Aileler neden farklılık gösterir.

Rumeysa0101

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
2
0
1
28
Fikirlerinizi almak için yazıyorum. 03.03.2018 de evlendim. Eşimle hiç bir sıkıntım olmadı her şey güzel gidiyordu. Annesi işe aynı evde kaldım bir süre eşim yurt dışında olduğundan dolayı başlarda iyiydik ama sonraları farklılık gösterdi ben dikkatli bir insanımdır. Eşimin annesi kendi eşini aldatan bir yapıya sahipmiş ben bunu fark edince benim üzerime oynamaya çevrede ki eş aile akrabaya yalan şeyler anlatmaya başlamış. Bende duydum bire bir ama eşime demedim. Sizce ne yapmalıyım? Susmalımıyım...

Fikirlerinizi almak için yazıyorum. 03.03.2018 de evlendim. Eşimle hiç bir sıkıntım olmadı her şey güzel gidiyordu. Annesi işe aynı evde kaldım bir süre eşim yurt dışında olduğundan dolayı başlarda iyiydik ama sonraları farklılık gösterdi ben dikkatli bir insanımdır. Eşimin annesi kendi eşini aldatan bir yapıya sahipmiş ben bunu fark edince benim üzerime oynamaya çevrede ki eş aile akrabaya yalan şeyler anlatmaya başlamış. Bende duydum bire bir ama eşime demedim. Sizce ne yapmalıyım? Susmalımıyım...
Yagla salca birbirleriyle kavusurda sogan arada buzusur derler hic duymadin mi tabi sogan burada sensn olan sana olur sanane bosver bence sen kendine bak naparsa yapsin gorsende gormedim de gelinsin sonucta iftira atio der ve senin uzerine oynar kaynanan sana iftra atsa esin annesine inanar iyi gecinmeye bak derim bildiginide sezdirme salla

sonuç getirdik çok şükür ona arada kalmamak için kaynanamın dedikodu yaptığı kişiler eşime anlatmış bana sordu evet duydum ama dedim sana söylemedim. Anneni kötülemek gibi görünmemek için dedim ailesini sildi hiç biri ile konuşmuyor. İyi mi kötü mü anlam veremedim

Back
X