- 14 Temmuz 2025
- 40
- 87
- 3
- Konu Sahibi Kaktusveportakal
-
İkramları da hazırladım 1 2 eksik kaldı sadece ne yapsam bilemedim. Ev de kalabalık olacak yemek olursa nasıl sığılır bilmiyorumAyıp olmaz da yemek daha güzel olur.
Sizin aile tanışması değil mi? Niye kalabalık oluyorsunuz?İkramları da hazırladım 1 2 eksik kaldı sadece ne yapsam bilemedim. Ev de kalabalık olacak yemek olursa nasıl sığılır bilmiyorum
Aile büyüklerim de gelmek istedi babam amcamları da davet etti. Söyledim çağırma diye ama dinletemedim. Biraz tartıştık hatta bu konuda çok yakın olduğu kuzenini çağırmış ben ev kalabalık diye dedemler gelmesin dedim. Sonra yine kıramadım. Bugün de sarma sararken xi niye çağırmadınız yardım ederdi dedi gereki yok ben hallederim dedim neyse zaten o gün gelecek dedi sinirden gözüm döndü :/Sizin aile tanışması değil mi? Niye kalabalık oluyorsunuz?
Bence hata etmişsiniz ilk bi kendi aileniz tanışsaydı istemeye eş dost akrabayı davet ederdiniz. Sizinki biraz tanışma değil isteme merasimine dönmüş gibi o kalabalıkta insan zaten tanışamaz adam akıllı. Belkide bundan çekindiler. Aile büyüklerin niye gelmek istiyor herkes herşeyi isterde herşeyin bir adabı vardır. Ben ilk tanışmada sadece kendi geldi ailemle tanıştı sonra annesi babasıyla gelip benim ailemle tanıştılar istemeye karar verilince orda görmüştü akrabalarım. Siz sınır koymamuşsınız etrafınıza karşı sizin işinize burnunu sokan çok olur ben size söyleyimAile büyüklerim de gelmek istedi babam amcamları da davet etti. Söyledim çağırma diye ama dinletemedim. Biraz tartıştık hatta bu konuda çok yakın olduğu kuzenini çağırmış ben ev kalabalık diye dedemler gelmesin dedim. Sonra yine kıramadım. Bugün de sarma sararken xi niye çağırmadınız yardım ederdi dedi gereki yok ben hallederim dedim neyse zaten o gün gelecek dedi sinirden gözüm döndü :/
Babam çağırdı. Amcamların gelmesini ben istedim çünkü aile yapılarımız biraz farklı muhabbeti idare edecek biri gerekiyor. Babam da bundan çekinip sanırım samimi bir ortam olsun istedi. Ama dozunu kaçırdı. Nişan ve isteme tarihimiz vs de belli zaten.Annem babam ayrı. Ailesi annemin yaşadığı şehre de geldiler. böyle olunca garip bir durum oldu. Babamla sevgilim de daha önce tanıştı. Babama kızdım ben de ama bu saatten sonra kadına gelme dese ayıp olacak ama ben delireceğim. Onlar çekirdek aile gelecek biz resmen sülalacek oradayız ne yapacağım bilmiyorumBence hata etmişsiniz ilk bi kendi aileniz tanışsaydı istemeye eş dost akrabayı davet ederdiniz. Sizinki biraz tanışma değil isteme merasimine dönmüş gibi o kalabalıkta insan zaten tanışamaz adam akıllı. Belkide bundan çekindiler. Aile büyüklerin niye gelmek istiyor herkes herşeyi isterde herşeyin bir adabı vardır. Ben ilk tanışmada sadece kendi geldi ailemle tanıştı sonra annesi babasıyla gelip benim ailemle tanıştılar istemeye karar verilince orda görmüştü akrabalarım. Siz sınır koymamuşsınız etrafınıza karşı sizin işinize burnunu sokan çok olur ben size söyleyim
Kardeşlerinin sınavı vardı o yüzden gelecekleri gün net değildi ya çarşamba ya perşembeydi. Dün netleşince ailesinin ne zaman geleceklerini söyledi ben de buyurun gelin tabii ben akşam çay diye düşünmüştüm dedim konuştuk öyle birkaç saat sonra planlarının değiştiğini söyleyince ilk idrak edemedim sonuçta ben o şekilde davet ettim onlar da sanırım öğlen bize gelirler diye düşünüp plan yaptılar ben saat söyleyince de ona göre değişiklik yapmıştılar diye düşünüyorum. Açıkçası bir de yemek faslına girmeyi gözüm kesmiyor çünkü hazırlıkları tek başıma yapıyorum.Kalabalık konusunda çok rahatsızım ve çok sinirliyim elimden de bir şey gelmiyor. Gelecek olanlar bana çok değer veren ve sevdiğim insanlar Huzursuzluk çıkarmamak için susuyorum. Beni sevdiklerinden geliyorlar zaten ama saat başı öfke nöbeti geçirip babama söyleniyorumAnladım e tabi kalabalık olunursa yemek olayı olması biraz zor olabilir. En iyisi sevgilinize danışın nasıl yapalım diye. Yaptıgınız hazırlıklar yenir bence muhafaza edersiniz
