aileler kavga ediyor

Haklisiniz ama eger isteseydi suana coktan nisanlanmis olabilirdi ailesi ona o kadar cok kiz buluyorki suana kadar bekar kalmasi sasirtici. Mesela ben ona ait olan herseyi cöpe attim ama o saklamis

21 yaşında bi erkek evlenmesin ya, hatta sen de küçüksün.
Ben olsam beni terkeden birine bi daha güvenemezdim, tekrar yapmayacağı ne malum. Ama ailesinin zoruyla ayrıldıysa orasını bilmem. Yine de ailesinde hayır yok gibi, neyse sen bilirsin ama küçüksünüz bekleyin.

Ben
Bende güvenmekte zorluk cekiyorum

babam bana evlenirken bi şey demişti. kızım ben kayınpederinle kavga ederim tartışırım küserim barışırım ben sizinle iyi oluyum yeter sen karışma tavır alma bizim kavgalarımızdan dolayı onlara.. ne de eşin bize tavır alsın biz sizle iyi olalım onlarla bi gün kavga ederiz ertesi gün oturur çay içeriz siz dışında kalın işinize bakın, demişti. bence sende öyle yap

Tesekkür ederim dediginiz suan cok iyi geldi

esler mutlaka etkilenir ve mutsuz olur bu durumdan.. bir de taraf olurlarsa, seyret kopuşu, Allah korusun.. aileni dinle

herhalde yaşın daha çok küçük..çok acele ediyorsun..karşı tarafın ailesi kabul etmiyorsa ilerde başın çok ağrıyacak..nişanlın seni sevseydi hiç ayrılmazdı..ilerde evlensende ailesinin en ufak şeyde gözüne batacaksın..ve kavgalar bu sefer daha şiddetli olacak..ve sen daha mutsuz olacaksın..yol yakınken bu seferde sen vur tekmeyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…