:18 Konu Sahibi Konu Sahibi mervebg #44 mervebg .!.: Zaten daha kendi 3 ay oldu annesi hemen bende gelecem babası 3 aydan fazla duramıyormu anne gelse yok artık ben yapamam kimseyle aynı evde okadar uzun 4 5ay kim olursa olsun.Evet bekliyorum şimdilik bakalım Genişletmek için tıkla... Vize çıkmaz zaten merak etme
mervebg .!.: Zaten daha kendi 3 ay oldu annesi hemen bende gelecem babası 3 aydan fazla duramıyormu anne gelse yok artık ben yapamam kimseyle aynı evde okadar uzun 4 5ay kim olursa olsun.Evet bekliyorum şimdilik bakalım Genişletmek için tıkla... Vize çıkmaz zaten merak etme
M mervebg Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2025 44 7 1 41 Cumartesi 20:17 Konu Sahibi Konu Sahibi mervebg #45 bobette .!.: Vize çıkmaz zaten merak etme Genişletmek için tıkla... Inşallah
S so sorry Popüler Üye Pro Üye Anneler Kulübü 17 Temmuz 2018 4.597 7.452 158 Cumartesi 20:23 Konu Sahibi Konu Sahibi mervebg #46 Annesine iade et. Değişmez, daha beter olur. Ben 10 sene boşuna çektim. Daha beter aileci oldu.
M mervebg Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2025 44 7 1 41 Cumartesi 21:12 Konu Sahibi Konu Sahibi mervebg #47 so sorry .!.: Annesine iade et. Değişmez, daha beter olur. Ben 10 sene boşuna çektim. Daha beter aileci oldu. Genişletmek için tıkla... Okadar doluyumki ağladım biz kaç sene kavuşmak için bekledik zoruma gidiyor beni tek göndermesi 2 hafta kalsaydık dönerdik annesi turp gibi maşallah.
so sorry .!.: Annesine iade et. Değişmez, daha beter olur. Ben 10 sene boşuna çektim. Daha beter aileci oldu. Genişletmek için tıkla... Okadar doluyumki ağladım biz kaç sene kavuşmak için bekledik zoruma gidiyor beni tek göndermesi 2 hafta kalsaydık dönerdik annesi turp gibi maşallah.