- 27 Nisan 2012
- 15.791
- 19.009
- 498
haklı adamBen evlenmeden önce çalışıyordum evlenince bıraktım ama taşınacağımiz yer eşimin işine uzak ama o bunu sorun etmyor gidelim de ben her gün gider gelirim diyor
İnsAllahhaklı adam
huzur olmadıktan sonra
taşının bence.. inan daha mutlu olacaksınız
Dünyanın bir ucuna gitmiyorsunuz görüntülü ararsınız normal ararsınıxEvet değilim ama hiç değilse ailemi görünce konuşunca kafam dağılıp rahatlıyordum biraz gidince onlar da olmayacak
Yani eşinizin ailesinin yanından rahatsızsınız o yüzden eşinizde gitmek istiyoken gidin illaki alışırsınızMerhaba kızlar. Daha önce açtığım konulardan anlaşılacağı üzere eşimin ailesiyle pek güzel anlaşamıyoruz, yani yüzyüze iyiler ama arkadan çok atıp tutmalar duyuyorum. ben herşeyi kapatmaya çalıştıkça, sorunlarımızı insanlara snlatmamaya çalıştıkça, sürekli onların anlatmaları yüzünden insanların sorularına maruz kalıyorum. Ben kayinvalimde birlikte yaşıyorum ve kendi ailemde çok yakınımda ve kendi ailemle yakınlık ne kadar iyi olsa da eşimin ailesiyle olan yakınlık o kadar iyi olmuyor. Gorumcelerim falan hepimiz bir mahalledeyiz. şimdi sizlere anlatmak istediğim şey eşim birlikte Anadolu yakasından taşınıp Avrupa yakasına gitmek istiyor, herkesten herşeyden uzaklaşmak istiyor ama orda bizim tanıdığımız bildiğimiz hiç kimse yok bu beni biraz korkutuyor. Çünkü oraya alışma sürem vs. Ya alışamazsam sürekli düşünüp kurup kendimi yersem ne yaparım diyorum. Sizce ne yapmalıyım. Fikirlerinize çook ihtiyacım varsonuna kadar okuduğunuz için teşekkür ederim
Buraya yazmasaydim eğer çok zor karar verebilirdim ama sizin düşünce ve fikirleriniz sayesinde daha mantıklı bir karar vericemYani eşinizin ailesinin yanından rahatsızsınız o yüzden eşinizde gitmek istiyoken gidin illaki alışırsınız
Eşiniz de istiyormuş daha ne? Hemen başlayın taşınma hazırlıklarına bence,korkacak bir şey yok emin olun uzakta olan kıymetli oluyorMerhaba kızlar. Daha önce açtığım konulardan anlaşılacağı üzere eşimin ailesiyle pek güzel anlaşamıyoruz, yani yüzyüze iyiler ama arkadan çok atıp tutmalar duyuyorum. ben herşeyi kapatmaya çalıştıkça, sorunlarımızı insanlara snlatmamaya çalıştıkça, sürekli onların anlatmaları yüzünden insanların sorularına maruz kalıyorum. Ben kayinvalimde birlikte yaşıyorum ve kendi ailemde çok yakınımda ve kendi ailemle yakınlık ne kadar iyi olsa da eşimin ailesiyle olan yakınlık o kadar iyi olmuyor. Gorumcelerim falan hepimiz bir mahalledeyiz. şimdi sizlere anlatmak istediğim şey eşim birlikte Anadolu yakasından taşınıp Avrupa yakasına gitmek istiyor, herkesten herşeyden uzaklaşmak istiyor ama orda bizim tanıdığımız bildiğimiz hiç kimse yok bu beni biraz korkutuyor. Çünkü oraya alışma sürem vs. Ya alışamazsam sürekli düşünüp kurup kendimi yersem ne yaparım diyorum. Sizce ne yapmalıyım. Fikirlerinize çook ihtiyacım varsonuna kadar okuduğunuz için teşekkür ederim
Bu kadar sürtüşmenin üstüne kıymetli olacağımı sanmiyorum pek kurtulduklarini bile dusunebilirlerEşiniz de istiyormuş daha ne? Hemen başlayın taşınma hazırlıklarına bence,korkacak bir şey yok emin olun uzakta olan kıymetli oluyor
