Aileden gizli gizli buluşmak

Nişan vs istiyoruz ama erkek arkadaşımın şuan maddi sorunları var onlar düzelmeden yapamayız
Maddi olarak nasıl zorda çok mu borcu var Kredi yada kredi karti gibi.

Nişan kız tarafına aittir erkek tarafı pek karışmaz masrafa eğer nişanı evde yaparsanız çok masraf çıkmaz takacaginiz bir çift alyans olur isteme, söz nişan hepsini aradan çıkarırsınız aynı gün yaparsınız ikramlık vs onuda siz hazırlasınız yuzukleride ortak alırsınız zaten en Azından yüzük takarsanız aileniz baskı kurmaz evliliği ertelersiniz bir süre.

öncelikle her ilişki evliliğe gidecek diye bir zorunluluk yok bu nişan yap fikirlerine anlam veremedim. Nişan yapınca ailenin daha çok baskı kurmayacağı ne malum? yalan söylemeyin izin mi alıyorsunuz hala ailenizden? bunu yavaş yavaş kırın öncelikle. haftanın 4-5 günü değil de 2-3 günü buluşun ailenizin ve sizin huzurunuz kaçmasın

Bazen insanı böyle yollara başvurmak zorunda bırakıyorlar. Neden ağlıyorsun ki? Yalan hoş bir şey değil elbet ama aileni en iyi sen bilirsin bu söylemek senin için işleri daha da zorlaştıracaksa yapacak bir şey yok.

İnanın keşke izin verseler bişey demeyeceklerini bilsem şu saniye herşeyi açıkça dürüstçe anlatırım gerçekten yalan söylemekten cooook yoruldum
Benim arkadaşımda senin gibiydi sonunda dayanamadı evden kaçtı ama pişman oldu. Bu aileler insanı deli eder

Bekarlık hayatımı okudum resmen :))
Erkek arkadaşınıza ailenizin durumunu söylemeniz gerekiyor. Nasıl siz onun hayatındaki pürüzler için bekleme anlayışı gösteriyorsanız o da sizin ailenizin bu durumuna anlayış göstermeli. Gerekirse görüşmenizi seyreltirsiniz biraz. Ailenizi de idare edebilirsiniz böylece. Evet aileye yalan söylemek zorunda olmak oldukça rahatsız edici fakat sizi mecbur eden onlar. 27 yaşındaki bir kadının erkek arkadaşı olması kadar normal bir şey yok.

Yemmin ederim içimden geçen herşeyi yazmışsınız bugün bütün gün bunu düşündüm aynı aile yapısı bizdede var. Telefonla bile konuşunca akla karayı seçiyorum bazen

Benim aile yapimda böyle seviyorsa pürüzleri mi çözsün evlilik teklifi etsin.

27 yaşında erkek arkadaşınızla bile görüşme izniniz yoksa çıkın o evden gidip kendi evinizi filan tutun ben ne olursa olsun hep annemle dertlestim konuştum hiç yargılamadı hep arkadaş gibiydik aileniz bana çok baskıcı geldi

Sizi ota b*ka yalan söylemek zorunda bırakan aileniz için vicdan yapmayın. Söyleyin, kuyruk yapın hatta. Amaaann.
Kesinlikle katılıyorum.
"Ailelere yalan söylenmez" olayı ilişki için doğru değil. Onlar da duymak istemezler emin ol
Bir de tanımadan etmeden iş ciddiye binsin isteyecek (yani benim nazarımda cahil,elalemin lafını kızından üstün tutan demek bu. Çünkü öyle olmayan bir anne iyice tanımak,daha bir ölçüp tartmak ister cocugu,aileyi. Evlen diye baskılamaz) bir ailen varmış. Sevgilini çok sevdin, velev ki ayrıldın.
Bu anne seni huzursuz eder. Yenisini bulduğunda daha bir sıkar, çünkü eskisiyle gezdin tozdun, ayrıldın. Diken üstünde olur.
Ondan da ayrilsan (ki dünya artık insanın ilk sevgilisiyle evlendiği bir yer değil) bu sefer ailen sanki sorunlu sen gibi davranıp sana baskı yapacak insanlar
Ne gerek var?
Her genç gibi "mervelere gittim" diye çık işte

İyi de siz 17 yasinda büyüklerinizin tanıştırdığı adamla 20 gün içinde evlenmediniz mi?
Ne ara flortlerinizi ailenizle rahat rahat dertleşeceksiniz ki

Aynen öyle nişanlananlara daha fazla baskı yapıyorlar

İyi de siz 17 yasinda büyüklerinizin tanıştırdığı adamla 20 gün içinde evlenmediniz mi?
Ne ara flortlerinizi ailenizle rahat rahat dertleşeceksiniz ki
Ayrıca ben aile zoruyla evlenmedim ki tanışmamız tesadüf oldu hatta ailem vermek istemedi yaşım ufak diye ben zorla istedim

Merak ettim kaç yaşındasınız?

27 yaşındayım. Haftanın 4-5 günü
off yani 27 yaşında bir kızın erkek arkadaşı olmasından doğal ne olabilir ki. Ben de zannettim 16- 17 yaşındasınız. Çok kızıyorum böyle ailelere kızları onlar yüzünden ya sürekli yalan söylemek zorunda kalıyor ya da henüz hazır olmadığı evliliğe aman ailem laf etmesin diye girişiyor. Sonuç ne mutsuzluk.

benim de bir arkadaşım böyleydi 32 yaşındaydı hala flört ettiği çocukla gizli saklı yemeğe gidiyordu aman annem duymasın diye. Nooldu sonra 35 yaşına geldi şimdi sadece pişmanlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…