Allah var gelecek olan kuzeni misafirimiz gelecek diye günlerce babamların evini temizledi (babamlarla yaşamıyorum bana temizliğe çağırdıklarıını söylemediler de ) . Gelecek olan kimse de öyle elini kolunu sallayarak gelmiyor hepsinin emeği var. Aile bağlarımız biraz kuvvetli biraz da o yüzden ses çıkaramıyorum. bizim de İsteme söz nişan bir olacak, eğlence yapmayacağız. Yine sülale arasındaSakin ol olan olmuş artık evet babalar biraz dedıgım dedık oluyor benım babamda öyle. Onların dogruları kendılerıne göre malesef. Olsun bitsin bosver madem o kadar kalabalık gelecekler diğer hanımlar ikramları sunsun taşısın getirsin sen otur. Dogru degıl mi? Lafta zaten yardıma geliyolar görcez bakalım yardım edecekler mi aman takma kafana nişan ve istemede daha temkınlı olursun. Bizimkinde bizde az kişiydik akrabam çok geniş değil malesef zaten isteme yüzük aynı anda taktık bitti salon tutma vs işlerine girmiyoruz aguatosta düğün olacak böyle sade abartmadan yaptık yorulmadım hiç sizin salonda nişan olacak sanırım akraba çok sizde gibi:)
İyi çok güzel hayırlı olsun tekrardan. Onca hazırlık yapılmıs artık yemek olayı olmaz elbette en iyisi adamınla konuş öyle ayarlarsınız. Amann sırf gergınlık bu işler vallahi bide tatlı telaş derlerde zor yani sıkıntı stres işteAllah var gelecek olan kuzeni misafirimiz gelecek diye günlerce babamların evini temizledi (babamlarla yaşamıyorum) . Gelecek olan kimse de öyle elini kolunu sallayarak gelmiyor hepsinin emeği var biraz da o yüzden ses çıkaramıyorum. bizim de İsteme söz nişan bir olacak, eğlence yapmayacağız. Yine sülale arasında
Bence de tatlı telaş falan değil sırf bu yüzden düğün bile yapmak istemiyorum nikah yapıp gecerim. Hiç bana göre değiil hepsi eziyet resmen. Aşırı mutsuz ve gergin oluyorum ben süreci yönetemiyorumİyi çok güzel hayırlı olsun tekrardan. Onca hazırlık yapılmıs artık yemek olayı olmaz elbette en iyisi adamınla konuş öyle ayarlarsınız. Amann sırf gergınlık bu işler vallahi bide tatlı telaş derlerde zor yani sıkıntı stres işte
Tuzlulardan Börek sarma 2 çeşit tuzlu kurabiye düşündüm börekten dolayı poğaçaya gerek duymadım eklesem mi kiDoyurucu şeyler yaparsınız. Hem poğaça hem börek mesela gibi.
2 çeşit tuzlu kurabiye bence gereksiz tabağımda olsa ikisini de yemem. Ama açsam börek poğaçayı da yerim. Yanına yine kısır patates salatası gibi doyurucu bi şey.Tuzlulardan Börek sarma 2 çeşit tuzlu kurabiye düşündüm börekten dolayı poğaçaya gerek duymadım eklesem mi ki
Ya öyle çok haklısınızda düğün yapmak yapmamak tabi tercihiniz daha çok maddi bir külfet aslında düğün olayı. Biz telaslanmadan hallettik gibi saolsun ama çoğu şeyi nişanlım organize etti salonu tutmayı falan. 80 kişilik yemekli kucuk bişey yapıcaz. Akrabamız cevremız ıkımızınde cok degıl gelınlıgımıde arkadasımdan aldım o da bedavaya geldı çok abartmadan sakince olunca güzel oluyor. Evi eşyayı bile kendimiz yavas yavas hallettik çok aileleri sokmadık işin içine öyle oluncada gerginlikler çok yasanmadıBence de tatlı telaş falan değil sırf bu yüzden düğün bile yapmak istemiyorum nikah yapıp gecerim. Hiç bana göre değiil hepsi eziyet resmen. Aşırı mutsuz ve gergin oluyorum ben süreci yönetemiyorum
-Yalnışlıkla erken gelirlerse sonra acıkmaya başlarlarsa toplu yemeğe götürülme imkanları var mıTuzlulardan Börek sarma 2 çeşit tuzlu kurabiye düşündüm börekten dolayı poğaçaya gerek duymadım eklesem mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?