aileler kavga ediyor

Haklisiniz ama eger isteseydi suana coktan nisanlanmis olabilirdi ailesi ona o kadar cok kiz buluyorki suana kadar bekar kalmasi sasirtici. Mesela ben ona ait olan herseyi cöpe attim ama o saklamis
Canım bak, sen de o da 19 yaşındayken sözlenmişsiniz. Senin için çook erken, erkek için çoook büyük bir hata bu yaşta böyle ciddi adımlar atmak.
Seviyorduysa baştan seni bırakmamalıydı. Hadi tamam bu detayı atlıyalım, 21 yaşında bir erkek aileseni karşı seni sahiplenecek olgunlukta olamaz . Hem o nasıl bir inatmış; bu aile 2 senedir seni istemiyor, çoçuğu bu kadar ısrarla evlendirmek istemelerine rağmen, seninle olmaz diyorlar. Şimdi seviyorum, sevgi bir şekilde sorunları aşmamızı sağlar diyorsun ama çok yıpranırsın bu genç yaşta. Bence bu riske girmeye hiç değmez.
İlla ondan başkası olmasın diyorsan, bari bir 25-26 ya kadar bekleyin. Düzenli iyi bir işi, biraz da olsa birikimi, ailesine rest çekebilecek ekonomik özgürlüğü olsun. Onun ısrarlarına kanıp, acele ile bir adım atma. İnan çok gördük; aşığım ölüyorum, senden başkasıyla olmaz diyip, aynı eve girdikten 3 ay sonra tepetaklak olan dünyaları.

Iki senedir beni unutamadigini söyledi... yasi 21

Haklisiniz ama eger isteseydi suana coktan nisanlanmis olabilirdi ailesi ona o kadar cok kiz buluyorki suana kadar bekar kalmasi sasirtici. Mesela ben ona ait olan herseyi cöpe attim ama o saklamis

21 yaşında bir erkek daha ergenustur benim gözümde..
Onu bu yaşta evlendirmek isteyen aileside normal değildir.
Hangi zihniyetin kafası bunlar,yaşları küçük 2 tane çocuğu bir eve sokup hadi başınızın çaresine bakın demektir.
Çocuk oyuncağımı bu evlilik,böyle ailelerin sonu hüsranla bitecek olaya karşı durmaları gerekirken yaptıklarına bakın..

Canım 19 yaşında da denemişler de olmamış...sorunlar çıkmış. Söz atılmış. Şimdi bu gerçekten konu sahibinin üzüldüğü kadar kötü bir olay mıydı? Bence hayırlısı olmuş .

Iki senedir beni unutamadigini söyledi... yasi 21
Güzelim boşverin sözü evliliği yaşlarınız küçük.21 yaşındaki bir erkekten ne bekliyorsun daha çocuk.Bu yaşta karakter oturmadığı için aileye bağımlı yaşarsın.Sonra kaynanam şöyle dedi kocam böyle.Bırak Allah aşkına.Aceleniz ne ya.Bir de2 sene önce sözlenmişsiniz.Bir aile19 yaşındaki oğlunu neye güvenrek sözlendirir.Diğer aile küçücük kızını 19 yaşında erkeğe neye güvenrrek verir.

Aileleriniz neden istemiyor belli bir sebebi varmi

Otdamisminiz

Konu ilgili bölüme taşınmıştır.Bilginize..

Evet cok erken sözlendigimiz icon gereksiz hatalar yasandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…