- 14 Mart 2014
- 255
- 58
- 43
Öncelikle merhabalar asllında başka bir kullanıcı adım vardı fakat kardeşim görüp takip ettiği için yeniden almak zorunda kaldım :) Konuyu gireyim hemen 9aylık bir ilişkim var aslında herşey çok güzel biraz zor ilişkiydi.Ben önlisans mezunu olucam inş bu sene son sınıfım erkek arkadaşımsa lise mezunu aileler farklı ailem biraz daha kültürlü annemle babam lise mezunu ama babam kendini geliştirmeyi çok sever gazete okur bulmaca çözer..kötü bir alışkanlıgı yok annemde bahçemiz var bahçe eker yazları oda bazen kitap okur.giyimine falan dikkat eder neyse onun ailesi tamamen köy hayatında yaşayan bir köyden merkeze gelmişler aslında ama hala konuşmaları ve hareketleri o tarzda oldugunu söyler erkek arkadaşım.babasının dengesiz oldugunu durduk yere bagırıp çağırdıgını bazen küfür ettigini söyledi nerde ne konuşacagını bilmez babam dedi.benm babamda kamudan emekli küfür duymamışımdır ha duydum evet ama derbi maçlarında yada trafikte ki oda dogal ama erkek arkadaşımın babasınn agzı bozuk ve nerde ne diyecegini bilmeyen birimiş.Uzmanlık sınavlarına giricek bu hafta Rabbim yardımcısı olurda inşallah kazanır:26: neysee eger işim olursa ki çokta çalıştı sınava nasip senin ailenle benim ailem anlaşmaz sizinkiler bizimkilerle anlaşamaz dedi bende ben bu sebepten dolayı senden ayrılmamm Allah canımı alır amma yinede istemm dedim bende istemem ayrılakta demiyorum zaten ama napıcaz bilmiyoruz dedi çok sıkıntı çok dedii
( Aglaya aglaya yazdıgım bu satırları

Nolur bana yardım edin kızlar,ablalarım napmam lazım napmalıyız ikimizde vazgeçmek istemiyoruz birbirimizden