- 18 Aralık 2014
- 799
- 369
- 123
- 32
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
-
Senden neden ayrıldı?
O aradaki 2 senede neler oldu?
Aileler baştan bir şey dememiş şimdi neden istemiyor?
Sen 2 sene ortalıkta olmayan adamla neden barıştın?
He canım?
Konu sahibi istiyor yardım, o zaman verecek bunlara cevap.Konu sahibi bu sorular karşısında kendini bir gazeteciyle röportaj yapıyor zannedecek.
Ailen istememekte haklı. Niye sözlendi, ne ayrılıyor? Çoçuk oyuncağı mı bu...Merhaba, ben 21 yasinda bir genc kizim cikis yolu bulamadigim icin buraya yazip sizin düsüncelerinizu ögrenmek istedim. Ben iki sene önce sözlüydüm. Ama bu sözlü oldugum kisi uzaktan akrabamdi. Sonra o benden ayrildi. Ve simdi yineiki sene sonra bana gelip özür diledi barismak istedi. Baristik. Ama ve lakin aileler biri birlerini istemiyorlar. Napmam gerekiyor sizce ?
Bilmiyorum anlasamiyorduk kavga ediyorduk sonra ailesi arayip sözü attigini söyledilerAyrılma sebebiniz neydi ?
Iki senedir beni unutamadigini söyledi... yasi 21niye ayrılmıştı bu kişi sizden ? ve sonra ne diyerek barışmak istedi aradan 2 yıl geçtikten sonra ? onun yaşı kaç ?
Anlasamadigimizi söylemisdi... ben meslek yapiyorum meslegimle mesgül oldum onunla alakali bisey yasanmadi. Bilmiyorum neden barisdim ilk sevgilimdi belkide o yüzden onu seviyorum sonuc olarakSenden neden ayrıldı?
O aradaki 2 senede neler oldu?
Aileler baştan bir şey dememiş şimdi neden istemiyor?
Sen 2 sene ortalıkta olmayan adamla neden barıştın?
He canım?
Bugun annemle konusdum ve bana üzülme olacagi varsa ztn olur dedi ama onun ailesi beni istemiyordemek ki o ilk ayrıldıgınızda senin bilmediğin ailenin bildiği birseyler olabılır onun hiç arkasını aradın mı ? yada 2. sefer sana geri dönmek istediğinde ailenin arkadşları felan birsey dediler ise o yuzden istememiş olabılırler.Yada o ilk ayrımında erkek arkadasının çıktıgı biri olmus olabılır ailende bunu ögrenmiste olabılır ?? ben derim ki ailenle konuyu konusun derim
Benide sinirlendiren sey bu zaten ailesinin karsisina cikip onu seviyorum diyemiyor sonrada ben ona benim sinavlarimin bitmesini bekle dedigimde sinirleniyorÖnemli olan sizin ne hissettiğiniz öncelikle ve o kişinin size karşı tutumu, ailelere karşı da direnci...
Seni istemeyeni sen hic isteme.Bugun annemle konusdum ve bana üzülme olacagi varsa ztn olur dedi ama onun ailesi beni istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?