- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- 178
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
-
Ne yani sözlünle hiç konuşmadan ailesi mi arayıp sözü attık dediler ..Bilmiyorum anlasamiyorduk kavga ediyorduk sonra ailesi arayip sözü attigini söylediler
Canım bak, sen de o da 19 yaşındayken sözlenmişsiniz. Senin için çook erken, erkek için çoook büyük bir hata bu yaşta böyle ciddi adımlar atmak.Haklisiniz ama eger isteseydi suana coktan nisanlanmis olabilirdi ailesi ona o kadar cok kiz buluyorki suana kadar bekar kalmasi sasirtici. Mesela ben ona ait olan herseyi cöpe attim ama o saklamis
Iki senedir beni unutamadigini söyledi... yasi 21
Haklisiniz ama eger isteseydi suana coktan nisanlanmis olabilirdi ailesi ona o kadar cok kiz buluyorki suana kadar bekar kalmasi sasirtici. Mesela ben ona ait olan herseyi cöpe attim ama o saklamis
Canım 19 yaşında da denemişler de olmamış...sorunlar çıkmış. Söz atılmış. Şimdi bu gerçekten konu sahibinin üzüldüğü kadar kötü bir olay mıydı? Bence hayırlısı olmuş .21 yaşında bir erkek daha ergenustur benim gözümde..
Onu bu yaşta evlendirmek isteyen aileside normal değildir.
Hangi zihniyetin kafası bunlar,yaşları küçük 2 tane çocuğu bir eve sokup hadi başınızın çaresine bakın demektir.
Çocuk oyuncağımı bu evlilik,böyle ailelerin sonu hüsranla bitecek olaya karşı durmaları gerekirken yaptıklarına bakın..
Canım 19 yaşında da denemişler de olmamış...sorunlar çıkmış. Söz atılmış. Şimdi bu gerçekten konu sahibinin üzüldüğü kadar kötü bir olay mıydı? Bence hayırlısı olmuş .
Güzelim boşverin sözü evliliği yaşlarınız küçük.21 yaşındaki bir erkekten ne bekliyorsun daha çocuk.Bu yaşta karakter oturmadığı için aileye bağımlı yaşarsın.Sonra kaynanam şöyle dedi kocam böyle.Bırak Allah aşkına.Aceleniz ne ya.Bir de2 sene önce sözlenmişsiniz.Bir aile19 yaşındaki oğlunu neye güvenrek sözlendirir.Diğer aile küçücük kızını 19 yaşında erkeğe neye güvenrrek verir.Iki senedir beni unutamadigini söyledi... yasi 21
Aileleriniz neden istemiyor belli bir sebebi varmiMerhaba, ben 21 yasinda bir genc kizim cikis yolu bulamadigim icin buraya yazip sizin düsüncelerinizu ögrenmek istedim. Ben iki sene önce sözlüydüm. Ama bu sözlü oldugum kisi uzaktan akrabamdi. Sonra o benden ayrildi. Ve simdi yineiki sene sonra bana gelip özür diledi barismak istedi. Baristik. Ama ve lakin aileler biri birlerini istemiyorlar. Napmam gerekiyor sizce ?
OtdamisminizMerhaba, ben 21 yasinda bir genc kizim cikis yolu bulamadigim icin buraya yazip sizin düsüncelerinizu ögrenmek istedim. Ben iki sene önce sözlüydüm. Ama bu sözlü oldugum kisi uzaktan akrabamdi. Sonra o benden ayrildi. Ve simdi yineiki sene sonra bana gelip özür diledi barismak istedi. Baristik. Ama ve lakin aileler biri birlerini istemiyorlar. Napmam gerekiyor sizce ?
Merhaba, ben 21 yasinda bir genc kizim cikis yolu bulamadigim icin buraya yazip sizin düsüncelerinizu ögrenmek istedim. Ben iki sene önce sözlüydüm. Ama bu sözlü oldugum kisi uzaktan akrabamdi. Sonra o benden ayrildi. Ve simdi yineiki sene sonra bana gelip özür diledi barismak istedi. Baristik. Ama ve lakin aileler biri birlerini istemiyorlar. Napmam gerekiyor sizce ?
Konu ilgili bölüme taşınmıştır.Bilginize..
Haklisinseviyorsa diyecek... demiyorsa ailesini bu konuda karşısına alamıyorsa şüphe et canım benim.
Evet sevdigim icin bu kadar sorunlarla ugrasiyorum yoksa bunlarla ugrasicak vaktim yokBence sen bu insanı seviyorsun ki cevap arıyorsun değilmi
Evet onun ailesi arayip sozu attigini soylediler ve suan napicagimi bilmiyorum aslinda benim o kisinin yuzune bile bakmam gerekiyorNe yani sözlünle hiç konuşmadan ailesi mi arayıp sözü attık dediler ..
Ailelerin kavga etmesi şu açıklamadan sonra çok normal .
Evet cok erken sözlendigimiz icon gereksiz hatalar yasandiGüzelim boşverin sözü evliliği yaşlarınız küçük.21 yaşındaki bir erkekten ne bekliyorsun daha çocuk.Bu yaşta karakter oturmadığı için aileye bağımlı yaşarsın.Sonra kaynanam şöyle dedi kocam böyle.Bırak Allah aşkına.Aceleniz ne ya.Bir de2 sene önce sözlenmişsiniz.Bir aile19 yaşındaki oğlunu neye güvenrek sözlendirir.Diğer aile küçücük kızını 19 yaşında erkeğe neye güvenrrek verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?