Ailelerin antlaşması

mcery

31.07.2013
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
255
58
43
Öncelikle merhabalar asllında başka bir kullanıcı adım vardı fakat kardeşim görüp takip ettiği için yeniden almak zorunda kaldım :) Konuyu gireyim hemen 9aylık bir ilişkim var aslında herşey çok güzel biraz zor ilişkiydi.Ben önlisans mezunu olucam inş bu sene son sınıfım erkek arkadaşımsa lise mezunu aileler farklı ailem biraz daha kültürlü annemle babam lise mezunu ama babam kendini geliştirmeyi çok sever gazete okur bulmaca çözer..kötü bir alışkanlıgı yok annemde bahçemiz var bahçe eker yazları oda bazen kitap okur.giyimine falan dikkat eder neyse onun ailesi tamamen köy hayatında yaşayan bir köyden merkeze gelmişler aslında ama hala konuşmaları ve hareketleri o tarzda oldugunu söyler erkek arkadaşım.babasının dengesiz oldugunu durduk yere bagırıp çağırdıgını bazen küfür ettigini söyledi nerde ne konuşacagını bilmez babam dedi.benm babamda kamudan emekli küfür duymamışımdır ha duydum evet ama derbi maçlarında yada trafikte ki oda dogal ama erkek arkadaşımın babasınn agzı bozuk ve nerde ne diyecegini bilmeyen birimiş.Uzmanlık sınavlarına giricek bu hafta Rabbim yardımcısı olurda inşallah kazanır:26: neysee eger işim olursa ki çokta çalıştı sınava nasip senin ailenle benim ailem anlaşmaz sizinkiler bizimkilerle anlaşamaz dedi bende ben bu sebepten dolayı senden ayrılmamm Allah canımı alır amma yinede istemm dedim bende istemem ayrılakta demiyorum zaten ama napıcaz bilmiyoruz dedi çok sıkıntı çok dedii ( Aglaya aglaya yazdıgım bu satırları Nolur bana yardım edin kızlar,ablalarım napmam lazım napmalıyız ikimizde vazgeçmek istemiyoruz birbirimizden

evlenince ailesi ile de evleniliyor lafı doğru.. şimdi önemli olan sen onun ailesi ile yapabilir misin. anlaşabilir misin. ne kadar uzaklıkta yaşayacaksınız. eğer farklı şehirlerde olacaksanız bayramdan seyrana idare edilir bence. ailelerin anlaşamayacağını düşünüyorsanız o konuda da yapacağınız şey aileleri fazla bir araya getirmemek. önce acaba sen yapabilir misin? bunu düşün. iyi ölç biç tart.

eğer uzmanlık işi olursa farklı şehirde olucaz aynı ilde olursak yine ayrı evde olucaz birlik gitmicem ben,Ailesiyle daha tanışmadım annesiyle falan telefonda konştum çok cana yakınlar ama yüzyüze görüşmedim.Ortada ciddi birşey olmadan görüşmenin doğru olmayacagını söyledm erkek arkadaşıma hak verdi bana.bir araya getirmem ben ailemide babam bunu öne sürer mi,ailesiy böyle diye ögrendiğinde şey demişti aile huzuru yokmuş çok kavga ediyolarmış maddiyat iyi değilmiş sen onlara kölelik yapmaya mı gidicen benim rızam yok hem oglanın adam akıllı işi yok demişti erkek arkadaşıma aileler için bir orta yol buluruz dedim bunun bir orta yolu yok dedi şimdi

Son düzenleme:

kafanı karıştırmak ya da seni üzmek istemem ama erkek arkadaşın hiç çözüm yolu üretmiyor farkettin mi? hatta senin çözüm yollarını da tıkıyor. bu gibi durumlarda sevgilinle aynı ortak paydada olmadıktan sonra işin çok zor.

evet farkettim..Sizce neden böyle davranıyor? Ablasıda uzman olmasını istemiyor 1100 yeter size diyor telde bende düğün masrafını eşyalrın borcunu kim ödicek dedim,yada nasıl rahat yaşıcaz bu sart altında sıkıntıda oluruz dedim doğru düşünüyosun ama nasip demi canım diyo sinir oldum telefondan.Ablasıda karıştırıyor kafasını olabilirmi..Anlam veremedim ..

