Aileden ayrı eve çıkmak

laraenve11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2021
39
55
38
41
Ailemle birlikte yaşıyorum ama artık yaşamak istemiyorum. Onların kendi evi var. Kend evleri ilçede, merkeze uzak bir yerde. Benim yanıma geldiler. Sensiz yapamayız, sana alıştık filan diyip duruyorlar. Ama ben de artık kendim yaşamak istiyorum. Onları geri göndermek gibi bişi olucak benimkisi ama bunu nasıl onları kırmadan yapabilirim bilmiyorum.

Belli bir yaştan sonra anne kız bile olsa iki kadın bir evde olmuyor. Otorite savaşı yapıyor aileler evlatlarıyla. Siz hepten ailenizi silmekten bahsetmiyorsunuz sonuçta. Size uygun zamanlarda siz gidersiniz, onlar gelir ama misafir olarak. Bunun için bir akşam çay içerken konuyu aile meclisine açıkça ancak küstürmeden açın bence.

Yani talebinizde çok haklısınız ama ailenize nasıl söylersiniz onu bilemedim
Ben mesela evim dışında kızımın evi de olsa rahat edip kalamam , aynı şekilde annem de bende kalamaz
Sizinkilerin de rahat olmadığını düşünürsek belki burdan girebilirsiniz konuya

Ailemle birlikte yaşıyorum ama artık yaşamak istemiyorum. Onların kendi evi var. Kend evleri ilçede, merkeze uzak bir yerde. Benim yanıma geldiler. Sensiz yapamayız, sana alıştık filan diyip duruyorlar. Ama ben de artık kendim yaşamak istiyorum. Onları geri göndermek gibi bişi olucak benimkisi ama bunu nasıl onları kırmadan yapabilirim bilmiyorum.
Valla açıkça söyleyin bence. Ben annemle arkadaş gibi büyüdüm bana karışmaz etmez ama ona rağmen bi anlaşamamazlık oluyor. Hatta ben gençlerin eğitim, iş için daha erken evden ayrılmasından yanayım. Böylece hem birbirini kırmıyorsun hemde değerini daha iyi anlıyorsun.

aileye söylemek kolay değil yaaa,bizimkiler 3 kişi bana geldiler aylarca kaldılar annem ve babamda yani oyle normal tipler değiller depremden dolayı geldiler ama yemin ediyorum depremi unuttum gittikleri zaman hayata yeniden dönmüş gibi oldum ama yinede gidin fln diyemedim 10 sene kalacaz deseler olur derdim heralde

Back
X