Erkek arkadaşınızın hayatındaki 2 pürüz nedir ? Ne zaman düzelir tahmininiz var mı ?Lütfen bir yol gösterin;( Bu konudan çok muzdaribim.
Kocaman kız oldum ailemden gizli gizli sevgilimle görüşüyorum( zorundayım). Ve bunu beni hem zihnen hem vicdanen çok yoruyor. Neden zorundasın derseniz,aslında ikimizde ciddiye bindirmeyi çok istiyoruz ancak erkek arkadaşımın hayatında bir iki pürüz var onların aşılmasını bekliyoruz. Bu ne kadar sürecek hiç bir fikrim yok.. aileme sevgilim var dersem hemen ciddiye bindirmek isterler. O vakte kadar da annem sevgilimin olmasına ses etmesede burnumdan getirir. Yani şöyle ki kişilik olarak zaten çok pimpirikli biri tv de gördüğü duyduğu herşeyden çok etkileniyor asla görüşmeme müsade etmez hatta onunla buluşmayacak olsam bile ona gidiyorum zannedip sorun çıkartır. Babam bu konularda daha anlayışlı ama evde otorite annem olduğu için oda çok bişey diyemiyor malesef..ne yapacağımı bilmiyorum sürekli görüşmek istediğimiz için sürekli yalan söylemek zorunda kalıyorum bazen eve geç geliyorum patlak vermesine az kaldı. Sevgilime de bu konuda bişey diyemiyorum aylarca farklı şehirdeydi şimdi aynı yerde olduğumuz için ona kalsa her saniye birlikte geçireceğiz. Hem ona hem aileme hak veriyorum böyle de ben çok arada kalıyorum.
Gerçekten bahane bulmaktan yoruldum Şuan ailemin gözünde arkadaş meraklısı biriyim, yalan söylediğim için sürekli huzursuzum şunları yazarken bile ağlayasım geliyor. Sevgilime de ailem izin vermiyor diyemem gerçi anlayışlı biridir ama ne bileyim söylemek istemiyorum..aileme anlatırsam herşey daha kötü olur. Erkek arkadaşıma da emri vaki yapmış gibi olacağım.
Uzun yazdım kusura bakmayın ama çok doldum her dışarı çıktığımda tartışmaktan yoruldum lütfen bize dua edin ve bir yol gösterin
Erkek arkadaşınıza bu konudan rahatsız olduğunuzu belirtin ve eğer ikinizin de ortak kararı olursa Nisan yapın bu saye de ailenize yalan söylememis olursunuzLütfen bir yol gösterin;( Bu konudan çok muzdaribim.
Kocaman kız oldum ailemden gizli gizli sevgilimle görüşüyorum( zorundayım). Ve bunu beni hem zihnen hem vicdanen çok yoruyor. Neden zorundasın derseniz,aslında ikimizde ciddiye bindirmeyi çok istiyoruz ancak erkek arkadaşımın hayatında bir iki pürüz var onların aşılmasını bekliyoruz. Bu ne kadar sürecek hiç bir fikrim yok.. aileme sevgilim var dersem hemen ciddiye bindirmek isterler. O vakte kadar da annem sevgilimin olmasına ses etmesede burnumdan getirir. Yani şöyle ki kişilik olarak zaten çok pimpirikli biri tv de gördüğü duyduğu herşeyden çok etkileniyor asla görüşmeme müsade etmez hatta onunla buluşmayacak olsam bile ona gidiyorum zannedip sorun çıkartır. Babam bu konularda daha anlayışlı ama evde otorite annem olduğu için oda çok bişey diyemiyor malesef..ne yapacağımı bilmiyorum sürekli görüşmek istediğimiz için sürekli yalan söylemek zorunda kalıyorum bazen eve geç geliyorum patlak vermesine az kaldı. Sevgilime de bu konuda bişey diyemiyorum aylarca farklı şehirdeydi şimdi aynı yerde olduğumuz için ona kalsa her saniye birlikte geçireceğiz. Hem ona hem aileme hak veriyorum böyle de ben çok arada kalıyorum.
Gerçekten bahane bulmaktan yoruldum Şuan ailemin gözünde arkadaş meraklısı biriyim, yalan söylediğim için sürekli huzursuzum şunları yazarken bile ağlayasım geliyor. Sevgilime de ailem izin vermiyor diyemem gerçi anlayışlı biridir ama ne bileyim söylemek istemiyorum..aileme anlatırsam herşey daha kötü olur. Erkek arkadaşıma da emri vaki yapmış gibi olacağım.
