- 24 Haziran 2011
- 23.556
- 49.200
- 798
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
-
Haklisiniz ama eger isteseydi suana coktan nisanlanmis olabilirdi ailesi ona o kadar cok kiz buluyorki suana kadar bekar kalmasi sasirtici. Mesela ben ona ait olan herseyi cöpe attim ama o saklamisAilen istememekte haklı. Niye sözlendi, ne ayrılıyor? Çoçuk oyuncağı mı bu...
Bu arada sizi terk edip, 2 yıl sonra dönen bir adama size niye kucak açıyorsunuz? 21 yaşındasınız sadece, adam kıtlığı mı var? Bir kere yarı yolda bırakana tekrar güven olur mu? İnsanın hiç mi aklına gelmez, benden iyisini bulsaydı dönmeyecekti diye...
Sizce napmaliyimBu isin sonu pek iyi gorunmuyor. Bir kere birakan tekrar birakabilir.
Bu halimdede güldürdün ja allahda seni güldürsünmadem barıştın aile gururunu kurtarmak için bu kez de sen at yüzüğü olsun bitsin....
Aileler kötüyse hiç başlamasaydınız keşke. 2 yılda emin olun hiçbirşey eskisi gibi olmaz.
Güldum valla burdan , 2 sene seni unutamamis geri dönmüs baksennn ..
Unutamayacagi kisiyi sevdigi kisiyi neden terk ediyor , sende hazir olda bekliyordun hemen kabul ettin oylemi..
Ailen hakli , ben olsam bende kabul etmezdim ailenin yerinde.
Ne demek once terk et , sonra geri don cocuk oyuncagimi bu .
Bende güvenmekte zorluk cekiyorum21 yaşında bi erkek evlenmesin ya, hatta sen de küçüksün.
Ben olsam beni terkeden birine bi daha güvenemezdim, tekrar yapmayacağı ne malum. Ama ailesinin zoruyla ayrıldıysa orasını bilmem. Yine de ailesinde hayır yok gibi, neyse sen bilirsin ama küçüksünüz bekleyin.
Merhaba, ben 21 yasinda bir genc kizim cikis yolu bulamadigim icin buraya yazip sizin düsüncelerinizu ögrenmek istedim. Ben iki sene önce sözlüydüm. Ama bu sözlü oldugum kisi uzaktan akrabamdi. Sonra o benden ayrildi. Ve simdi yineiki sene sonra bana gelip özür diledi barismak istedi. Baristik. Ama ve lakin aileler biri birlerini istemiyorlar. Napmam gerekiyor sizce ?
Tesekkür ederim dediginiz suan cok iyi geldibabam bana evlenirken bi şey demişti. kızım ben kayınpederinle kavga ederim tartışırım küserim barışırım ben sizinle iyi oluyum yeter sen karışma tavır alma bizim kavgalarımızdan dolayı onlara.. ne de eşin bize tavır alsın biz sizle iyi olalım onlarla bi gün kavga ederiz ertesi gün oturur çay içeriz siz dışında kalın işinize bakın, demişti. bence sende öyle yap
Tesekkür ederim dediginiz suan cok iyi geldi
Suan zamana birakalim dedik allah hayirlisini nasip kismet eder insAllahcanım sevdiğinle eşinin arası iyiyse ailene karşı bi saygısızlığı yoksa büyüklerin tartışmalarında siz sessiz kalın ne demişler aracı yer dayağı :) boşverin napıyolarsa yapsınlar
cok mu seviyorsun ?Suan zamana birakalim dedik allah hayirlisini nasip kismet eder insAllah
Ailelerin yüzünden pes etmek istemiyorumcok mu seviyorsun ?
vazgecemiyecegin birisi mi ?
Bence aileler zaten hir gur icindeyse hic baslama tekrar.
Bu isin sonunda mutlu olma ihtimalin dusuk.
Ailelerin yüzünden pes etmek istemiyorum
Ben olsam eger askimdan olmuyorsam devan etmezdim. Ki askimdan oluyor olsam da biraz mantikla yine de devam etmezdim.Sizce napmaliyim
esler mutlaka etkilenir ve mutsuz olur bu durumdan.. bir de taraf olurlarsa, seyret kopuşu, Allah korusun.. aileni dinleMerhaba, ben 21 yasinda bir genc kizim cikis yolu bulamadigim icin buraya yazip sizin düsüncelerinizu ögrenmek istedim. Ben iki sene önce sözlüydüm. Ama bu sözlü oldugum kisi uzaktan akrabamdi. Sonra o benden ayrildi. Ve simdi yineiki sene sonra bana gelip özür diledi barismak istedi. Baristik. Ama ve lakin aileler biri birlerini istemiyorlar. Napmam gerekiyor sizce ?
Benide sinirlendiren sey bu zaten ailesinin karsisina cikip onu seviyorum diyemiyor sonrada ben ona benim sinavlarimin bitmesini bekle dedigimde sinirleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?