kiymetli olmayin zaten boşverin, muhabbetin azi da cogu da sikinti. uzak olmak mesafeli olmak her zaman iyidir yüz göz olmazsınız. birbirinize girecek meseleler olmaz. misafir gibi gider gelirsiniz. böylece ailelerle ilgili meseleler evliliğinizi yormamış olur mutlu mesut kari koca yasarsınız.Bu kadar sürtüşmenin üstüne kıymetli olacağımı sanmiyorum pek kurtulduklarini bile dusunebilirler
Eşimle gitmeyi tercih ederim ben olsam güzel düşününBuraya yazmasaydim eğer çok zor karar verebilirdim ama sizin düşünce ve fikirleriniz sayesinde daha mantıklı bir karar vericem
Doğru ama ben burdan gittiğim gün gittiğim an da arkamdan konuşmalar yerden yere vurmalar devam edecek bunları düşünmekten kendimi alamıyorum. Beni en çok yıpratıp üzen de yüzüme karşı hiç birşey olmamış gibi ama arkamdan tıpkı düşmanmışım gibi davranılmasıkiymetli olmayin zaten boşverin, muhabbetin azi da cogu da sikinti. uzak olmak mesafeli olmak her zaman iyidir yüz göz olmazsınız. birbirinize girecek meseleler olmaz. misafir gibi gider gelirsiniz. böylece ailelerle ilgili meseleler evliliğinizi yormamış olur mutlu mesut kari koca yasarsınız.
siz yine gündüz annenizle uzun uzun telde konusun, cikin cikin gidin. istanbulda karşıya gitmek kadar da zor degil. ama biraz ayaginizi ailelerden kesmek, biraz hayatları ayırmak bence çok gerekli
Neden alışamayasınız?Merhaba kızlar. Daha önce açtığım konulardan anlaşılacağı üzere eşimin ailesiyle pek güzel anlaşamıyoruz, yani yüzyüze iyiler ama arkadan çok atıp tutmalar duyuyorum. ben herşeyi kapatmaya çalıştıkça, sorunlarımızı insanlara snlatmamaya çalıştıkça, sürekli onların anlatmaları yüzünden insanların sorularına maruz kalıyorum. Ben kayinvalimde birlikte yaşıyorum ve kendi ailemde çok yakınımda ve kendi ailemle yakınlık ne kadar iyi olsa da eşimin ailesiyle olan yakınlık o kadar iyi olmuyor. Gorumcelerim falan hepimiz bir mahalledeyiz. şimdi sizlere anlatmak istediğim şey eşim birlikte Anadolu yakasından taşınıp Avrupa yakasına gitmek istiyor, herkesten herşeyden uzaklaşmak istiyor ama orda bizim tanıdığımız bildiğimiz hiç kimse yok bu beni biraz korkutuyor. Çünkü oraya alışma sürem vs. Ya alışamazsam sürekli düşünüp kurup kendimi yersem ne yaparım diyorum. Sizce ne yapmalıyım. Fikirlerinize çook ihtiyacım varsonuna kadar okuduğunuz için teşekkür ederim
Merhaba; eşiniz vazgeçmeden koşarak gidin derim. İki aileden de uzakta olmakta fayda var. İlişkileriniz vıcık vıcık olmasın her ikisiyle de. İnanın mutluluğun en önemli sırrı bu.Merhaba kızlar. Daha önce açtığım konulardan anlaşılacağı üzere eşimin ailesiyle pek güzel anlaşamıyoruz, yani yüzyüze iyiler ama arkadan çok atıp tutmalar duyuyorum. ben herşeyi kapatmaya çalıştıkça, sorunlarımızı insanlara snlatmamaya çalıştıkça, sürekli onların anlatmaları yüzünden insanların sorularına maruz kalıyorum. Ben kayinvalimde birlikte yaşıyorum ve kendi ailemde çok yakınımda ve