aileler tanisacak ama ne yapmali ne etmeli

Ooo baya zengin bir menü varmis sizde,cok teşekkür ederim
Ne demek canım inşallah sorunsuz çok güzel geçer ki geçecektir de anlamıyorsun bir bakıyorsun geçmiş ama anı yaşa derim heyecanlan stres yap ama anı yaşa korkmaBen kızardım döktüm terledim ama herşeyi en ufak ayrıntıya hatırlıyorum çok keyifliUfak ufak yaptık biz nişanda tabağa sığdıracağız diye yetti de arttı vallahiPembe renkli tabak bardak çatal almıştım kalabalık olacaksa onlardan öneririm renkli kürdanlar süslemeler güzel oluyor kahve yanı çikolatalı lokum öneririm foto çektirmek için çerçeve ve konuşma balonlarını da öneririm resmen evdeki nişanı zenginleştirdi bunlar

biz hamurişi tatlı sarma vs hazırladık 5 kişi geldiler, arkasından meyve verdik kahve yapmaya fırsatım olmadı kalktı hıyarlar kahvesiz istendim hala içimde uhdedir
Bu isteme değil, tanışma istemede tuz atcam 3 kişi gelecekler bizde 3 kisiyizbiz çift olarak cok fazla gelenek Göreneklere girmeyelim diyoruz,yoksa işin içinden çıkamayiz,gerginlik yasariz diye korkuyoruz,ama en azından tanismada bişi yapiliyorsa yapayım diyorum

Oo faydalı olmazmi?çok teşekkür ediyorum bunlarida not aliyorum

sevgilim şuan askerde, askerden önce söz nişan istemediğimiz için sadece tanışma maksatlı geldiler, öncesinde annesi ailemle tanıştığı için biraz daha rahat bir ortam oldu çok şükür mama konusuna gelirsek uzun yoldan geldikleri için yemeğe oturduk ardından kahvelerimizi ikram ettim muhabbet sohbet, ardından 5 çayımızı yaptık tabi yanında tuzlusu tatlısı vs. giyim konusunda ben kapalı değilim, etek ve bluz tercih ettim hafif makyaj aileler arasında da uyum oldu belirli bir düzey yakalandı çok şükür gelirken çikolata getirmişler ben heyecandan onu görmedim bile annem de dikkat etmemiş şaşkın kızkardeşim koymuş bir kenara o yüzden çikolatamızı tutamadım, sonrasında açıklamamı yaptım kayınvalideme tabi
şimdilerde asker yolu bekliyorum
çok heyecanlı birşey canım umarım sorunsuzca geçer hayırlısı olsun

siz de hamurişi bişeyler hazırlayın gitsin ya kasmaya da gerek yok

kıyafet şık birşeyler giy abiye değil tabikide ama ne bileyim günlük kıyafette olmasın..bir tatlı bir tuzlu yada ikişer tane olabilir mercimek köftesi olabilir yanlarına..çay yapın..yedikten sonra baktınız oturcaklar hala kahve içer misiniz falan de..

Allah kavustursun canım cok teşekkür ederim bakalim bizimki nasil gecicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…