Aileden habersiz evlenmek

Bazen anne baba da olsa böyle davranmaları hiç doğru değil gerçekten kimseye güvenim kalmadı

Biz yaklaşık x zamanda evlenmeye karar verdik diyin sonrada nikah günü söylersiniz eğer düğün yapmayacaksanız.Madem aileniz çok ilgili değil yardım edeniniz yok kendi başınızın çaresine bakın onlarda düğün yada nikah günü yanınızda bulunurlar artık.Madem kendileri utanmıyor sizde takmayın.İnsanlar ayrılınca sanki çocuklarda boşanıyor...

Bazen anne baba da olsa böyle davranmaları hiç doğru değil gerçekten kimseye güvenim kalmadı
Ahhh be güzelim herkes anne baba olamıyor. Anlatmayacaktim Ama anlatayım. Kuzenimin babasi (amcam) kuzenlerimin uzeriinde hiç hakki yok. Yengem tarlaya giderek büyütmüş. Kuzenim çok iyi bir ümide çok iyi bir bölüm okuyarak iş başına geçti. Iş başına geçince amcam sürekli arayıp arayıp rahatsız etmeye başladı. Kıza 11 yıl önce on bin lira kredi çektirdi. Onunla da kumar oynadı. Tekrar para istedi. Yirmi bin lira civarı. Kuzenim ben daha o krediyi odeyemedim 3 yıl var dedi. Babası her gün içip içip gece gündüz aramaya başladı. Kuzenim evlenmek isteyince ortalığı ayağa kaldırdı. Vay efendim bana para gondermiyor boşuna mi okudu. Neler neler. Kuzenim kendi kendine evlendi . Demek istediğim baba olamaz herkes. Anne babalık kutsaldı . Bunu beceremeyen insana da saygın olmasın

Maddi bisey beklemiyosun zaten istemeye gelecekler de adet yerini bulsun istesinler ayarlayin herseyi evlen

benim annemler ben evlenirken borc aldılar ben ödemek istedim borvu kısmende ödedim . bırakıp kendileri ödesin de diyebilirdim ama içimden geldi . kendin yapabiliyorsan yap dügününe cagır evladın olunca nekadar ıymerli zahmetli görürsün emekleri varsonucta

Ay yaZdıklarımı okuyunca kendimi kötü hissettim. Hep olumsuz konusmusum. En iyisini sen biliyorsun canım. Iyi düşün öyle karar ver. Mutlu olmanı diliyorum.

Zaten böyle giderse o saygım da kalmayacak

Böyleyse ömür boyu beklersin, sen ayarla ,düğünü haber ver , gelirlerse de gelmezlerse de kendilerine kalmış

Benim bir arkadaşım, doktor, tüm maaşını getirip babasına veriyordu, aynı evde yaşıyordu, huyu kötü, uğraşmak mücadele etmek istemiyorum diyordu. Sonra evlendi kınasını nikahını kendi organize etti hep, kardeşleri bile misafir gibi geldi

Böyle sorumsuz aıleye ne yapabilirsin ki tabı kı evlen haber ver desteklerseler ne ala yoksa da boşver.

Böyle bir aileden bişey beklemiyorum zaten kendilerinden başka kimseyi düşünmüyorlar ki
Yetişkin ve maddi olarak kendi ayakları üzerinde duran bir bireysiniz, ailenize evleneceğinizi söyleyin ve evlenin, haberleri olsun da ister yanınızda olsunlar ister olmasınlar, siz en azından evlat olarak söylemiş olun bence.

Amannnn boşver be canım.Evlen gitsin.Benim kv de evlenmemize asla izin vermiyorum demişti.( siz kardeşsiniz diyecek diye küçük bir panik yaşamıştım :)))) heee öyle mi dedik gittik yaptık nikahı.Nolduuuu nurtoopu gibi kızımla evde hergün gülüş cümbüş :)

Cok aci bisey. Anne babanin evlatlari dusunmemesi. Oysa kizi ailesinden isteme imkani varken. Adetlere gore. Buyuk bi heycanla.
Ama onlar ugrasmiyorsa sende ugrasma hic.
Evleniyorum de ve evlen.

Cnm bahset ve evlen. Habersiz evlenme bence. Snra ilerde karşı tarf yüzüne vurack. Yaşadım ve biliyorum

Nişanliniz zaten askerdeymis, acele etmeyin simdi. O dönünce bir bakin o ve ailesi sizin ailenizin yaninizda olmamasina ya da mesela bundan sonra da ailenizle gorusmeyecek olusunuza ne diyecek. Ben uç ornek verdim ki o durumda ne yaptiklari zaten önemli. Simdi bize uyar derler ama ilerde basiniza kakarlar belki. Nişanlınızin her şekilde arkanizda olacagina emin olduktan sonra da kendi aranizda belli bir zaman belirlersiniz ve ailenize o zaman söylersiniz. Mesela haziran basinda istemeye gelecekler dersiniz ailenize. Oyle cok da kirmayin ailenizi ama yine bencillik ederlerse siz kendi yuvanizi kurmaya bakin derim.

Neyi bekliceksin ki.
Evleniyorum de ve evlen.

Evet çağır evine anneni şu tarihte istemeye geliyorlar de. Gelsinler. O da bir garipmis. Sen o aldatıldığı için babanla iletişimini kesmişsin. Ama o hala bana yardımcı olmadı derdinde mi. Evlenirken onların sana yardım etmesi lazım. Babanla eğer anneni aldatması dışında bir problemin yoksa bence ara onu da çağır. Çünkü annen bu fedakarlığı hak etmiyor

Eger sevdiginiz adam size bir ömür boyu hem aile hem eş olabilecek tıynette biriyse evlenin derim.
Ailenize de evleniyorum ben der bir haber edersiniz, gerisi de onlara kalmış.

ailen düğününe gelsin bence. ilerde tatışmanızda zaten ailende böyleydi vs. derse zorunuza gider. ailenizi de çok sorunlu göstermeyin genel geçer anlatın. tartışınca herşey başa kakılabilir.

uğraştın olmadı o zaman evlenir geçersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…