Merhaba hanımlar,bu ay erkek arkadaşımın ailesi bize gelecekler bizimkilerle tanismak için, nasipse de ocakta isteme söz, nişan bir olcak evimizde, ,ben aileyle tanistim e.arkadasimda bizimkilerle tanıştı. Is ailelere kaldi yani..ama ben bu tanismada ne yapmaliyim bilmiyorum,kapaliyim nasil giyinmeliyim?çaya gelecekler ne ikram etmeliyiz?t,kahvesi ikram edilmeli mi?ayy kizlar siz neler yaşadınız. ? Iceri girdikleri andan itibaren gidişatı bana anlatabilirmisiniz?
Hayırlı olsun canım,düz tek renk bir elbise giyersin,yada tunik pantolon giyebilirsin,ikram olarak çayın yanına kek,börek,yaprak sarma,poğaça,kısır,makarna salatası,yaş pasta ve kurabiye yapabilirsin.T kahvede ne demek istedin tuzlu kahvemi eğer oysa yapmayın istemede yaparsın.Merhaba hanımlar,bu ay erkek arkadaşımın ailesi bize gelecekler bizimkilerle tanismak için, nasipse de ocakta isteme söz, nişan bir olcak evimizde, ,ben aileyle tanistim e.arkadasimda bizimkilerle tanıştı. Is ailelere kaldi yani..ama ben bu tanismada ne yapmaliyim bilmiyorum,kapaliyim nasil giyinmeliyim?çaya gelecekler ne ikram etmeliyiz?t,kahvesi ikram edilmeli mi?ayy kizlar siz neler yaşadınız. ? Iceri girdikleri andan itibaren gidişatı bana anlatabilirmisiniz?
Ooo baya zengin bir menü varmis sizde,cok teşekkür ederimBiz önce yiyecekleri vermiştik sonra çikolata kaplı lokumumuzla kahvemizi servis ettik damada kurdele bağlamayı ve tuz atmayı unutmayalımyemek için fikirleri belirteyim Bizim ayrı günlerde olmuştu sizin ikisi bir aradaysa belki bir toplama yaparsanız diye beraber ekliyorum
İsteme akşamı;
Renkli patates topları - kendi patates üzeri maydonoz,kaşar
Çıtır patatesli börek
Yalancı su böreği
Arap kurabiyesi
Kedi dili ile tiramisu
Nişan akşamı;
Zeytinyağlı yaprak sarması
Ispanaklı gül böreği
Tuzlu minik kurabiye
Pizza poğaça
Çilek puding irmik topları
Çikolatalı truff
Baklava
Krep kanepe,
Çikolata topuna batırılmış marsmallowlar
Fazla heycan yapma bi bakiyosun gitmisler bile
Teşekkürler saten şal iyi fikir normsl rlbise üzerinde şık ve abartisiz olur dogruBizimkiler isteme soz nisan bir arada yaptigimiz gunde tanistilar. Bir sorun olmadi. Kahve arti borek sarma vs gibi ikram oldu. Ben de kapaliyim. Uzun elbise giydim onun uzerine de uygun renkte tek renk saten bir basortu ortmustum. Heyecan olmasi normal tabii ama bir sekilde halloluyor.
Elbise giymek daha iyi gibi,gerci siyah etek vizon bluz dusunuyordum.pantolon giyiyorsan ekteki gibi bir şey olabilir, bir de bu elbiseleri tesettürlülerde çok beğeniyorum
Eki Görüntüle 1342752 Eki Görüntüle 1342753
Merhaba hanımlar,bu ay erkek arkadaşımın ailesi bize gelecekler bizimkilerle tanismak için, nasipse de ocakta isteme söz, nişan bir olcak evimizde, ,ben aileyle tanistim e.arkadasimda bizimkilerle tanıştı. Is ailelere kaldi yani..ama ben bu tanismada ne yapmaliyim bilmiyorum,kapaliyim nasil giyinmeliyim?çaya gelecekler ne ikram etmeliyiz?t,kahvesi ikram edilmeli mi?ayy kizlar siz neler yaşadınız. ? Iceri girdikleri andan itibaren gidişatı bana anlatabilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?