Aynı benÇok mantıklı.
Eşinizi dinleyin sonuçta biraz masraf yaparsınız ama kendi duzeniniz olur.
Zamanla alisirsiniz merak etmeyin.
Ben şuan oturduğum eve 6 yıldan fazla oldu geleli.
İlk geldiğim aylar cama bakıp ağlıyordum dağ başında yanlız kaldım burada beni öldürseler kimsenin haberi olmaz diye.
Ama şuan çok alıştım,huzurluyum,rahatım.
Sizde öyle olursunuz eminim.
Sonra aynı evde nasıl yaşamışım diye düşünürsünüz.
Niye yasadiginiz yerde tanidik ihtiyaci hissediyorsunuz?
Ayni sehirde bile yer değiştirmekten bu kadar korkmayin yahu insanlar dunyanin bir ucuna gidiyor. Bir şey olmaz, en kotu geri donersin
Hiç farklı bir semtte yasamayip eksiklik hissetmesigim için belkide korktuğum için bilemiyorumNiye yasadiginiz yerde tanidik ihtiyaci hissediyorsunuz?
Ayni sehirde bile yer değiştirmekten bu kadar korkmayin yahu insanlar dunyanin bir ucuna gidiyor. Bir şey olmaz, en kotu geri donersiniz.
Günlerce ağladım,yollara baktım hep araba bile geçmiyor diye.Aynı benilçeye düşünce çok ağladım. 1 sene sonra eşim ne yaptı ne etti merkeze aldırdı tayinini bu kezde merkeze gidiyoruz diye ağladım şuan ağlamıyorum
Farkli şehir mi yoksa semt miBir dakika bile düşünmem,giderim.Hem kendi ailmemden,hem de eşimin ailesinden kilometrelerce uzakta yaşıyorum ve resmen huzura eriştim.Sormanız bile hata.
Aynı benilçeye düşünce çok ağladım. 1 sene sonra eşim ne yaptı ne etti merkeze aldırdı tayinini bu kezde merkeze gidiyoruz diye ağladım şuan ağlamıyorum
Şehir,evliliğim boyunca Türkiye'nin çeşitli şehirlerine taşınıp durduk.Bu durum aksine benim hoşuma gidiyor,yeni bir şehir,yeni bir kültür iyi geliyor bana hep.Farkli şehir mi yoksa semt mi
Ben belkide problemli ayrılacağım için bu kadar kafama takiyorum. Arkamdan konuşulacak sözleri dedikoduları kuruyorum kafamda belki de en çok takıldığım şey budur bilemiyorum kiŞehir,evliliğim boyunca Türkiye'nin çeşitli şehirlerine taşınıp durduk.Bu durum aksine benim hoşuma gidiyor,yeni bir şehir,yeni bir kültür iyi geliyor bana hep.
Amannn dert ettiğiniz şeye bak,eşiniz istiyor hem kime ne ki?Elalem ne der diye düşünmekten vazgeçin artık.Çokta güzel alışılıyor.Ben belkide problemli ayrılacağım için bu kadar kafama takiyorum. Arkamdan konuşulacak sözleri dedikoduları kuruyorum kafamda belki de en çok takıldığım şey budur bilemiyorum ki
Sosyal bir şehirde problem olmuyor da tenha yerler çok zor oluyor be. Biz de ilçedeyken bir ağrı dağı vardı bir de sivrisineklerGünlerce ağladım,yollara baktım hep araba bile geçmiyor diye.
Kış günü taşındık bide sokakta ne araba var,ne insan.
Eşimin burnundan getirdim
Şimdi taşınmamız lazım ama 2 senedir erteliyorum
İnsan işte gittiği yere öyle böyle uyum sağlıyor.
Siz yalnızlığı çok seviyorsunuz belli ki evladınız var mı pekiBen aynı şehirde ama uzakta oturuyorum.
2 otobüs değiştiriyoruz en az.
1 saat falan sürüyor oda otobüs denk gelirse
Ama benim asıl istediğim başka şehre taşınmak.
Şöyle deniz kenarına bı kasaba falan 6-7 saat uzaklıkta senede 1 kez gelip gideriz
Ayyy nasıl huzur kokuyor farkında mısınız
Ben sakinlige alıştım şimdi gürültülü,daha kalabalık bı yere gittiğimde uyuyamiyorum.Sosyal bir şehirde problem olmuyor da tenha yerler çok zor oluyor be. Biz de ilçedeyken bir ağrı dağı vardı bir de sivrisineklerküçücük bir ilçe evi de zor bela bulmuştuk. Neyse ki kurtuldum kız ben de alıştım buraya da şuan tayin çıksa uçarak giderim. Alıştım ben göçebeliğe
Sosyal bir şehirde problem olmuyor da tenha yerler çok zor oluyor be. Biz de ilçedeyken bir ağrı dağı vardı bir de sivrisineklerküçücük bir ilçe evi de zor bela bulmuştuk. Neyse ki kurtuldum kız ben de alıştım buraya da şuan tayin çıksa uçarak giderim. Alıştım ben göçebeliğe
Bı tane kızım var 15 yaşında asla odasından çıkmıyor resmen yalnız yasiyoruz eşimleSiz yalnızlığı çok seviyorsunuz belli ki evladınız var mı peki
Doğru kayinvalidemin ayrılmak değilde kendi ailemden de uzak olmak daha fazla üzüyor beniEşiniz haklı bence. Nerde huzurlu olcaksaniz orda oturun. madem kv.nizle aranız iyi değil sizi bu kadar düşündüren şey ne ki? Yani ben başka yere gidiyorum diye sevinirdim açıkçası yeni semt, yeni insanlar, görülecek gezilecek yeni alanlar vs hemde zaten çokta uzak değil aynı şehir içindesiniz sonuçta canınızı sıkmayın bence
Aman o ne ki kervan geçmez yere alışmışsın, ona da alışırsın ne olacakBen sakinlige alıştım şimdi gürültülü,daha kalabalık bı yere gittiğimde uyuyamiyorum.
Annemde asla uyuyamam sürekli araba geçiyor
Ne güzel bende yeni evliyim 1.5 yıl oluyor bizde hayırlısıyla istiyoruz bir evlatBı tane kızım var 15 yaşında asla odasından çıkmıyor resmen yalnız yasiyoruz eşimle
İnşallah sağlıkla nasip olsun.Ne güzel bende yeni evliyim 1.5 yıl oluyor bizde hayırlısıyla istiyoruz bir evlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?