Aileler tanışıyor

İki tuzlu kurabiyeden biri tatlı mı olsa? Yoğurtlu ve ekşili birer çeşit salata ekleyebilirsin. Tatlı ne yapacaksın, onlar mı getirecek? Ha ben olsaydım şehirdışından geleni yemeğe alırdım. İkramlık hazırlamaktan daha kolay benim için üç çeşit yemek ve soğuk mezeler

Normalde yemeğe alırdım ama onlar yaşadığımız şehre bize gelmeden bir gün önce gelip erkek arkdaşımın evinde kalıp ertesi gün bize geleceğini söyledi ben de bunun üzerine çaya davet ettim. Sonradan tekrar karar değiştirmişler akşam doğrudan bize mi gelecekler yoksa sabah oğullarının evine gidip mi gelecekler onu da bilmiyorum. Tuzluları çayla ikram edeceğiz. tatlıları kahve ile tatlı için cupta profiterol yapacağım bir de geleneksel bir şerbetli tatlımız var babanem ondan yaptı. Onlar da gelirken tatlı getirir diye düşünüyorum o yüzden tarlı kurabiye eklemeyi gereksiz buldum

Bunlar önemli değil ki. Ne için davet ederseniz ona göre gelirler.

Bunu nasil sevgilinize sormadan durabiliyorsunuz ne neden

Siz davetinizi yapın onlar size göre aksiyon alır zaten, ne zaman yaşadığınız yere gelecekler bu önemli değil. Hayırlı olsun şimdiden

Bize geleceleri saat zaten belli
Şehre gelecekleri gün de belli diye öncesi beni pek ilgilendirmiyor diye sormadım henüz
Ay cok ilginç ya benimki olsa çoktan menüyü, alacakları tatlıyı, giydikleri kıyafeti falan konuşmuştuk. Hani laf arasında bile olsa lafı döner yani ne bileyim şaşırdım.
Neyse konuya gelirsek, eger sizinkileri o aileyi tanımak icin özellikle bas basa olup vakte ihtiyaçları yoksa kalabalık olmasında bir sorun yok. Nasil olsa herkese haber verilmiş yani değiştirme şansınız yok. Anneniz tarafi da tanımış, konuşmuş sanirim rahat rahat. Ailelerin uyumuna bi bakarlar da daha fazlası kalabalıkta yalan oluyor malum.

Bilmiyorum bana göre gelirken ne getireceksiniz diye sormak ayıp o yüzden sorma gereği duymadım. Benim ne giyeceğimi birlikte almıştık o ne giyecek hiç bilmiyorumm. Geçen sefer biz de her şeyi konuşmuştuk.Annemin şehrinde bir tur bu seremoniyi gerçekleştirdik diye biraz daha rahatım bir de kız kardeşleri yanında olacak onlar düşünmüştür ne giydireceklerini diye rahatım.
Gelecek olan herkes değer verdiğimiz bana değer veren kişiler erkek arkdaşımı da geçtiğimiz haftalarda amcam yemeğe çıkarmıştı tanışmıştılar. Biraz formalite açıkçası zaten İsteme nişan tarihimiz de belli nişan hazırlıkları da tamam

Tuzlu kurabiyeyi at yavrum vazgec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…