- 13 Eylül 2025
- 382
- 245
- 18
- 23
- Konu Sahibi rubycikokata
- #81
Yahu konu anlatıp anlatmamak değil anlatmıcamE tamam bunu böyle anlat işte?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu konu anlatıp anlatmamak değil anlatmıcamE tamam bunu böyle anlat işte?
Anlat diyen yok zaten, eğer sorun olursa, farkedilirse açıklaması gayet net, bunu söylemeye çalıştım. Rahmimde bu bu var, bu sebeple işlem yapıldı. Reglim düzensiz, kistlerim var, rahimde kalınlaşma var, zorlanıyorum, ufak bi operasyon oldum. Hayır sağlıkçı insan bunu kürtaj bile yazsa açıklayınca anlar herhalde. Bakire olmayanlarda da var bu sorunlar. Aç bakayım nereden ameliyat oldun demezler herhalde. Neyse hiç bir şekilde sizi rahatlatmak isteyenleri dinlemiyor, bir de azarlıyorsunuz, o yüzden kolay gelsin geçmiş olsun der kaçarım.Yahu konu anlatıp anlatmamak değil anlatmıcam
Valla benim babam (doktordu) derdi. Hayır sağlıkçı insan bunu kürtaj bile yazsa açıklayınca anlar herhalde. Bakire olmayanlarda da var bu sorunlar. Aç bakayım nereden ameliyat oldun demezler herhalde.
DoğrudurValla benim babam (doktordu) derdikarindan girildigine inanmaz, operasyon yerini göreyim diye tutturur hatta yeterince inanmazsa doktorumla konusmaya/epikriz raporlarini istemeye kalkardi.
Arkadaşımda kalacağım 2 3 gün. Yani regl oldum derim sorgulamazlar dikkatleri bende değil
Merhaba arkadaşlar rahmimde polip çıktı. bayağı sıkıntı yaşıyorum. Doktor ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Annem cinsel hayatım olduğunu bilmiyor, söylemek de istemiyorum çünkü çok üzülür malesef durup dururken onu daha fazla üzmek istemiyorum, zaten mutsuz durumda. Bu yüzden ailemden habersiz olacağım.
Sürekli kanamam var bu da hayatımı zorlaştırıyor. Ayrıca cinsel ilişki de yaşayamıyorum büyümesinden korkuyorum zaten günübirlik bir işlemmiş. birkaç gün de evde kalmayacağım. anlamazlar.
Annem sağlık ocağında çalışıyor, aile hekimim de orada. Bu işlem onların ekranına düşer mi?
Doktor kürtaj gibi olacak, rahmi kazıyıp polipleri alacağız dedi. Polip biraz büyükmüş, sevgilim de ilişki sırasında hissettiğini söylüyor. Hastaneye konuşsam e nabıza işlenmese olur mu? Özelde olacağım böyle bir şey yapılabilir mi? Ya da özel kadın doğum klinikleri var onlardan birine mi gitsem acaba? E nabızda kürtaj yazarsa çok kötü olur.
korkum annemin bunu görüp yanlış anlaması. Bu işlemi olan veya bilen varsa fikirlerini bekliyorum. Ya da diğer şeyler için ne yapabilirim?
Sevgilisi hissettiğine göre oralardaPolip rahim ağzındaysa muayene odasında bile alıyormuş doktorlar basit bir işlemmiş böylece ameliyat falan yazmaz jinekolojik muayene yazar.
İstediği yerde yapsın o fark etmiyor donya yapılan işlemi kullanılan malzemeleri girmek zorundalar. Ben kadın doğum doktorunun yanında görevliyken doktor arkada çatalda operasyon yapıyodu bana da işlemlerin adını falan söylüyodu ben giriyodum sisteme ordan biliyorum. E tabi o işlemlere uygun tanıyı da atmak zorunda. Yani bunun kaçışı yok bi şekilde sistemde olacakPolip rahim ağzındaysa muayene odasında bile alıyormuş doktorlar basit bir işlemmiş böylece ameliyat falan yazmaz jinekolojik muayene yazar.
Ben olsam olmazdim acelesi mi var ? Ağrı mı yapıyor ?Yahu konu anlatıp anlatmamak değil anlatmıcam
Ben konizasyon oldum özel muayenede hiçbir işlem girilmedi e devlete.İstediği yerde yapsın o fark etmiyor donya yapılan işlemi kullanılan malzemeleri girmek zorundalar. Ben kadın doğum doktorunun yanında görevliyken doktor arkada çatalda operasyon yapıyodu bana da işlemlerin adını falan söylüyodu ben giriyodum sisteme ordan biliyorum. E tabi o işlemlere uygun tanıyı da atmak zorunda. Yani bunun kaçışı yok bi şekilde sistemde olacak
Özelde olmayabilir ama devlette doktor yaptığı her işlemden puan aldığı için girmeme şansı yokBen konizasyon oldum özel muayenede hiçbir işlem girilmedi e devlete.
Özelde yapacakmış. Bi de anneler babalar çocukların e nabızını mı takip ediyor kocaman insanlar hayret doğrusu.Özelde olmayabilir ama devlette doktor yaptığı her işlemden puan aldığı için girmeme şansı yok