- 18 Ocak 2011
- 324
- 62
- 98
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
-
Bazen anne baba da olsa böyle davranmaları hiç doğru değil gerçekten kimseye güvenim kalmadıCanım senin konuna benzer bir konu okumuştum bir iki hafta önce. O arkadaş ailesi yüzünden çok mağdur olmuştu. Babası evlenince bile sürekli para istiyordu. Zamanında mesafeyi koysaydi bunlar olmazzdi. Ama baba olamayacak bir adama babam dir diye sahip çıkınca başına olmadık dertler gelmişti. O yüzden baştan taviz verme bence. Tabi bunlar benim fikirlerim. Onları en iyi tanıyan sensin.
Ahhh be güzelim herkes anne baba olamıyor. Anlatmayacaktim Ama anlatayım. Kuzenimin babasi (amcam) kuzenlerimin uzeriinde hiç hakki yok. Yengem tarlaya giderek büyütmüş. Kuzenim çok iyi bir ümide çok iyi bir bölüm okuyarak iş başına geçti. Iş başına geçince amcam sürekli arayıp arayıp rahatsız etmeye başladı. Kıza 11 yıl önce on bin lira kredi çektirdi. Onunla da kumar oynadı. Tekrar para istedi. Yirmi bin lira civarı. Kuzenim ben daha o krediyi odeyemedim 3 yıl var dedi. Babası her gün içip içip gece gündüz aramaya başladı. Kuzenim evlenmek isteyince ortalığı ayağa kaldırdı. Vay efendim bana para gondermiyor boşuna mi okudu. Neler neler. Kuzenim kendi kendine evlendi . Demek istediğim baba olamaz herkes. Anne babalık kutsaldı . Bunu beceremeyen insana da saygın olmasınBazen anne baba da olsa böyle davranmaları hiç doğru değil gerçekten kimseye güvenim kalmadı
Maddi bisey beklemiyosun zaten istemeye gelecekler de adet yerini bulsun istesinler ayarlayin herseyi evlenMerhaba arkadaşlar.Ben iki yıldır çalışıyorum.26 yaşındayım.Bir yılı geçkin erkek arkadaşımla görüşüyoruz.Ailemden iki yıldır ayrıyım.Babam ne arayıp sorar ne babalık yapar.Annemi aldattı ve konuşmuyorum hiçbir şekilde.Gözünde çocukları da yok artık.Annem de evden ayrıldı annesinin yanında yaşıyor şu an herkes kendi hayatına devam ediyor.Ama evlilik konusu açıldı mı kimse yanaşmıyor.Ne yapalım para mı var diyolar.Karşı tarafa kalsa hemen düğün olsun ama ne annem ne de babam yanaşıyo bu durumda.Anne-baba beni ne arıyorlar ne soruyorlar doğru düzgün herkes kendini kurtarma peşinde.Bir de maddi açıdan yardımcı olamadım diye tepkili annem bana.Ama çok bir maaşım yok da.Hiçbir şekilde benle ilgilenmiyorlar.Sadece menfaat bekliyorlar.Bu durumda siz olsanız ailenizi mi beklersiniz yoksa kendiniz evlenirmiydiniz?
