Maddi olarak nasıl zorda çok mu borcu var Kredi yada kredi karti gibi.Nişan vs istiyoruz ama erkek arkadaşımın şuan maddi sorunları var onlar düzelmeden yapamayız
Benim arkadaşımda senin gibiydi sonunda dayanamadı evden kaçtı ama pişman oldu. Bu aileler insanı deli ederİnanın keşke izin verseler bişey demeyeceklerini bilsem şu saniye herşeyi açıkça dürüstçe anlatırım gerçekten yalan söylemekten cooook yoruldum
Nisan çok maddi durumla alakalı değil aslında bütçenize göre de yapabilirsinizNişan vs istiyoruz ama erkek arkadaşımın şuan maddi sorunları var onlar düzelmeden yapamayız
Benim aile yapimda böyle seviyorsa pürüzleri mi çözsün evlilik teklifi etsin.Lütfen bir yol gösterin;( Bu konudan çok muzdaribim.
Kocaman kız oldum ailemden gizli gizli sevgilimle görüşüyorum( zorundayım). Ve bunu beni hem zihnen hem vicdanen çok yoruyor. Neden zorundasın derseniz,aslında ikimizde ciddiye bindirmeyi çok istiyoruz ancak erkek arkadaşımın hayatında bir iki pürüz var onların aşılmasını bekliyoruz. Bu ne kadar sürecek hiç bir fikrim yok.. aileme sevgilim var dersem hemen ciddiye bindirmek isterler. O vakte kadar da annem sevgilimin olmasına ses etmesede burnumdan getirir. Yani şöyle ki kişilik olarak zaten çok pimpirikli biri tv de gördüğü duyduğu herşeyden çok etkileniyor asla görüşmeme müsade etmez hatta onunla buluşmayacak olsam bile ona gidiyorum zannedip sorun çıkartır. Babam bu konularda daha anlayışlı ama evde otorite annem olduğu için oda çok bişey diyemiyor malesef..ne yapacağımı bilmiyorum sürekli görüşmek istediğimiz için sürekli yalan söylemek zorunda kalıyorum bazen eve geç geliyorum patlak vermesine az kaldı. Sevgilime de bu konuda bişey diyemiyorum aylarca farklı şehirdeydi şimdi aynı yerde olduğumuz için ona kalsa her saniye birlikte geçireceğiz. Hem ona hem aileme hak veriyorum böyle de ben çok arada kalıyorum.
Gerçekten bahane bulmaktan yoruldum Şuan ailemin gözünde arkadaş meraklısı biriyim, yalan söylediğim için sürekli huzursuzum şunları yazarken bile ağlayasım geliyor. Sevgilime de ailem izin vermiyor diyemem gerçi anlayışlı biridir ama ne bileyim söylemek istemiyorum..aileme anlatırsam herşey daha kötü olur. Erkek arkadaşıma da emri vaki yapmış gibi olacağım.
Uzun yazdım kusura bakmayın ama çok doldum her dışarı çıktığımda tartışmaktan yoruldum lütfen bize dua edin ve bir yol gösterin
Kesinlikle katılıyorum.Sizi ota b*ka yalan söylemek zorunda bırakan aileniz için vicdan yapmayın. Söyleyin, kuyruk yapın hatta. Amaaann.
İyi de siz 17 yasinda büyüklerinizin tanıştırdığı adamla 20 gün içinde evlenmediniz mi?27 yaşında erkek arkadaşınızla bile görüşme izniniz yoksa çıkın o evden gidip kendi evinizi filan tutun ben ne olursa olsun hep annemle dertlestim konuştum hiç yargılamadı hep arkadaş gibiydik aileniz bana çok baskıcı geldi
Aynen öyle nişanlananlara daha fazla baskı yapıyorlaröncelikle her ilişki evliliğe gidecek diye bir zorunluluk yok bu nişan yap fikirlerine anlam veremedim. Nişan yapınca ailenin daha çok baskı kurmayacağı ne malum? yalan söylemeyin izin mi alıyorsunuz hala ailenizden? bunu yavaş yavaş kırın öncelikle. haftanın 4-5 günü değil de 2-3 günü buluşun ailenizin ve sizin huzurunuz kaçmasın
18 yaşında evlendim canım lise döneminde erkek arkadaşım olduğu dönemlerde annemle gayet rahat konuşuyordumİyi de siz 17 yasinda büyüklerinizin tanıştırdığı adamla 20 gün içinde evlenmediniz mi?