kendi ailemle yakınlık ne kadar iyi olsa da eşimin ailesiyle olan yakınlık o kadar iyi olmuyor. Gorumcelerim falan hepimiz bir mahalledeyiz. şimdi sizlere anlatmak istediğim şey eşim birlikte Anadolu yakasından taşınıp Avrupa yakasına gitmek istiyor, herkesten herşeyden uzaklaşmak istiyor ama orda bizim tanıdığımız bildiğimiz hiç kimse yok bu beni biraz korkutuyor. Çünkü oraya alışma sürem vs. Ya alışamazsam sürekli düşünüp kurup kendimi yersem ne yaparım diyorum. Sizce ne yapmalıyım. Fikirlerinize çook ihtiyacım varsonuna kadar okuduğunuz için teşekkür ederim
Şu an vıcık vıcık olmuş durumda zaten aralar gayet limoni ve soğuk gidince arkamdan kopacak kıyameti düşünemiyorumMerhaba; eşiniz vazgeçmeden koşarak gidin derim. İki aileden de uzakta olmakta fayda var. İlişkileriniz vıcık vıcık olmasın her ikisiyle de. İnanın mutluluğun en önemli sırrı bu.
Düşünmeyin zaten. Adı üstünde arkanızda kalacak.Şu an vıcık vıcık olmuş durumda zaten aralar gayet limoni ve soğuk gidince arkamdan kopacak kıyameti düşünemiyorum
Kayinvalideniz sizden ayri yakada kalacaksa koşarak gidin benceMerhaba kızlar. Daha önce açtığım konulardan anlaşılacağı üzere eşimin ailesiyle pek güzel anlaşamıyoruz, yani yüzyüze iyiler ama arkadan çok atıp tutmalar duyuyorum. ben herşeyi kapatmaya çalıştıkça, sorunlarımızı insanlara snlatmamaya çalıştıkça, sürekli onların anlatmaları yüzünden insanların sorularına maruz kalıyorum. Ben kayinvalimde birlikte yaşıyorum ve kendi ailemde çok yakınımda ve kendi ailemle yakınlık ne kadar iyi olsa da eşimin ailesiyle olan yakınlık o kadar iyi olmuyor. Gorumcelerim falan hepimiz bir mahalledeyiz. şimdi sizlere anlatmak istediğim şey eşim birlikte Anadolu yakasından taşınıp Avrupa yakasına gitmek istiyor, herkesten herşeyden uzaklaşmak istiyor ama orda bizim tanıdığımız bildiğimiz hiç kimse yok bu beni biraz korkutuyor. Çünkü oraya alışma sürem vs. Ya alışamazsam sürekli düşünüp kurup kendimi yersem ne yaparım diyorum. Sizce ne yapmalıyım. Fikirlerinize çook ihtiyacım varsonuna kadar okuduğunuz için teşekkür ederim
Kendisi kalacak ama dili yanıma kadar benimleKayinvalideniz sizden ayri yakada kalacaksa koşarak gidin bence
Aman uzaktan evinize ne kadar müdahale edebilir ki telefonla arar anca bence siz acilen taşının hatta otobüsle falan bir kaç vesayet yer olsun ki sürekli atlayip gelemesin ahahahKendisi kalacak ama dili yanıma kadar benimle
HahahaAman uzaktan evinize ne kadar müdahale edebilir ki telefonla arar anca bence siz acilen taşının hatta otobüsle falan bir kaç vesayet yer olsun ki sürekli atlayip gelemesin ahahah
Kaçın gidin ya vallahi ayni mahallede kalmaniz hata, anlattiginiz kadar fenalarsa bunlar hayatınızı hep olumsuz etkilerHahahakeskeeee ama o dursa görümcek durmaz onun birtek avukat diplomasi eksik geri kalan herşeyi tam
On kere kopmasindan bir kere kopması iyidir :)Şu an vıcık vıcık olmuş durumda zaten aralar gayet limoni ve soğuk gidince arkamdan kopacak kıyameti düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?