benim annemler ben evlenirken borc aldılar ben ödemek istedim borvu kısmende ödedim . bırakıp kendileri ödesin de diyebilirdim ama içimden geldi . kendin yapabiliyorsan yap dügününe cagır evladın olunca nekadar ıymerli zahmetli görürsün emekleri varsonuctaMerhaba arkadaşlar.Ben iki yıldır çalışıyorum.26 yaşındayım.Bir yılı geçkin erkek arkadaşımla görüşüyoruz.Ailemden iki yıldır ayrıyım.Babam ne arayıp sorar ne babalık yapar.Annemi aldattı ve konuşmuyorum hiçbir şekilde.Gözünde çocukları da yok artık.Annem de evden ayrıldı annesinin yanında yaşıyor şu an herkes kendi hayatına devam ediyor.Ama evlilik konusu açıldı mı kimse yanaşmıyor.Ne yapalım para mı var diyolar.Karşı tarafa kalsa hemen düğün olsun ama ne annem ne de babam yanaşıyo bu durumda.Anne-baba beni ne arıyorlar ne soruyorlar doğru düzgün herkes kendini kurtarma peşinde.Bir de maddi açıdan yardımcı olamadım diye tepkili annem bana.Ama çok bir maaşım yok da.Hiçbir şekilde benle ilgilenmiyorlar.Sadece menfaat bekliyorlar.Bu durumda siz olsanız ailenizi mi beklersiniz yoksa kendiniz evlenirmiydiniz?
Zaten böyle giderse o saygım da kalmayacakAhhh be güzelim herkes anne baba olamıyor. Anlatmayacaktim Ama anlatayım. Kuzenimin babasi (amcam) kuzenlerimin uzeriinde hiç hakki yok. Yengem tarlaya giderek büyütmüş. Kuzenim çok iyi bir ümide çok iyi bir bölüm okuyarak iş başına geçti. Iş başına geçince amcam sürekli arayıp arayıp rahatsız etmeye başladı. Kıza 11 yıl önce on bin lira kredi çektirdi. Onunla da kumar oynadı. Tekrar para istedi. Yirmi bin lira civarı. Kuzenim ben daha o krediyi odeyemedim 3 yıl var dedi. Babası her gün içip içip gece gündüz aramaya başladı. Kuzenim evlenmek isteyince ortalığı ayağa kaldırdı. Vay efendim bana para gondermiyor boşuna mi okudu. Neler neler. Kuzenim kendi kendine evlendi . Demek istediğim baba olamaz herkes. Anne babalık kutsaldı . Bunu beceremeyen insana da saygın olmasın
Böyleyse ömür boyu beklersin, sen ayarla ,düğünü haber ver , gelirlerse de gelmezlerse de kendilerine kalmışMerhaba arkadaşlar.Ben iki yıldır çalışıyorum.26 yaşındayım.Bir yılı geçkin erkek arkadaşımla görüşüyoruz.Ailemden iki yıldır ayrıyım.Babam ne arayıp sorar ne babalık yapar.Annemi aldattı ve konuşmuyorum hiçbir şekilde.Gözünde çocukları da yok artık.Annem de evden ayrıldı annesinin yanında yaşıyor şu an herkes kendi hayatına devam ediyor.Ama evlilik konusu açıldı mı kimse yanaşmıyor.Ne yapalım para mı var diyolar.Karşı tarafa kalsa hemen düğün olsun ama ne annem ne de babam yanaşıyo bu durumda.Anne-baba beni ne arıyorlar ne soruyorlar doğru düzgün herkes kendini kurtarma peşinde.Bir de maddi açıdan yardımcı olamadım diye tepkili annem bana.Ama çok bir maaşım yok da.Hiçbir şekilde benle ilgilenmiyorlar.Sadece menfaat bekliyorlar.Bu durumda siz olsanız ailenizi mi beklersiniz yoksa kendiniz evlenirmiydiniz?
Galiba böyle yapacağım çünkü böyle devam ederlerse kendi hayatımı da kuramayacağımBöyleyse ömür boyu beklersin, sen ayarla ,düğünü haber ver , gelirlerse de gelmezlerse de kendilerine kalmış
Yetişkin ve maddi olarak kendi ayakları üzerinde duran bir bireysiniz, ailenize evleneceğinizi söyleyin ve evlenin, haberleri olsun da ister yanınızda olsunlar ister olmasınlar, siz en azından evlat olarak söylemiş olun bence.Böyle bir aileden bişey beklemiyorum zaten kendilerinden başka kimseyi düşünmüyorlar ki
Neyi bekliceksin ki.
Evleniyorum de ve evlen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?