Ne ara flortlerinizi ailenizle rahat rahat dertleşeceksiniz ki
Ayrıca ben aile zoruyla evlenmedim ki tanışmamız tesadüf oldu hatta ailem vermek istemedi yaşım ufak diye ben zorla istedimİyi de siz 17 yasinda büyüklerinizin tanıştırdığı adamla 20 gün içinde evlenmediniz mi?
Ne ara flortlerinizi ailenizle rahat rahat dertleşeceksiniz ki
Yinede çok küçük yaş,zorla istediğiniz için pişman olmazsınız inşallahAyrıca ben aile zoruyla evlenmedim ki tanışmamız tesadüf oldu hatta ailem vermek istemedi yaşım ufak diye ben zorla istedim
Hikayenizi merak ettim gerçekten tanıştıktan 20 gün sonra mi evlendinizAyrıca ben aile zoruyla evlenmedim ki tanışmamız tesadüf oldu hatta ailem vermek istemedi yaşım ufak diye ben zorla istedim
Merak ettim kaç yaşındasınız?Lütfen bir yol gösterin;( Bu konudan çok muzdaribim.
Kocaman kız oldum ailemden gizli gizli sevgilimle görüşüyorum( zorundayım). Ve bunu beni hem zihnen hem vicdanen çok yoruyor. Neden zorundasın derseniz,aslında ikimizde ciddiye bindirmeyi çok istiyoruz ancak erkek arkadaşımın hayatında bir iki pürüz var onların aşılmasını bekliyoruz. Bu ne kadar sürecek hiç bir fikrim yok.. aileme sevgilim var dersem hemen ciddiye bindirmek isterler. O vakte kadar da annem sevgilimin olmasına ses etmesede burnumdan getirir. Yani şöyle ki kişilik olarak zaten çok pimpirikli biri tv de gördüğü duyduğu herşeyden çok etkileniyor asla görüşmeme müsade etmez hatta onunla buluşmayacak olsam bile ona gidiyorum zannedip sorun çıkartır. Babam bu konularda daha anlayışlı ama evde otorite annem olduğu için oda çok bişey diyemiyor malesef..ne yapacağımı bilmiyorum sürekli görüşmek istediğimiz için sürekli yalan söylemek zorunda kalıyorum bazen eve geç geliyorum patlak vermesine az kaldı. Sevgilime de bu konuda bişey diyemiyorum aylarca farklı şehirdeydi şimdi aynı yerde olduğumuz için ona kalsa her saniye birlikte geçireceğiz. Hem ona hem aileme hak veriyorum böyle de ben çok arada kalıyorum.
Gerçekten bahane bulmaktan yoruldum Şuan ailemin gözünde arkadaş meraklısı biriyim, yalan söylediğim için sürekli huzursuzum şunları yazarken bile ağlayasım geliyor. Sevgilime de ailem izin vermiyor diyemem gerçi anlayışlı biridir ama ne bileyim söylemek istemiyorum..aileme anlatırsam herşey daha kötü olur. Erkek arkadaşıma da emri vaki yapmış gibi olacağım.
Uzun yazdım kusura bakmayın ama çok doldum her dışarı çıktığımda tartışmaktan yoruldum lütfen bize dua edin ve bir yol gösterin
off yani 27 yaşında bir kızın erkek arkadaşı olmasından doğal ne olabilir ki. Ben de zannettim 16- 17 yaşındasınız. Çok kızıyorum böyle ailelere kızları onlar yüzünden ya sürekli yalan söylemek zorunda kalıyor ya da henüz hazır olmadığı evliliğe aman ailem laf etmesin diye girişiyor. Sonuç ne mutsuzluk.27 yaşındayım. Haftanın 4-5 günü
benim de bir arkadaşım böyleydi 32 yaşındaydı hala flört ettiği çocukla gizli saklı yemeğe gidiyordu aman annem duymasın diye. Nooldu sonra 35 yaşına geldi şimdi sadece pişmanlıkKaybeden onlar, onlar düşünsün. 27 yaşında genç bir kadın olarak hayatınızı yaşayacaksınız. Bu baskıya boyun eğenler vakti gelince evlenmeye adam bulamıyor, çok yakınım biri var, benden bir yaş küçük, bir erkekle tanışacak da muhabbet edecek de, kıvama gelecekler de evlenecekler. Uzun iş. Sıkıntı. Hayatınızı yakmayın. Yalansa yalan. Bu yaşınız bi gidecek daha gelmeyecek. Vicdan yapmak çok saçma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?