Uzun yazdım kusura bakmayın ama çok doldum her dışarı çıktığımda tartışmaktan yoruldum lütfen bize dua edin ve bir yol gösterin
Mecburum ama çok yoruldumAilenize söylemek sizi apar topar bir yola sürükleyecekse idareten yalan söyleyecek ve gizleyeceksiniz mecburen
Keşke zorunda kalmasam. Keşke böyle saçmalıklara girmesem ama işte..Sizi ota b*ka yalan söylemek zorunda bırakan aileniz için vicdan yapmayın. Söyleyin, kuyruk yapın hatta. Amaaann.
27 yaşındayım. Haftanın 4-5 günüKaç yaşındasınız? Sevgilinizle her gün mu gorusuyorsunuz?
Kötü bir şekilde ortaya çıkmasını istemiyorum kendim söyleyip dürüst davranmak istiyorum ama bunu yaparsam işler daha fena karışırGerçeklerin ortaya çıkmak gibi çok kötü bir huyu var
Doğruyu yapın ne olursa olsun
Ailem bilse bi dert bilmese ayrı bi dert iş resmiyet kazanmadığı sürece böyle gidecekAilenizin öğrenince baskı yapacağını vs sevgilinize anlatın bence . Yoksa çok zor sızın için .
Nişan vs istiyoruz ama erkek arkadaşımın şuan maddi sorunları var onlar düzelmeden yapamayızErkek arkadaşınıza bu konudan rahatsız olduğunuzu belirtin ve eğer ikinizin de ortak kararı olursa Nisan yapın bu saye de ailenize yalan söylememis olursunuz
Kaybeden onlar, onlar düşünsün. 27 yaşında genç bir kadın olarak hayatınızı yaşayacaksınız. Bu baskıya boyun eğenler vakti gelince evlenmeye adam bulamıyor, çok yakınım biri var, benden bir yaş küçük, bir erkekle tanışacak da muhabbet edecek de, kıvama gelecekler de evlenecekler. Uzun iş. Sıkıntı. Hayatınızı yakmayın. Yalansa yalan. Bu yaşınız bi gidecek daha gelmeyecek. Vicdan yapmak çok saçma.Keşke zorunda kalmasam. Keşke böyle saçmalıklara girmesem ama işte..
Şöyle ki maddi problemleri var o yüzden şimdi kalkıpta aileme anlatırsam çocuğa emravaki yapmıs olacağım (ailemle tanışmak istiyor ama karşılarına bu halde çıkıp seni mahcup edemem diyor) ne zaman düzelir bilmiyoruz. Biri var tanımaya çalışıyorum dersem annem yine sorun çıkaracak kimdir nedir nerden tanıştın vs vs her dakika gözü üzerimde olacakErkek arkadaşınızın hayatındaki 2 pürüz nedir ? Ne zaman düzelir tahmininiz var mı ?
Birde ailenize sevgilim var demeyin biriyle görüşüyorum tanımaya çalışıyorum diyin o zaman hemen ciddiye binmesini istemezler belki
İnanın keşke izin verseler bişey demeyeceklerini bilsem şu saniye herşeyi açıkça dürüstçe anlatırım gerçekten yalan söylemekten cooook yoruldumBugüne kadar çoook sevgilim oldu. Hepsiyle gizli yani başka işim var diyerek dışarı çıkarak buluştum. Gayet vicdanen rahatım . Aileme söylesem izin verirler fakat dertsiz başıma dert alamam siz de rahat olun
O zaman yapcak bir şeyiniz kalmıyor aynı şekil devam edeceksiniz hem ailenize soyleseniz de değişen bir şey olmayacak söylediği izle kalacaksınız çünkü erkek arkadaşınızın maddi durumu düzgün değil şu süreçte boşuna söylemeyinŞöyle ki maddi problemleri var o yüzden şimdi kalkıpta aileme anlatırsam çocuğa emravaki yapmıs olacağım (ailemle tanışmak istiyor ama karşılarına bu halde çıkıp seni mahcup edemem diyor) ne zaman düzelir bilmiyoruz. Biri var tanımaya çalışıyorum dersem annem yine sorun çıkaracak kimdir nedir nerden tanıştın vs vs her dakika gözü üzerimde olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?