bak kendin diyorsun. daha şimdiden ablası karışıyor her işinize. ne demek uzmanlığa ne gerek var. ve her abla kardeşinin daha iyi şartlarda daha iyi ücretlerle çalışmasını ister. bu ablanın yaptığında kesinlikle bir fesatlık var. erkek arkadaşının sana anlatmadığı bazı şeyler var bence. ailesi seni onaylamıyor olabilir diye düşünüyorum. hadi bunu geçtim. senin ailen de onu onaylamıyor ama sen savaşmaya hazırsın gördüğüm kadarıyla. ama erkek arkadaşın senin kadar güçlü değil bence. ve şimdiden böyleyse ileride seni çok ezdirir bence. şimdiden orta yolu bulamayız yapamayız edemeyiz modunda.

Ben onun için ilk savaşımı babama karşı gelerek verdim..Babam ayrılcaksın dediğinde hayır ben seviyorum bu çocugu evlenmek istiyorum dedim.Şok oldu babam ben vermiyorum ayrılcan dedi 3 gün tel vermedi haber yolladım olan durumu bekle dedim ben direncem vazgeçmem sevgimden babam suratıma bakmadı ben babamla konuşmadm annem desen babamı tuttu tek başıma kaldım evde vazgeçmedim.Ablasına bende ısınamadım aslında benim açık olduğum için istemiyor olabilirler kapalı istiyorlar.Erkek arkadaşımda seni zorlamam ben kapanmak yada açık durmak senin kararın ben bişey demem hakkım yok şimdilik dedi.Ama ablası neden öyle bilmiyorum..Karamsarlıga kapılmak yerine çözüm yolu bulmaya çalış dedim inş bakıcaz dedi.evlenmeden önce bizimkiler oturmaya gider gelir o sürece anlaşırlarmı diye korkuyorum dedi bende ben bilmiyorum çözüm yolu bulcaksın dedim inş bakarz diyo offf çok strese girdim daha bişey yokken düşüncesi bile zormuş yanii :18::18::18:

Son düzenleme:

erkek arkadaşın şimdilik kapanıp kapanmamana bir şey demeye hakkım yok demiş. ileride karışma hakkı kazanırım der gibi. bak bunlara dikkat et. bir arkadaşım aynı şeyleri yaşadı. çocuğun ailesi kapalı bir gelin istiyordu arkadaşımsa açıktı. çocuk 2 yıl boyunca asssla karışmadı. sonra ne oldu. ne zaman nişan yapıldı ufak ufak ileride kapansan ne güzel olur şeklinde muhabbetler başladı. gittikçe kapanmanı isterim. kapanacaksın. her adımda biraz daha arttı baskı. düğüne 10 gün kala nişanı attı arkadaşım. ve ben ona daha sevgili iken bunlar çoook üzüleceksin arkadaşım demiştim. çünkü dışarıdan daha kolay görünüyor bazı şeyler. arkadaşımın her şeyine karışacağı belli bir tipti o insan . ama arkadaşım aşk sarhoşu bunu göremedi. umarım aynı şeyleri yaşamazsın. nolur iyi düşün her şeyi iyi ölç tart. dışarıdan nasıl görünüyor bu durum arkadaşlarınla görüş konuş. ve onların önerilerine kulak ver. ben buradan bir iki cümlenle durumu analiz etmeye çalışıyorum. ama yakınındaki insanlar resmin bütününü daha iyi görür. Allah yar ve yardımcın olsun.

Allah razı olsun görüşünüz ve yorumlarınız için sordum onuda nişanlanınca kapanmamı istermisin dedim içinden gelmedikten sonra ben kapanması istesem nolcak içinden gelmesi lazım dedi.. Ama aileleri nasıl ikna ederiz orasını bilemiyorum.. Çevremdeki arkadaşlarıma soracagım.. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…