evlenirken ailesiyle de evleniyorsun lafını ben de saçma buluyorum ama bu lafın içini dolduranlar da bazı erkekler. karı-koca ilişkilerine kendi anne baba ve hatta akrabalarını müdahil oldurtan erkekler. işte ortada kültür farkı varsa da şayet bu farkın farkedilmesine, çatışmaya sebep olmasına mahal veren bu tip erkeklerdir. o yüzden konu sahibi arkadaşım, kilit isim burada eş adayındır.![]()
aynen bayan evlenince eşin ailesiylede evleniyorsa erkek te aynı şekilde olması lazım ama yok. erkek bayanın alisenin evinde misafirder. sevdiği yemekler yapılır. ama bayan erkeğin ailesine gittiğinde direk mutfağa geçmek zorunda. yapmadığın zaman sevilmezsin. ha gerçi sevmezlerse sevmesinler. ama gıcık bir durum yinede.adım çıkmış zaten nazlıya, iş sevmeze. iş yapmaya kim bayılıyorsa artık. mecbur değilmi. ama arada yaparım havasındayım sadece. ayıp olmasın diye. hayatıma karışırlarsa da bilirlerki yine bildiğimi okurum. hep diyoruz ya. erkek önemli orda bitiyor iş. gerçektende öyle (keşke öyle olmasada herkes yerini bilse ama zor )