dur bakalım gün doğmadan neler doğar,baban belki evlencen diye böyle yapıyordur,paylaşmak istemiyordur seni kimseyle bunlar belki bahanedir
canım babanla anlasamıosun ama oda bu yaslara kadar neler cekmiştir düşün maddi anlamda demiyorum manevi anlamda neden bu kadar kabullenemeyen bir yapısı var onuda sorgula bence
üzülmeden aglamadan olmaz bu iş cok zorlu bir süreç seni bekliyor ama emin ol baban seni mahcup etmeyecektir istemez kızının zor durumda kalmasını her ne kadar inatçı aksi biri olsada
ama sunuda söylemeden gecemicem babanın ne alınacaksa yaz ver demesi cok zoruma gitti üzüldüm yani o anki tavrını fln canlandırdımda seni cok sevdigini buradan bile anlayabilirsin bence sen bu saatten sonra yapıcı ol sevgilini ikna etmeye calıs babanda mutlu olsun
bunda ağlayacak üzülecek ne var anlamadım.şu an da böyle hissediyorsun,evlilik arefesindesin ama emin ol evlenip her şey bittiğinde neler için babamı üzdüm diye düşüneceksin.
burda bir çok genç kızla tanışıyorum.bir çoğu evlilik aşamasında.çoğu nişanlısıyla birlikte bir kuruşun hesabını yapıp para biriktiriyor.elbette ailendr.ellerinde imkanları varsa evlenmende yardımcı olacaklar.ama nişanlınla elele verip bunları beraber de aşabilirsiniz..
ayrıca ne demek ben nişanlıma bunları söyleyemem,millete rezil olurum,babam ters konuşur..ailen nasıl insanlar olurlarsa olsunlar onlar senin anne-baban.oldukları gibi kabullenmelisin.babana söylediğin şey eminim onu çok ama çok kırmıştır.
bence babana git ve onu kırdığın için üzgün olduğunu söyle..baksana adam sana ne lazımsa yaz bir kağıda demiş.demek ki seni düşünmediği gibi bir şey yok ortada.ayrıca bir erkeğin emekli olması kolay mı sanıyorsun.hala çalışabilecek bir adam bütün gününü evde geçirecek.bırak maddi yanını manevi olarak yıpratıcı.benim babam ben evlenirken emekli oldu ama sonradan hep hasta oldu.bunun vicdan azabını hep yaşadım.ayrıca evde de sürekli annenin başında olacak.çok da iyi anaşamadıklarını söylüyorsun.her şeye karışacak.ortam daha da gerilecek.
canım bak baban en azından seni karsısına alıp konusmus ki benim babam üniversite mezunu biri olaraktan evlenme asamamda bana tek bir soru sormadı anneme ne alınacaksa gidin alın hiçbişiyi eksik kalmasın demiş bu yani duydugum anlıyorum baban anlasılamaz biri ama öyle konusma böyle konusma demen cok yanlıs o insanda sonucta senin iyiliğini ister istermi onun söyledigi bir laf yüzünden mutlulugun bözulsun bak zaten babalar tanısıyor gibiymiş e o zaman gerek yok uzatmaya bence bu durumu sevgilinle konus anlat guzel bir şekilde
bide senden ricam babandan gidip özür dile cunku ilerde o evden ayrıldıgında içine nasıl batacak bunlar bilemezsin ben 5 aydır evliyim ve inan annemle babamla pek anlaşan biri deildim ama şimdi her konusmamızda aglıyorum onlara söylediklerim yaptıklarım nasıl içime batıo bilsen emin ol hersey yoluna girecektir hiç olmazsa baba bende stresliyim seni kırdım özür dilerim demen bir sey kaybettirmez ama emin ol bu yasına kadar kazanamadıgın babanı bu sözle kazanabilirsin
senin babanı biraz benim babama benzettim...ama ben babamı hiç böyle olduğu için olumsuz düşünmedim onun hakkında...bazı erkekler duygularını göstermiyorlar , ifade edemiyorlar...üstüne gitmek de anlamsız bana göre...
benim babam da erkek arkadaşım tanışmak istediğinde ne tanışması dedi...eğer ciddiyse öyle yok tanışmaymış yok şuymuş fuzili şeylerle beni uğraştırmasınlar dedi:)) alsın bir büyünü ( erkek arkadaşımın şimdiki eşimin ailesiye yaklaşık 1200 km mesafe var) gelsinler istesinler düğün tarihi belirlensin konuşulsun dedi...
benim de babam çok serttir ...hani konuşurken tanımayanlar hep kavga eder zanneder:)) bende çok gerilmiştim...ve o zaman erkek arkadaşım da çok bozulmuştu ne biçim mantık falan diye...
ama ben erkek arkadaşıma tanışmak istemiyorlar öyle dedim...direk istemeye gelmeliymişsiniz dedim...tabi o za bozuldu...beni istemiyorlar dedi...zor dönemdi kabul ediyorum , ama ben babamın biricik kızıydım ve babamı daha evlenmediğim birisi için değiştirmeyi hiç düşünmedim...
biz kız tarafıydık ve en azından isteme konusunda babamın istekleri geçerliydi:)
neyse aradan uzun aylar geçti...sonra geldiler beni istemeye ama ben herşey kötü geçer diye düşünürken babam erkek tarafıyla dost oluverdi birden:))
bir de istemeye geldiklerinde bizde kaldılar direk bir haftasonu:) kahvaltı , öğle ve akşam yemeyi derken epey güzel ağırladık ve epey güzel izlenimler oluştu her iki tarafta...
hiç üzülme ...sana göre kötü gidiyor olabilir ama emin ol senin iyiliğin içindir herşey:))
hem emin ol baban sadece seni düşündüğü için böyle olmasını istiyordur...
canım bak baban en azından seni karsısına alıp konusmus ki benim babam üniversite mezunu biri olaraktan evlenme asamamda bana tek bir soru sormadı anneme ne alınacaksa gidin alın hiçbişiyi eksik kalmasın demiş bu yani duydugum anlıyorum baban anlasılamaz biri ama öyle konusma böyle konusma demen cok yanlıs o insanda sonucta senin iyiliğini ister istermi onun söyledigi bir laf yüzünden mutlulugun bözulsun bak zaten babalar tanısıyor gibiymiş e o zaman gerek yok uzatmaya bence bu durumu sevgilinle konus anlat guzel bir şekilde
bide senden ricam babandan gidip özür dile cunku ilerde o evden ayrıldıgında içine nasıl batacak bunlar bilemezsin ben 5 aydır evliyim ve inan annemle babamla pek anlaşan biri deildim ama şimdi her konusmamızda aglıyorum onlara söylediklerim yaptıklarım nasıl içime batıo bilsen emin ol hersey yoluna girecektir hiç olmazsa baba bende stresliyim seni kırdım özür dilerim demen bir sey kaybettirmez ama emin ol bu yasına kadar kazanamadıgın babanı bu sözle kazanabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?